Obnoviť stránku

CANDY GO W1458/1-3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY GO W1458/1-3

Automatická práčka so sušičkou má kapacitu na 8 kg bielizne na pranie a 5 kg na sušenie. Určite oceníte možnosť výberu z 22 programov a veľké široké dvierka s novo umiestneným držadlom na pohodlnejšie používanie. Výhodou tejto práčky je možnosť variabilného nastavenia otáčok od 0 do 1400 a odložený štart o 3/6/9 hodín. Práčka má tiež elektronický programátor na voľbu najlepšieho cyklu podľa vašich potrieb, čidlo kontroly množstva peny, elektronické vyváženie náplne bielizne a automatické riadenie odstreďovania bez vibrácií vďaka novým a vylepšeným pneumatickým tlmičom. Majte neustále čistú bielizeň s touto praktickou práčkou Candy.

Hlavné prednosti

  • Veľká kapacita bielizne
  • 22 programov
  • Elektronická kontrola
  • Vylepšené tlmiče vibrácií

Ľahké pranie a sušenie

Práčka sa môže pochváliť 22 programami vrátane rýchloprogramov, ručného prania alebo programu nízke a vysoké sušenie. Vďaka tlačidlu Aquaplus môžete prať aj pre osoby s citlivou pokožkou a pomocou funkcie Easy irons ľahké žehlenie zase nebudete mať takú pokrčenú bielizeň. Obľúbený program Mix & Wash umožňuje prať celkom bezpečne a súčasne aj bielizeň rôznych farieb a materiálov bez rizika poškodenia aj tej najjemnejšej bielizne. Určite oceníte aj odolnú vaňu zo silitechu a bubon z nehrdzavejúcej ocele. Bezpečnosť prevádzky je zaistená funkciou ochrany proti pretečeniu. Hlučnosť pri praní vás tiež nebude obmedzovať, pretože dosahuje len 58 dB.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 68 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Počet programov 22

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, LED indikátory, Detská poistka
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAC0008q
Produktové číslo:  31003583
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13