Obnoviť stránku

CANDY CWC 154 EEL

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CWC 154 EEL

Máte radi kvalitné víno, dávate si záležať na jeho výbere a správnom servírovaní? Potom celkom iste oceníte voľne stojacu vinotéku Candy CWC 154 EEL, ktorá zaistí ideálne podmienky na skladovanie vína. Predtým bolo zvykom uchovávať víno v bežnej chladničke, dnes už je možné a dostupné uchovávanie vína v špeciálnych vinotékach. K takým patrí aj Candy CWC 154 EEL, ktorá sa svojou nízkou cenou predstavuje dostupnú možnosť uschovania vína pre každéhoJe monoklimatická, nemá teplotné zóny, ale vďaka svojej cene umožní vhodné skladovanie vína aj domácnostiam, ktoré nechcú vynaložiť príliš veľké finančné prostriedky a zároveň chcú kvalitne skladovať víno.

Kľúčové vlastnosti vinotéky Candy CWC 154 EEL

  • Vinotéka CWC 154 EEL od značky Candy
  • Voľne stojaca jednozónová vinotéka
  • Kapacita chladničky na víno činí 41 fliaš s objemom 0,75 l
  • Vinotéka má 6 bambusových políc a 2 rovné
  • Systém s automatickým odmrazovaním
  • LED displej na zobrazenie teploty
  • Tichý chod vďaka antivibračnému systému
  • 4 programy chladenia - biele víno, červené víno, šumivé víno, mix
  • Poskytuje elektronické ovládanie a pravé otváranie dverí

Dokonalá ochrana

Vo vinotéke Candy CWC 154 EEL panujú optimálne podmienky na uskladnenie vašich vín. Prílišné sucho by mohlo viesť ku zmršťovaniu korku, zatiaľ čo prílišná vlhkosť vedie k vzniku plesní. Vinotéka Candy CWC 154 EEL vám umožní udržiavať rozsah vlhkosti medzi 50 – 80 %, čo je to najlepšie na skladovanie vína.

Vysoká efektivita

Vinotéka Candy CWC 154 EEL z radu DiVino sa radí medzi produkty v energetickej triede A. Náklady na energie tak budú minimálne.

Nízke otrasy a vibrácie

Vinotéka Candy CWC 154 EEL v sebe má kvalitný kompresor, ktorý generuje minimálne množstvo vibrácií a disponuje aj tichším chodom. Vaše víno tak bude nielen dobre a bezpečne uskladnené, ale vinotéka vás nebude rušiť.

Maximálna viditeľnosť

Vinotéka Candy nie je len praktická, ale zároveň aj štýlová. Celoplošné dvojité sklenené dvierka obohatia akýkoľvek priestor. Dvierka majú aj svoju výhodu v tom, že môžete bez problémov vizuálne kontrolovať obsah vinotéky Candy CWC 154 EEL. Vnútro vinotéky je osadené LED svetlom, ktoré nie je iba úsporné, ale ani negeneruje žiadne teplo, takže nebude zahrievať vaše cenné fľaše.

Intuitívne používateľské rozhranie

Vinotéka Candy CWC 154 EEL vám maximálne uľahčí jej používanie. Elektronické používateľské rozhranie vám ju umožní jednoducho vypnúť alebo zapnúť a vybrať si špeciálny program s prednastavenými teplotami pre biele, červené či šumivé víno. Programy je možné rôzne kombinovať alebo si môžete nastaviť aj teplotu, ktorá vám bude vyhovovať.

Príjemný a šikovný dizajn vínotéky Candy CWC 154 EEL

Vďaka svojmu štýlovému a modernému dizajnu môžete vinotéku Candy CWC 154 EEL umiestniť prakticky do akejkoľvek miestnosti - hanbu vám nikde robiť nebude, ba práve naopak! Výhodou vinotéky je aj možnosť nastavenia jej výšky vďaka nastaviteľným nôžkam. Vnútri vinotéky sa nachádzajú bambusové police, ktoré sa ľahko čistia a sú veľmi pevné a odolné.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 85 cm
Šírka 53,5 cm
Hĺbka 49,5 cm

Typ

Spôsob chladenia Kompresor
Počet zón 1 ×
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 8
Materiál políc Bambus
Vnútorný objem 121 l

Funkcie

Vybavenie LED osvetlenie

Hmotnosť

Hmotnosť 28 kg

Energetické parametre vínoték (staré)

Energetická trieda A
Hlučnosť 45 dB
Počet fliaš 41
Kód:  CANVI003
Produktové číslo:  34002648
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13