Obnoviť stránku

CANDY FCNE825XPP WIFI

Garancia najlepšej ceny
327,90 €

CANDY FCNE825XPP WIFI

Haier
Candy
Hoover
Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Vstavaná rúra
CANDY FCNE825XPP WIFI

CANDY FCNE825XPP WIFI z radu Essenza je vstavaná multifunkčná rúra, ktorá disponuje pripojením k WiFi a Bluetooth. Má kapacitu 70 l a spadá do energetickej triedy A+. Je vybavená efektívnym a rýchlym čistením rúry pomocou pary Aquactiva. Môžete vyberať zo 7 programov na pečenie a samozrejmosťou je vnútorné osvetlenie rúry. Ovládací panel je vybavený dotykovým displejom a otočnými zatláčacími gombíkmi. Vo výbave rúry CANDY FCNE825XPP WIFI dostanete praktický chrómovaný rošt a jeden plech s hĺbkou 50 mm.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry CANDY FCNE825XPP WIFI

Nadčasový dizajn z radu Essenza

Pripojenie k WiFi a Bluetooth

7 programov na pečenie

Program Cooklight na zdravšie varenie

Pizza program

Funkcia Aquactiva – čistenie rúry pomocou sily pary

Pomalé dovieranie dvierok Soft Close

Jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja a zatláčacích tlačidiel

Chladné dvierka + bezpečnostná detská poistka

Teleskopické rošty na ľahkú manipuláciu

Elegantný dizajn a množstvo funkcií CANDY FCNE825XPP WIFI

Elektrická  rúra CANDY FCNE825XPP WIFI si vás získa svojím moderným vyhotovením, ktorý krásne doplní interiér vašej kuchyne. Rúra na pečenie vyniká nielen svojím dizajnom, ale aj možnosťou ovládať ju na diaľku cez aplikáciu hOn.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Nadčasový dizajn z radu Essenza

Vstavaná rúra Candy z radu Essenza skvele doplní akýkoľvek štýl kuchyne, vďaka kombinácii nerezu a čierneho skla, ale bude aj vaším dokonalým pomocníkom pri varení. Kombinácia čistých línií a osobitého charakteru s dôrazom na estetiku a ergonómiu vás bude pri práci s rúrou FCNE825XPP WIFI tešiť každý deň.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Ovládajte rúru CANDY FCNE825XPP WIFI na diaľku pomocou aplikácie

Vstavaná elektrická rúra CANDY FCNE825XPP WIFI disponuje pripojením k WiFi a Bluetooth a môže byť ľahko ovládaná na diaľku vďaka aplikácii hOn. Naplánujte si čas začatia pečenia alebo jeho ukončenia tak, aby vám príprava večere pre rodinu či priateľov nenarušila váš program. V aplikácii hOn nájdete celý rad ďalších funkcií, ktoré vám uľahčia obsluhu a používanie rúry. Recepty, tipy a triky na prípravu chutných jedál teraz priamo na vašom smartfóne. Zemiaková focaccia, pečené krevety, plnené papriky a krémové koláčiky, to sú len niektoré z množstva dostupných receptov. Vytvoriť si môžete vlastnú osobnú knihu programov varenia.

Veľký výber programov na pečenie vstavanej rúry CANDY FCNE825XPP WIFI

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI vám ponúkne 7 programov na pečenie a praktickú funkciu Cooklight.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Funkcia na pečenie pre každý pokrm

Rúra na pečenie CANDY FCNE825XPP WIFI disponuje 7 programami na pečenie, medzi ktorými nájdete aj pravý horúci vzduch s možnosťou pečenia vo viacerých úrovniach naraz, tiež gril alebo napríklad rozmrazovanie. Upečiete si od koláča po mäso, aj dochrumkava opečené hranolčeky. Samozrejmosťou je vnútorné osvetlenie rúry.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Zdravšie pečenie s Cooklight

Súčasťou vstavanej rúry CANDY FCNE825XPP WIFI je špeciálny program CookLight, ktorý vám umožní piecť vaše obľúbené pokrmy zdravšie a chutne. Znižuje totiž potrebné množstvo tuku a oleja. Kombinácia vykurovacích prvkov s pulzujúcim cyklom vzduchu zaistí perfektný výsledok pečenia.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Program Pizza

Elektrická rúra CANDY FCNE825XPP WIFI disponuje množstvom špeciálnych programov, medzi ktoré patrí napríklad program na pečenie pizze. Pri tomto programe sa využíva funkcia horúceho vzduchu s cirkuláciou vnútri rúry, čo zaistí skvelé výsledky pri príprave pokrmov ako je pizza alebo focaccia.

