Obnoviť stránku

CANDY FCP 825 XL/E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY FCP 825 XL/E

Haier
Candy
Hoover
Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E

Vybavte vašu domácnosť spotrebičmi s atraktívnym dizajnom a prepracovanými detailmi. Jedným takým je aj vstavaná rúra FCP 825 XL/E od spoločnosti CANDY. Predstavovaný model zaujme hneď na prvý pohľad svojim antikorovým povrchom a s praktickým objemom 70 litrov obstojí v každej modernej kuchyni aj v početnejšej rodine. Maximálne uľahčenie pečenia zaručí sedem praktických funkcií, kde nechýba napríklad Rozmrazovanie, Super Gril, alebo pečenie s ventilátorom. Rozhodne nie je núdza ani o bezpečnostné prvky, alebo technológie na ľahké čistenie. Vychutnajte si skvelé kulinárske výsledky s novou vstavanou rúrou CANDY FCP 825 XL/E.

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry CANDY FCP 825 XL/E

Moderný spotrebič s objemom 70 litrov

Ponúka sedem praktických programov na pečenie

Lineárny dizajn splynie s ďalšími spotrebičmi značky Candy

Jednoduché a intuitívne ovládanie je zabezpečené pomocou dotykového displeja

Jednoduché čistenie pomocou pary – Aquactiva

Elektrická rúra na pečenie sa ovláda aj pomocou otočných gombíkov

Gombíky sú zatláčacie

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E vám umožní nastaviť si vnútorné usporiadanie

Tangenciálny ventilátor chladenia

Dvierka z vysoko kvalitného a dvojitého bezpečnostného skla

Teleskopické vysúvanie plechu

Praktická detská poistka

Antikorové vyhotovenie

Patrí do energetickej triedy A +

Bočné vylisované steny na vedenie plechov

Súčasťou príslušenstva je praktický chrómovaný rošt a jeden plech s hĺbkou 35 mm a nízky 15 mm plech

Lineárny dizajn splynie s ďalšími spotrebičmi značky Candy

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E z radu POP EVO si vás získa svojim moderným vyhotovením, ktorý krásne doplní interiér vašej kuchyne. Rúra vyniká nielen lineárnym dizajnom, ale aj mnohými užitočnými funkciami, ktoré vám pomôžu vykúzliť len tie najlepšie pokrmy pre vás a celú vašu rodinu.

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Horúci vzduch a sedem programov na pečenie pre dokonalé pokrmy

Vstavaná elektrická rúra CANDY FCP 825 XL/E vám ponúkne sedem programov na pečenie, ktoré si môžete zvoliť presne podľa svojich predstáv. Zároveň vás tiež poteší príjemným vnútorným osvetlením, vďaka ktorému máte úplný prehľad o všetkých pripravovaných pokrmoch. Rúra je vybavená horúcim vzduchom s kruhovým telesom, vďaka ktorému môžete piecť na troch úrovniach naraz. Pokrmy tak budú perfektne a rovnomerne pripravené. Zaujímavosťou sú moderné programy ako je Cook Light, ktoré zahŕňajú zdravé pečenie so zníženým množstvom tuku a funkcia rozmrazovania, alebo program na pečenie pizze.

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Čistenie rúry pomocou pary Aquactiva

Nemusíte si ani lámať hlavu s čistením vnútorného priestoru. Elektrická rúra CANDY FCP 825 XL/E totiž disponuje technológiou čistenia pomocou pary, ktorá nesie označenie Aquactiva. Všetko je hotové počas niekoľkých krátkych okamihov. Jednoducho stačí naliať 300 ml destilovanej vody na dno rúry a spustiť špeciálny program Aquactiva. Rúru nechajte zahriať na 90 °C počas 30 minút. Všetky nečistoty a mastnotu po dokončení programu stačí ľahko zotrieť navlhčenou handričkou.

Jednoduché a prehľadné ovládanie rúry CANDY FCP 825 XL/E

Jednoduché a intuitívne ovládanie rúry CANDY FCP 825 XL/E je zabezpečené pomocou dotykového displeja, na ktorom si pohodlne nastavíte časové funkcie, či programátor pečenia. Na prehľadnom displeji tak uvidíte aký čas na pečenie ešte zostáva. Rúra na pečenie sa ovláda aj pomocou otočných gombíkov, ktorými nastavíte požadovanú teplotu, alebo parné čistenie. Druhý otočný gombík slúži na výber programov na pečenie a svetla. Ovládacie gombíky sú zatláčacie, takže vám uľahčia upratovanie rúry. Zároveň slúžia na to, aby nedošlo k nechcenému spusteniu rúry.

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nastavte si vnútorné usporiadanie podľa svojich potrieb

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E vám umožní nastaviť si vnútorné usporiadanie. Jednoducho si tak prispôsobíte antikorové drôtené pojazdy tak, aby vám to bolo pohodlné. Pojazdy sú pripevnené k vnútornej stene rúry. Vkladanie plechov a roštu je tak vďaka podnosom n a rôznych úrovniach ľahké a veľmi pohodlné. Súčasťou príslušenstva je aj praktický chrómovaný rošt, jeden plech s hĺbkou 35 mm a nízky 15 mm plech.

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Praktické teleskopické vysúvanie

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E patrí do energetickej triedy A+ a tak je ekonomická. O ľahké vysúvanie plechov je postarané prostredníctvom praktického teleskopického vysúvania plechu. Plech veľmi jednoducho vysuniete z vnútorného priestoru bez toho, aby ste ho museli brať do oboch rúk.

Bezpečnostné skla a detska poistka.

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E

Bezpečnostné sklá s funkciou tangenciálneho ochladzovania dvierok

Vstavaná rúra na pečenie CANDY FCP 825 XL/E disponuje dvierkami, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného a dvojitého bezpečnostného skla, ktoré zaručí, že počas pečenia zostanú stále chladné. Tangenciálne ochladzovanie dvierok aj rúry je tak skvelý pomocník pre vašu bezpečnosť počas pečenia. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že by ste sa pri manipulácii nejako popálili.

Vstavaná rúra CANDY FCP 825 XL/E

Vstavaná elektrická rúra CANDY FCP 825 XL/E s detskou poistkou

O bezpečnosť vašich ratolestí je samozrejme tiež postarané. Vstavaná elektrická rúra CANDY FCP 825 XL/E je vybavená detskou poistkou, ktorá vašich malých miláčikov ochráni pred nežiaducim zapnutím spotrebiča. Akonáhle zapnete rúru, vaše deti sú vždy v úplnom bezpečí.



Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Okrúhle výhrevné teleso, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu, Ventilátor, Statické pečenie
Príkon 2 200 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 2-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky
Počet plechov v balení 2
Počet roštov v balení 1

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 70 l

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  CANTR030
Produktové číslo:  33702110
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18