Obnoviť stránku

CANDY FCP 602X E0E/E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY FCP 602X E0E/E

Vybavte vašu domácnosť spotrebičmi s atraktívnym dizajnom a prepracovanými detailmi. Takým je aj vstavaná rúra FCP 602X E0E/E od spoločnosti Candy. Predstavovaný model zaujme hneď na prvý pohľad svojim nerezovým povrchom a s praktickým objemom 65 litrov obstojí v každej modernej kuchyni, aj v početnejšej rodine. Maximálne uľahčenie pečenia zabezpečí 9 praktických funkcií, medzi ktorými nechýba napr. rozmrazovanie, super gril alebo pečenie s ventilátorom. Rozhodne nie je núdza ani o bezpečnostné prvky alebo technológie na jednoduché čistenie.Vychutnajte si vynikajúce kulinárske výsledky s novou vstavanou rúrou Candy FCP 602X E0E/E.

Kľúčové vlastnosti rúry Candy FCP 602X E0E/E

  • Vstavaná rúra od spoločnosti Candy v energetickej triede A+
  • Celkový objem 65 litrov
  • 9 praktických funkcií
  • Jednoduché čistenie - parou Aquactiva
  • Digitálny dotykový displej s ovládacími gombíkmi
  • V balení nájdete 1× hlboký plech, 1× plytký plech a rošt
  • Záruka 5 rokov

Možnosť bezdrôtového pripojenia

Rúru Candy FCP 602X E0E/E je možné pripojiť k aplikácii Simply Fi a následne spárovať s vaším mobilným telefónom pomocou Bluetoothu alebo WiFi bezdrôtovej siete. V aplikácii budete môcť ovládať rúru Candy úplne pohodlne a bez starostí. Okrem toho nájdete v aplikácii viac ako 200 výborných receptov a rôznych tipov a trikov, ktoré vám pomôžu vyzdvihnúť vaše varenie na vyššiu úroveň.

Recepty, tipy a triky na prípravu pokrmov

V aplikácii Candy Simply-Fi získate prístup k nespočetnému množstvu chutných receptov a množstvu tipov a trikov do vašej kuchyne. Nebojte sa experimentovať a pustite sa do varenia a pečenia originálnych jedál a sladkých dezertov.

Praktické vymoženosti rúry FCP 602X E0E/E

Vstavaná rúra Candy FCP 602X E0E/E patrí do energetickej triedy A+, a preto nie je vôbec neekonomická. O ľahké vysúvanie plechov sa postará  praktické teleskopické vysúvanie. Nemusíte si dokonca lámať hlavu ani s otravným čistením vnútorného priestoru. Rúra totiž disponuje technológiou Aquactiva - čistenie parou. Všetko je hotové v priebehu niekoľko krátkych okamihov. Dokonca aj ovládanie a nastavenie jednotlivých teplôt a funkcií je veľmi jednoduché. Všetky voľby prebiehajú dvomi otočnými voličmi a dotykovým displejom. Užívateľov určite poteší, že v balení nájdu jeden hlboký plech, jeden plytký plech a rošt.

Bezpečnostné prvky rúry Candy FCP 602X E0E/E

Rúra Candy FCP 602X E0E/E je vybavená dvomi vysoko izolačnými bezpečnostnými sklami, takže budete chránení pred nepríjemným popálením. Ďalším bezpečnostným prvkom je tangenciálne ochladzovanie rúry a praktická detská poistka. Tá zablokuje tlačidlá ovládania, takže nemôže dôjsť k nechcenému prepnutiu programov či zapnutiu rúry.

Programy rúry Candy FCP 602X E0E/E

  • Statický
  • Rozmrazovanie
  • Pizza
  • Gril
  • Spodný ohrev + dolný ohrev + ventilátor
  • Spodný ohrev + ventilátor
  • Cook Light
  • Wifi On
  • Wifi Reset

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 2 100 W
Vysúvanie plechu Prelisy
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 2-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 65 l
Kód:  CANTR031
Produktové číslo:  33702280
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04