Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CTP643C

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CTP643C

Ak hľadáte kombináciu intuitívneho ovládania, užitočných funkcií a flexibilného nastavenia, kúpou varnej dosky CANDY CTP643C nešliapnete vedľa. Varná doska so šírkou 60 cm vám ponúka štyri varné zóny, ktoré sa pohodlne ovládajú pomocou dotykového ovládania. Nastaviť môžete až deväť úrovní výkonu. Určite si vás získa svojím moderne vypracovaným vyhotovením v čiernej farbe s rovnými hranami. V prípade potreby vám príde vhod funkcia Pauza a možnosť nastavenia príkonu dosky medzi 2,5 až 7 kW. Vďaka tomu nebude dochádzať k preťaženiu. Aby ste dosiahli maximálny výkon, je varná doska vybavená funkciou Booster. Samozrejmosťou je detská poistka a funkcia automatického vypnutia.


Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky CANDY CTP643C

  • Indukčná varná doska v čiernom vyhotovení s rovnými hranami
  • Ponúka šírku 60 cm a štyri varné zóny
  • Ovládanie pomocou dotykového ovládania
  • Nastaviť môžete až deväť úrovní výkonu
  • Možnosť nastavenia príkonu dosky medzi 2,5 až 7 kW
  • Funkcia Booster na dosiahnutie maximálneho výkonu
  • Praktická funkcia Pauza preruší varenie
  • Flexi zóna na komfortné varenie
  • Nechýbajú ani indikátory zostatkového tepla
  • Elektromagnetická cievka
  • Detská poistka a funkcia automatického vypnutia

Kombinácia intuitívneho ovládania, flexibilného nastavenia a užitočných funkcií

Indukčná varná doska CANDY CTP643C vám ponúka kombináciu užitočných funkcií, flexibilného nastavenia a inteligentného prístupu ku každému používateľovi. Ovládanie varnej dosky je vďaka tomu veľmi jednoduché a rýchle. Indukčná doska vás poteší dotykovým ovládaním a možnosťou nastavenia niekoľkých najmodernejších funkcií, ktoré vám pomôžu s prípravou vášho pokrmu. Veľkou výhodou je elektromagnetická cievka, ktorá sa nachádza pod keramickým varným povrchom. Aktivuje sa vtedy, ak je na nej umiestnená panvica, či hrniec z kovu. Vďaka tomu budete mať počas varenia úplnú kontrolu nad pripravovanými pokrmami.

Varná doska CANDY CTP643C s funkciou Power Management

Súčasťou varnej dosky CANDY CTP643C je funkcia Power Management, pomocou ktorej môžete nastaviť maximálny príkon dosky od 2,5 do 7 kW. Túto praktickú funkciu ocenia predovšetkým domácnosti, ktoré majú obmedzený príkon energie. Vďaka tomu nebude dochádzať k preťaženiu. Nastaviť môžete aj typ pripojenia na istič.

Úplný komfort pri varení

V prípade, že práve potrebujete prerušiť varenie, príde vám vhod praktická funkcia Pauza, ktorá preruší varenie. Až budete chcieť pokračovať, funkciu stačí na varnej doske CANDY CTP643C vypnúť.

Komfortné varenie vďaka Flexi zóne

Veľkou výhodou varnej dosky CANDY CTP643C je Flexi zóna, ktorá vám spríjemní celý proces varenia. Využívať môžete dve nezávislé zóny, alebo jednu veľkú. Sami si nastavíte, čo pre vás bude pohodlné. Varná doska disponuje štyrmi varnými zónami s možnosťou prepojiť dve obdĺžnikové zóny a vytvoriť tak jednu veľkú Flexi zónu s rozmermi 40 × 20 cm.

Dotykové ovládanie na ľahkú obsluhu varnej dosky CANDY

Aby ste mali obsluhu čo najpohodlnejšiu, je indukčná varná doska CANDY CTP643C vybavená dotykovým ovládaním. Dosku jednoducho ovládate pomocou kĺzavého pohybu prsta tam a späť, vďaka čomu môžete plynule regulovať výkon varnej zóny. Ovládať môžete jednotlivé varné zóny samostatne, alebo ako centrálne ovládanie pre všetky štyri zóny.

Elegantný dizajn v čiernej farbe

Indukčná doska CANDY CTP643C vyniká rovnými hranami a elegantným vyhotovením v čiernej farbe, ktoré krásne doplní interiér vašej kuchyne. Benefitom hladkého povrchu varnej dosky je jednoduchá a rýchla údržba. Doska tak stále bude vyzerať ako nová!


Bezpečnosť na prvom mieste

Počas varenia je dôležité, aby ste boli v úplnom bezpečí. Indukčná varná doska CANDY CTP643C je vybavená detskou poistkou, ktorá vám umožní uzamknúť ovládacie prvky dosky proti nechcenému stlačeniu. Vďaka tomu nebudú môcť vaše ratolesti zmeniť nastavenie. Samozrejmosťou je funkcia automatického vypnutia, ktorá sa spustí kedykoľvek zabudnete vypnúť varnú zónu. Nechýbajú ani indikátory zostatkového tepla, ktoré vás upozornia ak je doska stále horúca.

Okamžité zvýšenie výkonu s funkciou Booster

Súčasťou varnej dosky CANDY CTP643C je užitočná funkcia Booster, ktorá vám umožní okamžité zvýšenie výkonu vami vybranej varnej zóny. Vďaka tomu sa vám výrazne urýchli príprava jedla. Funkciu Booster môžete využiť pre všetky štyri varné zóny.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Časovač, Flexi zóna

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Rovné hrany
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo
Kód:  CANVD027
Produktové číslo:  33802897
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11