Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY FCT615X

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
209,90 €

CANDY FCT615X

Haier
Candy
Hoover
Vstavaná rúra CANDY FCT615X

Vstavaná rúra CANDY FCT615X Moderna

Radi by ste svoju kuchyňu vybavili moderným spotrebičom? Vstavaná rúra CANDY FCT615X vám poskytne objem krásnych 70 litrov a mnoho ďalších užitočných funkcií, ktoré vám pomôžu s prípravou vašich obľúbených pokrmov. Získa si vás svojim nadčasovým dizajnom v nerezovom vyhotovení doplnenom o čierne sklo, ktoré dodá vzhľadu spotrebiča ten správny šmrnc. Základom vstavanej rúry je horné a dolné výhrevné teleso, ktoré zaistírovnomerné prepečenie pokrmu. Pekáč nikdy nie je v priamom kontakte so stenami rúry, pretože je vybavená závesnými roštami. Rúra spadá do energetickej triedy A+, takže je známkou nízkej spotreby elektrickej energie. Na čistenie rúry odporúčame používať vodu doplnenú o saponát.

Vstavaná rúra CANDY FCT615X

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry CANDY FCT615X

Moderný spotrebič s objemom 70 litrov

Ponúka 7 praktických programov na pečenie

Jednoduché a intuitívne ovládanie je zaistené pomocou dotykového displeja

Jednoduché čistenie pomocou pary - Aquactiva

Rúra sa ovláda aj pomocou otočných gombíkov

Vstavaná rúra CANDY FCT615X vám umožní nastaviť si vnútorné usporiadanie

Tangenciálny ventilátor chladenia

Dvierka z vysoko kvalitného a dvojitého bezpečnostného skla

Praktická detská poistka

Nerezové vyhotovenie s čiernym sklom

Spadá do energetickej triedy A+

Súčasťou príslušenstva je praktický chrómovaný rošt a jeden plech s hĺbkou 35 mm

Nadčasový dizajn z radu Moderna

Vstavaná rúra CANDY FCT615X z radu Moderna vás na prvý pohľad ihneď zaujme. Ponúkne vám kombináciu nadčasového dizajnu a mnohých užitočných funkcií, ktoré vám pomôžu s prípravou neodolateľných jedál pre vás a celú vašu rodinu. Rúra disponuje parným varením, ale na svoje prídu aj milovníci tradičného varenia. Spotrebič je vyrobený z kvalitného nerezu a čierneho skla. Rúra CANDY FCT615X vás určite poteší svojim jednoduchým aintuitívnym ovládaním.

Vstavaná rúra CANDY FCT615X

Čistenie rúry CANDY FCT615X pomocou pary Aquactiva

Nemusíte si ani lámať hlavu s otravným čistením vnútorného priestoru. Rúra CANDY FCT615X totiž disponuje čistením pomocou pary nesúcej označenie Aquactiva. Jednoducho stačí naliať 300 ml destilovanej vody na dno rúry a spustiť špeciálny program Aquactiva. Rúru nechajte hriať na 90 °C po dobu 30 minút. Všetky nečistoty a mastnotu po dokončení programu stačí ľahko zotrieť navlhčenou handričkou.

Vstavaná rúra CANDY FCT615X

Horúci vzduch a 7 programov na pečenie pre dokonalé pokrmy

Vstavaná rúra CANDY FCT615X vám ponúkne 7 programov na pečenie. Zároveň vás tiež poteší príjemným vnútorným osvetlením, vďaka ktorému budete mať úplný prehľad o všetkých pripravovaných pokrmoch. Rúra je vybavená horúcim vzduchom s kruhovým telesom, vďaka ktorému je možné piecť na troch úrovniach naraz. Pokrmy budú perfektne a rovnomerne pripravené. Zaujímavosťou rúry CANDY FCT615X sú moderné programy ako je Cook Light,ktoré zahŕňajú zdravé pečenie so zníženým množstvom tuku a funkcie rozmrazovania alebo program na pečenie pizze.

Jednoduché a prehľadné ovládanie rúry CANDY FCT615X

Moderný dizajn rúry CANDY FCT615X dopĺňa jednoduché a intuitívne ovládanie pomocou praktických otočných gombíkov a dotykového displeja. Pohodlne si tak nastavíte všetko čo potrebujete bez toho, aby ste museli tráviť hodiny nad neprehľadným návodom. Dotykový displej vám umožní nastaviť všetky užitočné funkcie, ktoré vám tento spotrebič ponúka. Na displeji okrem iného uvidíte aj čas pečenia. Bočné otočné gombíky slúžia naovládanie teploty, druhý gombík je pre výber programov na pečenie a svetla. Ovládacie gombíky rúry CANDY FCT615X sú moderné a zatláčacie, aby sa lepšie udržovali v čistote.

Vstavaná rúra CANDY FCT615X

Nastavte si vnútorné usporiadanie podľa svojich potrieb

Vstavaná rúra CANDY FCT615X vám umožní nastaviť si vnútorné usporiadanie. Jednoducho si tak prispôsobíte nerezové drôtené pojazdy tak, aby vám to bolo pohodlné. Pojazdy sú pripevnené k vnútornej stene rúry CANDY FCT615X. Vkladanie plechov a roštu je tak vďaka podnosom v rôznych úrovniach ľahké a veľmi pohodlné. Súčasťou príslušenstva je aj praktický chrómovaný rošt a jeden plech s hĺbkou 35 mm.

Vstavaná rúra CANDY FCT615X

Bezpečnostné sklá s funkciou tangenciálneho ochladzovania dvierok

Vstavaná rúra CANDY FCT615X disponuje dvierkami z vysoko kvalitného a dvojitého bezpečnostného skla, ktoré zaručia, že počas pečenia zostanú stále chladné. Tangenciálne ochladzovanie dvierok aj rúry je skvelý prostriedok na zaistenie vašej bezpečnosti počas pečenia.

Vstavaná rúra CANDY FCT615X

Vstavaná rúra CANDY FCT615X s detskou poistkou

O bezpečnosť vašich ratolestí je samozrejme tiež postarané. Vstavaná rúra CANDY FCT615X je vybavená detskou poistkou, ktorá vašich malých miláčikov ochráni pred nežiaducim zapnutím spotrebiča. Akonáhle zapnete rúru, vaše deti sú vždy v úplnom bezpečí.


V rúre CANDY si pripravíte pizzu ako má byť

Rúra CANDY FCT615X disponuje množstvom špeciálnych programov, medzi ktoré patrí napríklad program na pečenie pizze. Pri tomto programe sa využíva funkcia horúceho vzduchu s cirkuláciou vo vnútri rúry, čo zaistí skvelé výsledky pri príprave pokrmov ako je pizza alebo focaccia.

Rúra na pečenie CANDY FCT615X

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu
Príkon 2 100 W
Vysúvanie plechu Závesné rošty
Čistenie rúry Hydrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 70 l

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  CANTR036
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  33702926
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13