Obnoviť stránku

CANDY DUO 609 X

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY DUO 609 X

Komu by napadlo, že sa dá elegantne a efektívne spojiť multifunkčná vstavaná rúra a plne funkčná umývačka? Dvojkombinácia od Candy DUO 609 X je skvelou voľbou do menších bytov, kde nie je možné umiestniť samostatné spotrebiče. Oba spotrebiče majú všetky funkcie, ktoré vo svojej kuchyni potrebujete. Rúra aj umývačka výrazne šetria náklady na vodu aj energiu a vďaka tomu patrí dvojkombinácia do energetickej kategórie A. Šírka spotrebiča je iba 59,6 cm, takže sa zmestí aj do veľmi obmedzeného priestoru. Súčasťou rúry je rošt a plech na pečenie. Candy DUO 609 X má jednoduchý moderný vzhľad vo vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele.

Kľúčové vlastnosti spotrebiča CANDY DUO 609 X

  • Kombinácia rúry na pečenie a umývačky riadu
  • Vhodné do malých priestorov
  • Do umývačky Candy sa zmestí až 6 súprav riadu
  • 5 programov na pečenie
  • 5 umývacích programov
  • Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele
  • Rúra Candy má povrch zo samočistiaceho smaltu
  • Súčasťou rúry je rošt a plech na pečenie

Dokonale prepečené

Rúra Candy DUO 609 X disponuje piatimi praktickými funkciami, ktoré vám umožnia upiecť všetky pokrmy, na ktoré si spomeniete. Rovnomerné rozloženie tepla zaisťuje ventilátor umiestnený na zadnej strane rúry. Horné aj spodné výhrevné teleso sa postará o prepečenie väčšiny pokrmov a vďaka funkcii grill vytvoríte na povrchu mäsa dokonalú chrumkavú kôrku. Gril je možné kombinovať so zapnutím ventilátora pre lepšiu distribúciu tepla. Rúra má integrované osvetlenie, ktoré vám poskytuje prehľad o pripravovanom pokrme. Objem rúry je 41 l a vnútorný povrch je vyrobený zo samočistiaceho smaltu, ktorý uľahčuje údržbu rúry. Všetky funkcie môžete pohodlne ovládať vďaka tlačidlám umiestneným na držadle rúry.

Až 6 súprav riadu

Do integrovanej umývačky riadu Candy DUO 609 X sa zmestí až 6 súprav riadu a spotreba vody na jeden cyklus sa pohybuje okolo 9 l. Umývačka ponúka päť umývacích programov. Eco program šetrí množstvo vody aj energiu a je vhodný na bežne znečistený riad. So silne znečisteným povrchom si hravo poradí hygienický program, ktorý dosahuje teplotu vody až 75 °C. Rýchly program na umytie riadu krátko po jedle sa volá Rapid 32 a vyniká kombináciou vyššej teploty a kratšej doby umývania. Nechýba ani bežný program na stredne znečistený riad a studený oplach na umytie riadu, ktorý ponechávate v umývačke dlhší čas.

Kód:  CANSET002
Produktové číslo:  33700694
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08