Obnoviť stránku

CANDY FCPS 615X

+ plech ako darček po registrácii
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY FCPS 615X

Vstavaná rúra Candy FCPS 615X vám zjednoduší život

Náš záujem o vyváženú stravu bez kompromisov v chuti narastá. Chceme, aby jedlo, ktoré jeme, bolo dobré a chutné.
Candy týmto potrebám rozumie, a preto posiela na trh inteligentnú rúru, ktorá jednoduchým dotykom intuitívneho tlačidla umožňuje využiť tradičné funkcie, ale okrem toho má aj parnú funkciu na ešte lepšie a chutnejšie výsledky pečenia. Vstavané vyhotovenie vám navyše umožní využiť rúru vo svojej vysnívanej kuchyni.

Pečte zdravšie a s radosťou

Vstavaná rúra Candy FCPS 615X s objemom 70 litrov ponúka okrem atraktívneho dizajnu v nerezovom vyhotovení tiež rad inteligentných technológií, ktoré aktivujete jednoduchým dotykom tlačidla. Novinkou je parná funkcia, vďaka ktorej docielite zdravšie a chutnejšie pečenie pokrmov. Stiahnutím mobilnej aplikácie simply-Fi navyše získate prístup k sérii skvelých receptov.


Kľúčové vlastnosti rúry Candy FCPS 615X

  • Ventilovaná parná rúra v nerezovom vyhotovení
  • Energetická trieda A
  • Objem 70 l na prípravu veľkého množstva jedla
  • 8 programov
  • Praktické čistenie pomocou pary
  • 1 rošt a zabudované pojazdy
  • Digitálny dotykový displej
  • Vnútorné osvetlenie a detská poistka
  • Sklenené dvere s dvojitým zasklením

Dotykové ovládanie

Pomocou ovládacieho panela s dotykovým displejom a otočnými gombíkmi ľahko nastavíte všetky funkcie rúry Candy FCPS 615X vrátane doby varenia a nastavenie optimálnej teploty. Na všestranné využitie budete mať k dispozícii 8 programov.


Zdravšie pečenie pomocou pary

Vstavaná rúra Candy FCPKS816X disponuje dvojitým systémom prípravy pokrmu, ktorý aktivujete jediným dotykom tlačidla. Vďaka parnej funkcii môžete piecť pokrmy oveľa zdravšie a chutnejšie. Program využijete hlavne na prípravu zeleniny, rýb, mäsa, dezertov či chleba.


Mobilná aplikácia simply-Fi rúry CANDY FCPS 615X

Stiahnutím aplikácie simply-Fi do vášho mobilného telefónu či tabletu získate prístup k veľkému množstvu praktických rád a receptov, vďaka ktorým nemusíte byť profesionálny kuchár a napriek tomu dokážete pripraviť vynikajúce pokrmy. Mobilný sprievodca vás prevedie prípravou jedla a nastavením rúry CANDY FCPS 615X krok za krokom, takže to zvládne naozaj každý.



Čistiaci systém Aquactiva

Druhý systém čistenia Aquactiva využíva horúcu paru na uvoľnenie mastných nečistôt zvnútra rúry na ich následné jednoduché odstránenie. Stačí naliať 300 ml destilovanej vody na dno a zahriať ju na teplotu 90 °C počas 30 minút. Hneď ako sa rúra ochladí, môžete jednoducho zotrieť všetky uvoľnené nečistoty vlhkou handričkou.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Parná funkcia, Ventilátor

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Čierna, Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Detská poistka
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 70 l
Kód:  CANTR024
Produktové číslo:  33701955
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06