Obnoviť stránku

CANDY CVBN 6184WBF/S1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CVBN 6184WBF/S1

Hľadáte kvalitnú a pritom na pohľad elegantnú chladničku do vašej domácnosti? Potom je pre vás chladnička CANDY CVBN 6184WBF/S1 ako stvorená. Ponúka vnútorný priestor s celkovým objemom 302 litrov. Kvalitné biele vyhotovenie sa hodí do každej domácnosti. Chladnička CANDY CVBN 6184WBF/S1 disponuje beznámrazovou technológiou No Frost, vďaka ktorej sa v chladničke netvorínámraza. Zaiste oceníte funkcie Rýchle chladenie a Rýchle zmrazenie, ktoré počas vkladania nových potravín dokážu prudko znížiť teplotu. Všetko si pohodlne nastavíte na prehľadnom dotykovom displeji.


Kľúčové vlastnosti chladničky CANDY CVBN 6184WBF/S1

  • Chladnička CANDY CVBN 6184WBF/S1 disponuje beznámrazovou technológiou No Frost
  • Ponúka vnútorný priestor s celkovým objemom 302 litrov
  • Biele elegantné vyhotovenie
  • Funkcie Rýchle chladenie a Rýchle zmrazenie
  • Praktické LED osvetlenie nezahrieva vnútorný priestor a vydrží oveľa dlhšie
  • Všetko si pohodlne nastavíte na prehľadnom dotykovom displeji
  • Špeciálna zásuvka Crisper
  • Praktické integrované držadlo pre jednoduché otváranie
  • Systém hviezdičiek

Prehľadný dotykový displej

Pre ešte väčší komfort pri používaní, je chladnička s mrazničkou CANDY CVBN 6184WBF/S1 vybavená prehľadným dotykovým displejom, na ktorom si možno veľmi pohodlne nastaviť teplotu od 2 °C do 8 °C. Pri nastavení nemusíte otvárať chladničku, displej sa nachádza priamo na prednej strane spotrebiča.

Praktické integrované držadlo pre jednoduché otváranie

Elegantný dizajn chladničky CANDY CVBN 6184WBF/S1 je doplnený o praktické integrované držadlo, vďaka ktorému veľmi pohodlne uchopíte dvierka a otvoríte. Nemusíte tak už riešiť žiadne ušpinené držadlá.

CANDY CVBN 6184WBF/S1 s priestrannou zásuvkou Crisper

Súčasťou chladničky CANDY CVBN 6184WBF/S1 je zásuvka Crisper, do ktorej môžete uskladniť všetko ovocie a zeleninu. Táto špeciálna zásuvka zaručí dlhšiu životnosť a čerstvosť potravín. Zamedzuje tiež častému plytvaniu s potravinami.

Prehľadný vnútorný priestor chladničky CANDY

Vnútorná kapacita chladničky CANDY CVBN 6184WBF/S1 vám ponúka prehľadné usporiadanie. Každá potravina si tak nájde svoje miesto. Súčasťou chladničky je tiež praktické LED osvetlenie, ktoré vám dá úplný prehľad o všetkých potravinách. Svetlo nijako nenarušuje vlastnosti potravín ani vnútorný priestor. Vďaka LED osvetleniu ušetríte až 90 % energie.


Funkcie Rýchle chladenie a Rýchle zmrazenie

Funkcie Rýchle chladenie a Rýchle zmrazenie možno pohodlne nastaviť na dotykovom displeji chladničky CANDY CVBN 6184WBF/S1. Počas vkladania nových potravín dokážu prudko znížiť teplotu, vďaka čomu urýchlia proces schladenia a zamrazenia. Teplota sa následne obnoví pred nastavením režimu Rýchleho chladenia alebo zmrazenia. Maximálna doba, po ktorú je možné využívať funkciu Rýchle chladenie je 26 hodín. Potomsa späť obnoví predchádzajúci režim, ktorý ste mali navolený.

No Frost technológia

Chladnička CANDY CVBN 6184WBF/S1 disponuje beznámrazovou technológiou No Frost, vďaka ktorej sa v chladničke netvorí námraza. Vaše jedlo tak zostane vždy čerstvé. V chladničke je zabezpečené optimálne prúdenie vzduchu, ktoré je skvelé na skladovanie potravín. Odteraz už nemusíte riešiť ručné odmrazovanie, ktoré by vás stalo len hŕbu času.

Systém hviezdičiek

Chladnička CANDY CVBN 6184WBF/S1 je vybavená systémom hviezdičiek, ktoré slúžia na označenie minimálnej zaručenej teploty a účelu, pre ktorý je označený mraziaci priestor vhodný. 4 hviezdičky znamenajú nízkoteplotný priestor s teplotou nižšou ako -18 °C, ktorý je skvelý na skladovanie mrazených potravín a zmrazovanie čerstvých potravín. 3 hviezdičky s teplotou -18 °C je určený na dlhodobé skladovanie zmrazených potravín. Priestor s 2 hviezdičkami má teplotu -12 °C a priestor s 1 hviezdičkou má teplotu -6 °C a je určený na krátkodobé uchovanie zmrazených potravín.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky E
Ročná spotreba energie chladničky 232 kWh/annum
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie, Super mrazenie, Automatické odmrazovanie
Špeciálne funkcie chladničky No Frost
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky N, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 3ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 3ks
Celkový úžitkový objem chladničky 295 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 4 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Biela

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185,5 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 68 kg
Kód:  CANCHL088
Produktové číslo:  34004223
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19