Obnoviť stránku

CANDY FCS 100 X

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY FCS 100 X

Multifunkčná elektrická rúra CANDY FCS 100 X/E je moderným spotrebičom s objemom 71 litrov a 3 programami na pečenie. Rúra spadá do energetickej triedy A+, takže je veľmi úsporná. Určite si vás získa svojim moderným nerezovým prevedením so zrkadlovým bielym sklom. Praktické programy na pečenie si môžete navoliť presne podľa vašich potrieb. Na výber máte statické pečenie, spodný ohrev a gril. Vnútorné osvetlenie rúry vám dá jasný prehľad o pripravovaných pokrmoch. Ovládanie je jednoduché a intuitívne pomocou ovládacích gombíkov,pomocou ktorých nastavíte programy a teplotu pečenia. Samozrejmosťou sú dve bezpečnostné sklá pri dvierkach rúry.


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry CANDY FCS 100 X/E

  • Moderný spotrebič s objemom 71 litrov
  • Ponúka 3 praktické programy na pečenie
  • Dizajn splynie s ďalšími spotrebičmi značky Candy
  • Rúra sa ovláda pomocou otočných gombíkov
  • Vstavaná rúra vám umožní nastaviť si vnútorné usporiadanie
  • Dvierka z vysoko kvalitného a dvojitého bezpečnostného skla
  • Rúra vyniká svojim dizajnom z bieleho skla
  • Spadá do energetickej triedy A+
  • Bočné vylisované steny na vedenie plechov
  • Súčasťou balenia je praktický chrómovaný rošt a plech na pečenie obľúbených zákuskov a dezertov



Jednoduchý dizajn splynie s ďalšími spotrebičmi značky Candy

Smart vstavaná rúra CANDY FCS 100 X/E si vás získa svojim moderným prevedením, ktorý krásne doplní interiér vašej kuchyne. Rúra vyniká svojim dizajnom z bieleho skla, ktoré sa veľmi jednoducho udržuje. Rúra je vybavená aj mnohými užitočnými funkciami, ktoré vám pomôžu vykúzliť len tie najlepšie pokrmy pre vás a celú vašu rodinu.

Statická rúra na tradičné jemné a pomalé pečenie

Vstavaná rúra CANDY FCS 100 X/E vám ponúkne 3 programy na pečenie, ktoré si môžete zvoliť presne podľa svojich predstáv. Pre všetky pokrmy s cestovým základom ako sú koláče či torty sa skvele hodí spodný ohrev. Zvoliť si môžete napríklad aj statické pečenie či funkciu grilu, vďaka ktorej budú gratinované pokrmy krásne prepečené a chrumkavé. Statická rúra vyniká pomalším a jemnejším pečením, a presne preto si ju určite zamilujete! Skvele sa hodí pre tradičné recepty ako sú kysnuté pokrmy, múčniky, chleba, pizze, focacci, torty,koláče sušienky a mnoho ďalšieho. Vďaka tomu cesto perfektne nakysne a pokrmy sú tak krásne vláčne a nadýchané.

Kvalitné sklenené dvierka z dvojitého bezpečnostného skla

Súčasťou rúry CANDY FCS 100 X/E sú kvalitné sklenené vnútorné dvierka, ktoré sú vyrobené z dvojitého bezpečnostného skla. Dvierka majú priemernú teplotu iba 55 °C, zatiaľ čo vo vnútri rúry sa pečie pokrm na plných 200 °C. Veľkou výhodou je jednoduchá a rýchla údržba dvierok.

Praktické vnútorné usporiadanie

Vstavaná rúra CANDY FCS 100 X/E disponuje praktickým vnútorným usporiadaním. Bočné prelisy v stenách vám umožnia pohodlne vkladať mriežky a plechy v rôznych úrovniach. Obsluha rúry je tak jednoduchá a rýchla. Súčasťou balenia je praktický chrómovaný rošt a plech na pečenie obľúbených zákuskov a dezertov.

Jednoduché a rýchle čistenie rúry CANDY FCS 100 X/E

Vstavaná rúra CANDY FCS 100 X/E vám sľúbi ľahké a rýchle čistenie bez akejkoľvek námahy. Vnútro rúry je totiž vybavené neporéznym smaltom triedy A, ktorý sa veľmi ľahko čistí a zabraňuje vďaka svojmu hladkému povrchu bez póru priľnutiu nečistôt na vnútorné steny rúry. Smalt je zároveň odolný voči pôsobeniu rastlinných a živočíšnych tukov a kyselín pri príprave ovocia a potravín s vysokým obsahom cukrov.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Spodný ohrev
Príkon 2 300 W
Vysúvanie plechu Prelisy

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 2-vrstvové sklo dvierok
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky
Počet plechov v balení 1
Počet roštov v balení 1

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 70 l

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  CANTR002
Produktové číslo:  33703242
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19