Systém parného čistenia, Soft Close zatváranie a ďalšie praktické vychytávky

Nemusíte si robiť starosť ani o čistenie rúry. Vstavaná elektrická rúra CANDY FCNE825XPP WIFI disponuje systémom parného čistenia Aquactiva.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Aquactiva – čistenie rúry pomocou pary

Rúra na pečenie CANDY FCNE825XPP WIFI disponuje systémom parného čistenia Aquactiva, ktorý zjemňuje mastnotu a usadené pripáleniny. Nečistoty potom len ľahko zotriete navlhčenou handričkou. Čistenie tak pre vás bude ešte jednoduchšie. Stačí naliať 300 ml destilovanej vody na dno rúry a špeciálnym programom Aquactiva ju zahriať na 90 °C na dobu 30 minút.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Soft Close zatváranie

Inovatívne pánty zaručujú jemné zatváranie dvierok rúry, ktoré chránia rúru pri každodennom používaní. Nemusíte sa teda obávať, že rúru nebude dobre zatvorená, dvierka sa samy jemne dovrú.

Elektrická rúra CANDY s jednoduchým ovládaním

Elektrická rúra CANDY FCNE825XPP WIFI vám ponúka jednoduché ovládanie a bezpečnostné opatrenia.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Jednoduché ovládanie vstavanej rúry CANDY FCNE825XPP WIFI

Ovládanie vstavanej rúry CANDY FCNE825XPP WIFI je vďaka kombinácii prehľadného displeja a otočných gombíkov úplne intuitívne a jednoduché. Nemusíte tak zložito skúmať návody. Dotykový displej vám umožní nastavenie doby pečenia či časovača a slúži aj ako prehľadný displej na kontrolu času. Jeden gombík slúži na nastavenie teploty pečenia a druhý gombík je určený na výber programu pečenia či svetla. Ovládacie gombíky sú moderné a zatláčacie, vďaka čomu nedochádza k nechcenému spusteniu rúry.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Ochladzovanie dvierok pri pečení

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI disponuje dvierkami, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného a dvojitého bezpečnostného skla, ktoré zaručia, že počas pečenia zostanú stále chladné. Tangenciálne ochladzovanie dvierok aj rúry je tak skvelý pomocník pre vašu bezpečnosť počas pečenia. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že by ste sa pri manipulácii popálili.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Bezpečnostná detská poistka

O bezpečnosť vašich ratolestí je samozrejme tiež postarané. Vstavaná elektrická rúra CANDY FCNE825XPP WIFI je vybavená detskou poistkou, ktorá vašich malých miláčikov ochráni pred nežiaducim zapnutím spotrebiča. Okamžite po zapnutí rúry sú vaše deti vždy v úplnom bezpečí.

Perfektne riešený vnútorný priestor rúry na pečenie CANDY FCNE825XPP WIFI

Vo vnútornom priestore rúry na pečenie CANDY FCNE825XPP WIFI nájdete kvalitné antikorové lišty a teleskopické vysúvanie na jednoduchú manipuláciu.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Teleskopické lišty

O ľahké vysúvanie plechov je postarané cez praktické teleskopické vysúvanie plechu. Plech veľmi jednoducho vysuniete z vnútorného priestoru bez toho, aby ste ho museli brať do oboch rúk.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Jednoduché vkladanie plechov a roštov

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI disponuje praktickým vnútorným usporiadaním. Bočné prelisy v stenách vám umožnia pohodlne vkladať mriežky a plechy na rôznych úrovniach. Obsluha rúry je tak jednoduchá a rýchla.

Príslušenstvo

Dodávané príslušenstvo

V balení elektrickej rúry CANDY FCNE825XPP WIFI nájdete aj praktický chrómovaný rošt a plech s hĺbkou 50 mm.

Vstavaná rúra CANDY FCNE825XPP WIFI

Parametre a špecifikácia

Inštalácia

Inštalácia Nie

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu, Statické pečenie
Príkon 2 200 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita hOn
Inteligentné funkcie spotrebiča Mobilná aplikácia

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,8 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Displej, Ochladzovací systém, Termostat, Tlmené zatváranie dvierok
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky
Počet plechov v balení 1
Počet roštov v balení 1

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 70 l

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Poľsko

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  MPvestr008
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  33703322
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17