Obnoviť stránku

Candy FIDC X825 L

Garancia najlepšej ceny
246,90 €

Candy FIDC X825 L

Haier
Candy
Hoover
Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

Vstavaná rúra
CANDY FIDC X825 L Idea

Chcete vybaviť svoju kuchyňu moderným spotrebičom? Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L vám ponúkne objem 70 litrov a plno praktických funkcií. Ponúka elegantný dizajn v nerezovom vyhotovení, ktorý krásne zapadne do vášho interiéru. O dokonalé pokrmy sa stará hneď 7 programov vrátane pravého horúceho vzduchu. Súčasťou rúry je aj čistenie pomocou vodnej pary Aquactiva. Pohodlné ovládanie rúry na pečenie CANDY FIDC X825 L je zaistené zamačkávacími gombíkmi, dotykovým displejom, teleskopickými výsuvmi a nerezovými drôtenými pojazdmi na vedenie plechov.

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry CANDY FIDC X825 L

Rad Candy IDEA – jednoduchý dizajn a všestrannosť

Aquactiva – čistenie pomocou pary

Vstavaná rúra Candy s prehľadným ovládaním

Energeticky úsporná elektrická rúra

7 programov na pečenie a osvetlenie rúry

Funkcia Cook Light na ľahké a chutné jedlá

Teleskopické výsuvy a nerezové pojazdy na vedenie plechov

Príslušenstvo dodávané ako súčasť výrobku

Elektrická rúra CANDY FIDC X825 L v elegantnom vyhotovení

Elektrická rúra CANDY FIDC X825 L si vás získa nielen užitočnými funkciami, ale aj svojím elegantným čiernym vyhotovením s nerezovými prvkami, ktoré krásne doplnia vašu kuchyňu.

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

Dizajn CANDY IDEA

Nová kolekcia CANDY IDEA snúbi všestrannosť a jednoduchosť a vytvára pozitívne emócie. Vstavaná rúra na pečenie CANDY FIDC X825 L je navrhnutá tak, aby vyhovovala štýlu každej kuchyne, ale aj osobnosti. Elegantná, moderná a cenovo dostupná rúra – to je CANDY IDEA.

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

Jednoduchý dizajn, ktorý sa hodí do každej kuchyne

CANDY IDEA je rozsiahly rad domácich spotrebičov od rúr, cez varné dosky, až po odsávače pár. Ponuka obsahuje rôzne farby spotrebičov, vy si tak môžete vybrať presne podľa vášho vkusu a dizajnu vašej domácnosti. Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L je vyrobená v klasickom čiernom vyhotovení s nerezovým panelom a nerezovým držadlom v modernom vyhotovení. 

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

Rúra na pečenie CANDY FIDC X825 L s jednoduchým ovládaním

Rúra na pečenie CANDY FIDC X825 L má vďaka kombinácii prehľadného displeja a otočných zatláčacích gombíkov úplne intuitívne a jednoduché ovládanie. Nemusíte tak zložito skúmať návody. Všetko zvládnete ľavou zadnou! Dotykový displej so zeleným svetlom vám umožní nastavenie doby pečenia, časovača a slúži aj ako prehľadný displej na kontrolu času. Ľavý gombík slúži na nastavenie teploty pečenia a pravý gombík je určený na výber programu pečenia či svetla.

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

S CANDY IDEA šetríte energiu

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L vám pomôže šetriť vďaka nízkej energetickej spotrebe v A+ triede. Môžete variť a piecť bez obáv z vysokého účtu za energie.

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

Čistenie rúry CANDY pomocou vodnej pary

Čistenie rúry CANDY FIDC X825 L prebieha pomocou parného čistenia Aquactiva. Tento proces parného čistenia odstráni usadeniny mastnoty pri ohriatí rúry až na 90°C. Po vychladnutí stačí zvyšky nečistôt zotrieť vlhčenou handričkou.

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

Vstavaná elektrická rúra CANDY FIDC X825 L ponúka 7 programov na pečenie

Vstavaná elektrická rúra CANDY FIDC X825 L vám ponúkne celkom 7 programov na pečenie, ktoré vám pomôžu s prípravou vašich obľúbených pokrmov. Pripraviť si môžete lahodné koláče, chrumkavé hranolky či krásne šťavnaté mäso. Zvoliť si môžete napríklad funkciu konvekčného statického horného a spodného ohrevu, ktoré sú ideálne na pečenie mäsa a tradičných pokrmov. Nechýba tiež funkcia Gril určená na gratinované pokrmy a pečenie s chrumkavou kôrkou. Spodný ohrev je ideálny predovšetkým na pečenie všetkých múčnikov a na všetku prípravu, ktorá vyžaduje vyššie teploty zospodu. Milovníci chrumkavej a chutnej pizze určite ocenia špeciálny program Pizza. Nechýbajú tiež užitočné programy Rozmrazovanie a Multifunkcia.

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

Čierna rúra CANDY FIDC X825 L s programom pečenia Cooklight

Súčasťou čiernej rúry CANDY FIDC X825 L je špeciálny program CookLight, ktorý vám umožní piecť vaše obľúbené pokrmy zdravšie a chutnejšie. Znižuje totiž potrebné množstvo tuku a oleja. Kombinácia vykurovacích prvkov s pulzujúcim cyklom vzduchu zaistí perfektný výsledok pečenia.

Teleskopické lišty

Teleskopické lišty

Čierna vstavaná rúra disponuje teleskopickými pojazdmi, ktoré vám uľahčia varenie. Tie slúžia nielen na lepšiu kontrolu stavu varenia, ale tiež uľahčia premiestňovanie či vyťahovanie mriežok, plechov alebo iných nádob.

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

Vnútorné usporiadanie

Vstavaná rúra s bočnými prelismi

Vnútri vstavanej rúry CANDY FIDC X825 L sa nachádzajú bočné nerezové rošty, ktoré slúžia na ľahšie vkladanie mriežok a plechov. 

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L

Príslušenstvo

Bohaté príslušenstvo elektrickej rúry CANDY FIDC X825 L

V balení elektrickej rúry CANDY FIDC X825 L nájdete aj praktický chrómovaný rošt, plech s hĺbkou 40 a 20 mm.

Vstavaná rúra CANDY FIDC X825 L


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu, Statické pečenie
Vysúvanie plechu Teleskopické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,8 cm

Farba rúry

Farba Antikorová

Vybavenie rúry

Výbava 2-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Vnútorné osvetlenie, Mechanické ovládanie
Počet plechov v balení 1
Počet roštov v balení 1

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 70 l

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  CANTRO38
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  33703472
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12