Obnoviť stránku

CANDY FCT625WXL

5 1 hodnotení
243,90 €

CANDY FCT625WXL

Haier
Candy
Hoover
Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Vstavaná rúra
CANDY FCT625WXL

CANDY FCT625WXL z radu MODERNA je vstavaná rúra, ktorá disponuje celým radom funkcií. Má kapacitu 70 l a spadá do energetickej triedy A+. Je vybavená efektívnym a rýchlym čistením rúry pomocou pary Aquactiva. Môžete vyberať zo 7 programov na pečenie a samozrejmosťou je vnútorné osvetlenie rúry. Ovládací panel je vybavený dotykovým displejom a otočnými zatláčacími gombíkmi. Vo výbave rúry CANDY FCT625WXL dostanete praktický chrómovaný rošt a dva plechy s hĺbkou 35 a 15 mm.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry CANDY FCT625WXL

Nadčasový dizajn z radu MODERNA

7 programov na pečenie

Program Cooklight na zdravšie varenie

Pizza program

Funkcia Aquactiva – čistenie rúry pomocou sily pary

Jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja a zatláčacích tlačidiel

Chladné dvierka + bezpečnostná detská poistka

Teleskopické rošty na ľahkú manipuláciu

Elegantný dizajn a ľahké čistenie CANDY FCT625WXL

Elektrická rúra CANDY FCT625WXL si vás získa svojím moderným vyhotovením, ktorý krásne doplní interiér vašej kuchyne. Rúra na pečenie vyniká nielen svojím dizajnom, ale aj mnohými programami a funkciami.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Nadčasový dizajn z radu MODERNA

Vstavaná rúra Candy z radu MODERNA nielen skvele doplní akýkoľvek štýl kuchyne, vďaka kombinácii nerezu a bieleho skla, ale bude aj vaším dokonalým pomocníkom pri varení. Kombinácia kreativity a osobitého charakteru s dôrazom na estetiku a ergonómiu vás bude pri práci s rúrou FCT625WXL tešiť každý deň.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Aquactiva – čistenie rúry pomocou pary

Vstavaná elektrická rúra CANDY FCT625WXL disponuje systémom parného čistenia Aquactiva, ktorý zjemňuje mastnotu a usadené pripáleniny. Nečistoty potom len ľahko zotriete navlhčenou handričkou. Čistenie tak bude ešte jednoduchšie. Stačí naliať 300 ml destilovanej vody na dno rúry a špeciálnym programom Aquactiva ju zahriať na 90 °C na dobu 30 minút.

Veľký výber programov na pečenie vstavanej rúry CANDY FCT625WXL

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL vám ponúkne 7 programov na pečenie a praktickú funkciu Cooklight.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Funkcia na pečenie pre každý pokrm

Rúra na pečenie CANDY FCT625WXL disponuje 7 programami na pečenie, medzi ktorými nájdete aj spodný ohrev + ventilátor, tiež gril alebo napríklad rozmrazovanie. Upečiete si od koláča po mäso, aj dochrumkava opečené hranolčeky. Samozrejmosťou je vnútorné osvetlenie rúry.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Zdravšie pečenie s Cooklight

Súčasťou vstavanej rúry CANDY FCT625WXL je špeciálny program CookLight, ktorý vám umožní piecť vaše obľúbené pokrmy zdravšie a chutne. Znižuje totiž potrebné množstvo tuku a oleja. Kombinácia vykurovacích prvkov s pulzujúcim cyklom vzduchu zaistí perfektný výsledok pečenia.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Program Pizza

Elektrická rúra CANDY FCT625WXL disponuje množstvom špeciálnych programov, medzi ktoré patrí napríklad program na pečenie pizze. Pri tomto programe sa využíva funkcia horúceho vzduchu s cirkuláciou vnútri rúry, čo zaistí skvelé výsledky pri príprave pokrmov ako je pizza alebo focaccia.

Vstavaná elektrická rúra CANDY s jednoduchým ovládaním

Vstavaná elektrická rúra CANDY FCT625WXL vám ponúka jednoduché ovládanie a bezpečnostné opatrenia.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! <.

Jednoduché ovládanie vstavanej rúry CANDY FCT625WXL

Ovládanie vstavanej rúry CANDY FCT625WXL je vďaka kombinácii prehľadného displeja a otočných gombíkov úplne intuitívne a jednoduché. Nemusíte teda zložito skúmať návody. Dotykový displej vám umožní nastavenie doby pečenia či časovača a slúži aj ako prehľadný displej na kontrolu času. Jeden gombík slúži na nastavenie teploty pečenia a druhý gombík je určený na výber programu pečenia či svetla. Ovládacie gombíky sú moderné a zatláčacie, vďaka čomu nedochádza k nechcenému spusteniu rúry.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! <.

Ochladzovanie dvierok pri pečení

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL disponuje dvierkami, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného a dvojitého bezpečnostného skla, ktoré zaručia, že počas pečenia zostanú stále chladné. Tangenciálne ochladzovanie dvierok aj rúry je tak skvelý pomocník pre vašu bezpečnosť počas pečenia. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že by ste sa pri manipulácii popálili.

Perfektne riešený vnútorný priestor rúry na pečenie CANDY FCT625WXL

Vo vnútornom priestore rúry na pečenie CANDY FCT625WXL nájdete kvalitné antikorové lišty a teleskopické vysúvanie na jednoduchú manipuláciu.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Teleskopické lišty

O ľahké vysúvanie plechov je postarané cez praktické teleskopické vysúvanie plechu. Plech veľmi jednoducho vysuniete z vnútorného priestoru bez toho, aby ste ho museli brať do oboch rúk.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Jednoduché vkladanie plechov a roštov

Rúra na pečenie CANDY FCT625WXL disponuje praktickým vnútorným usporiadaním. Bočné prelisy v stenách vám umožnia pohodlne vkladať mriežky a plechy na rôznych úrovniach. Obsluha rúry je tak jednoduchá a rýchla.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Bezpečnostná detská poistka

O bezpečnosť vašich ratolestí je samozrejme tiež postarané. Vstavaná elektrická rúra CANDY FCT625WXL je vybavená detskou poistkou, ktorá vašich malých miláčikov ochráni pred nežiaducim zapnutím spotrebiča. Okamžite po zapnutí rúry sú vaše deti vždy v úplnom bezpečí.

Príslušenstvo

Dodávané príslušenstvo

V balení elektrickej rúry CANDY FCT625WXL nájdete aj praktický chrómovaný rošt a dva plechy s hĺbkou 35 a 15 mm.

Vstavaná rúra CANDY FCT625WXL

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor, Statické pečenie
Príkon 2 100 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Biela

Vybavenie rúry

Výbava 2-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Displej, Ochladzovací systém, Termostat, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky
Počet plechov v balení 2
Počet roštov v balení 1

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 70 l

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  CNDYvstr5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  33703080
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18