Obnoviť stránku

CANDY FCPKS816X

+ plech ako darček po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY FCPKS816X

Pečte zdravšie a s radosťou

Vstavaná rúra CANDY FCPKS816X s objemom 70 litrov ponúka okrem atraktívneho dizajnu v nerezovom vyhotovení tiež rad inteligentných technológií, ktoré aktivujete jednoduchým dotykom tlačidla. Novinkou je parná funkcia, vďaka ktorej docielite zdravšie a chutnejšie pečenie pokrmov. Stiahnutím mobilnej aplikácie simply-Fi navyše získate prístup ksérii skvelých receptov.


Kľúčové vlastnosti rúry CANDY FCPKS816X

  • Multifunkčná vstavaná rúra v nerezovom vyhotovení
  • Energetická trieda A
  • Objem 70 l na prípravu veľkého množstva jedla
  • 9 programov
  • Praktické čistenie pomocou pary
  • 2 rošty a zabudované pojazdy
  • Digitálny dotykový displej
  • Tangenciálny ventilátor chladenia
  • Sklenené dvere s trojitým zasklením
  • Vnútorné osvetlenie a detská poistka

Dotykové ovládanie

Pomocou ovládacieho panela s dotykovým displejom a otočnými gombíkmi ľahko nastavíte všetky funkcie rúry CANDY FCPKS816X vrátane doby varenia a nastavenie optimálnej teploty. Na všestranné využitie budete mať k dispozícii 9 programov – rozmrazovanie, udržiavanie teploty, konvenčné pečenie, horný a dolný ohrev + ventilátor, gril, pečenie s parou a pyrolýzu.


Zdravšie pečenie pomocou pary

Vstavaná rúra Candy FCPKS816X disponuje dvojitým systémom prípravy pokrmu, ktorý aktivujete jediným dotykom tlačidla. Vďaka parnej funkcii môžete piecť pokrmy oveľa zdravšie a chutnejšie. Program využijete hlavne na prípravu zeleniny, rýb, mäsa, dezertov či chleba.


Mobilná aplikácia simply-Fi rúry CANDY FCPKS816X

Stiahnutím aplikácie simply-Fi do vášho mobilného telefónu či tabletu získate prístup k veľkému množstvu praktických rád a receptov, vďaka ktorým nemusíte byť profesionálny kuchár a napriek tomu dokážete pripraviť vynikajúce pokrmy. Mobilný sprievodca vás prevedie prípravou jedla a nastavením rúry CANDY FCPKS816X  krok za krokom, takže to zvládne naozaj každý.


Pyrolytické čistenie

Aby vaša rúra zakaždým žiarila čistotou, sú k dispozícii 2 vysoko účinné čistiace systémy. Prvým z nich je pyrolytické čistenie, ktoré nastaví teplotu vnútri spotrebiča na 500 °C, vďaka čomu sú všetky zvyšky a mastnota spálené na prach, ktorý po ukončení programu ľahko odstránite ľahkým zotretím handričkou.


Rúra CANDY FCPKS816X s čistiacim systémom Aquactiva

Druhý systém čistenia Aquactiva využíva horúcu paru na uvoľnenie mastných nečistôt zvnútra rúry na ich následné jednoduché odstránenie. Stačí naliať 300 ml destilovanej vody na dno rúry a zahriať ju na teplotu 90 °C počas 30 minút. Hneď ako sa rúra CANDY FCPKS816X ochladí, môžete jednoducho zotrieť všetky uvoľnené nečistoty vlhkou handričkou.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 70 l
Kód:  CANTR027
Produktové číslo:  33702273
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16