Obnoviť stránku

CANDY FCP 602 X + CANDY CH 64 CCB

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

CANDY FCP 602 X + CANDY CH 64 CCB

Súprava spotrebičov rúry CANDY FCP 602 X a sklokeramickej platne CANDY CH 64 CCB je skvelým pomocníkom do každej kuchyne na prípravu pokrmov. Vstavaná teplovzdušná rúra CANDY FCP 602 X POP EVO s objemom 65 litrov v energetickej triede A+ vyniká svojím výkonom, množstvom skvelých funkcií a moderným dizajnom z nehrdzavejúcej ocele. Ponúka 7 programov, ako je napríklad horný a dolný ohrev, ventilátor, rozmrazovanie, gril či zdravé pečenie so zníženým množstvom tuku Cook Light. Milovníci pizze ocenia špeciálnu funkciu, vďaka ktorej si môžu vychutnať pizzu s perfektne chrumkavým spodkom a lahodnou hornou vrstvou. 

Kľúčové vlastnosti súpravy spotrebičov rúry CANDY FCP 602 X a sklokeramickej platne CANDY CH 64 CCB

  • Vstavaná teplovzdušná rúra s objemom 65 l
  • 2 bezpečnostné sklá dvierok
  • Detská poistka
  • Vstavaná sklokeramická varná platňa
  • 4 varné zóny s 9 úrovňami
  • Dotykové ovládanie
  • Ukazovateľ zvyškového tepla

Bohaté vybavenie a funkcie

Rúra na pečenie CANDY FCP 602 je vybavená mechanickou minútkou a vylisovanými stenami na vedenie plechov. Jej vnútro je potiahnuté kvalitným smaltom, ktorý vám uľahčí každé čistenie. Dvierka sú vybavené dvojitým bezpečnostným sklom a ochladzovaním. Rodičov s malými deťmi poteší detská poistka, ktorá bráni nechcenej manipulácii so spotrebičom. Ovládanie rúry je veľmi jednoduché, všetko jednoducho nastavíte pomocou troch otočných gombíkov. V balení dostanete aj plech a dva rošty.

Pohodlné varenie a jednoduchá obsluha

Vstavaná sklokeramická varná platňa CANDY CH 64 CCB s rovnými hranami sa vyznačuje elegantným čiernym vyhotovením, vďaka ktorému sa stane dizajnovým prvkom kuchyne. Disponuje štyrmi varnými zónami s deviatimi úrovňami výkonu. Pochváliť sa môže ukazovateľom zvyškového tepla. Veľmi jednoducho sa spúšťa vďaka intuitívnemu dotykovému ovládaniu. Kvôli väčšej bezpečnosti je doska opatrená detskou poistkou a bezpečnostným automatickým vypnutím, čo spôsobí, že sa v prípade dlhodobej nečinnosti sama vypne.
Doplňujúce informácie k rúre:
Typ rúry:
Elektrická smaltovaná
Energetická trieda:
A+
Výkon:
2 100 W
Objem:
65 l
Rozmery:
595 × 595 × 567 mm
Hmotnosť:
30 kg
Materiál dverí:
Nehrdzavejúca oceľ a sklo
Doplňujúce informácie k varnej platni:
Maximálny príkon:
5 700 W
Šírka:
59 cm
Hĺbka:
52 cm
Hmotnosť:
12 kg
Varné zóny:
2× Highlight zóna – 15,5 cm, 1 200 W
1× Highlight zóna – 22 cm, 2 300 W
1× Highlight zóna – 19 cm, 1 800 W

Kód:  CANSET34
Produktové číslo:  33900105
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12