Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY FCP 605 X

4,4 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY FCP 605 X

Haier
Candy
Hoover
Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E

Vstavaná rúra
CANDY FCP 605 X/E

Multifunkčná vstavaná rúra CANDY FCP 605 X je moderný spotrebič s objemom 65 litrov a siedmimi programami na pečenie. Je vyrobená v antikorovom prevedení, ktoré vkusne dotvára dvojica otočných ovládačov spoločne s prehľadným dotykovým displejom. Patrí do energetickej triedy A+, takže je aj veľmi úsporná. Medzi funkciami nechýba horný a spodný ohrev s ventilátorom, rozmrazovanie, gril, pizza, či funkcia Cook Light, ktorá sa postará o zdravšie varenie s použitím menšieho množstva tuku.

Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry CANDY FCP 605 X/E

Séria Pop Evo

Programy na pečenie

Prehľadné ovládanie

Bočné pojazdy

Dvierka rúry z dvojitého bezpečnostného skla

Bezpečnostná detská poistka

Elegantné vyhotovenie rúry CANDY

Elektrická rúra CANDY FCP 605 X/E vás zaujme svojím elegantným vyhotovením, ktoré krásne doplní interiér vašej kuchyne. Ponúkne vám okrem iného sedem praktických programov na pečenie.

Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Lineárny dizajn splynie s ďalšími spotrebičmi značky Candy

Vstavaná elektrická rúra CANDY FCP 605 X/E z modelového radu POP EVO si vás získa svojím moderným vyhotovením, ktoré krásne doplní interiér vašej kuchyne. Rúra vyniká nielen lineárnym dizajnom, ale aj mnohými užitočnými funkciami, ktoré vám pomôžu vykúzliť len tie najlepšie pokrmy pre vás a celú vašu rodinu.

Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sedem užitočných programov na pečenie pre dokonalé pokrmy

Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E vám ponúkne sedem programov na pečenie, ktoré si môžete zvoliť presne podľa svojich predstáv. Zároveň vás tiež poteší príjemným vnútorným osvetlením, vďaka ktorému máte úplný prehľad o všetkých pripravovaných pokrmoch. Na pečenie mäsa a tradičných pokrmov je ideálna funkcia horného a spodného ohrevu, ktorá krásne prepečie mäso tak, aby bolo stále šťavnaté. Nechýba ani funkcia grilu, vďaka ktorej budú gratinované pokrmy krásne prepečené a chrumkavé. Zaujímavosťou sú moderné programy ako je Cook Light, ktoré zahŕňajú zdravé pečenie so zníženým množstvom tuku a funkcia rozmrazovania, alebo program na pečenie pizze. Súčasťou rúry CANDY FCP 605 X/E je praktický ventilátor, ktorý sa stará, aby nedochádzalo k vysúšaniu a teplo lepšie preniklo do pokrmu.

Prispôsobte si rúru CANDY FCP 605 X/E vašim potrebám

Elektrická rúra disponuje tangenciálnym ochladzovaním rúry a dvierok. Bočné vylisované steny slúžia na pohodlné a bezpečné vedenie plechov.

Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jednoduché a prehľadné ovládanie rúry CANDY FCP 605 X/E

Jednoduché a intuitívne ovládanie rúry CANDY FCP 605 X/E je zabezpečené pomocou dotykového displeja, na ktorom si pohodlne nastavíte časové funkcie, či programy na pečenie. Na prehľadnom displeji tak uvidíte koľko času na pečenie ešte zostáva. Rúra na pečenie sa ovláda aj pomocou otočných gombíkov, ktorými nastavíte požadovanú teplotu, alebo parné čistenie. Druhý otočný gombík slúži na výber programov na pečenie a svetla.

Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nastavte si vnútorné usporiadanie podľa svojich potrieb

Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E vám umožní nastaviť si vnútorné usporiadanie. Jednoducho si prispôsobíte drôtené pojazdy z nehrdzavejúcej ocele tak, aby to bolo pohodlné. Pojazdy sú pripevnené k vnútornej stene rúry. Vkladanie plechov a roštu je vďaka podnosom v rôznych úrovniach ľahké a veľmi pohodlné. Súčasťou príslušenstva je aj praktický chrómovaný rošt a jeden plech s hĺbkou 35 mm.

Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Bezpečnostné sklá s funkciou tangenciálneho ochladzovania dvierok

Vstavaná rúra na pečenie CANDY FCP 605 X/E disponuje dvierkami, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného a dvojitého bezpečnostného skla, ktoré zaručí, že počas pečenia zostanú stále chladné. Tangenciálne ochladzovanie dvierok aj rúry je tak skvelý pomocník pre vašu bezpečnosť počas pečenia. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že by ste sa pri manipuláciu popálili.

Detská poistka

Vstavaná elektrická rúra CANDY FCP 605 X/E s detskou poistkou

O bezpečnosť vašich ratolestí je samozrejme tiež postarané. Vstavaná elektrická rúra CANDY FCP 605 X/E je vybavená detskou poistkou, ktorá vašich malých miláčikov chráni pred nežiaducim zapnutím spotrebiča. Akonáhle zapnete rúru, vaše deti sú vždy v úplnom bezpečí.

Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Plech ako darček

Plech ako darček pri registrácii

K vstavanej rúre CANDY FCP 605 X/E dostanete aj plech ako darček. Stačí zaregistrovať rúru do 14 dní od dátumu nákupu TU.

Vstavaná rúra CANDY FCP 605 X/E

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu, Ventilátor, Statické pečenie
Príkon 2 100 W
Vysúvanie plechu Prelisy

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 2-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky
Počet plechov v balení 1
Počet roštov v balení 2

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 65 l

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  CANTR010
Produktové číslo:  33702112
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16