Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CTP 643 SC

+ 5 rokov záruka po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CTP 643 SC

Indukčná varná doska CANDY CTP 643 SC sa vďaka svojmu elegantnému dizajnu skvele hodí do každej modernej kuchyne. Ponúka štyri varné zóny, z ktorých dve disponujú charakterom flexi zóny. Tá umožňuje použitie ako dve nezávislé zóny, či ako jedna veľká, presne podľa aktuálnej potreby. Varná doska je vybavená deviatimi úrovňami výkonu, ktoré je možné plynule regulovať. Samozrejmosťou je ukazovateľ zvyškového tepla a tiež detská poistka. Varná doska CANDY CTP 643 SC vyniká aj veľmi jednoduchým ovládaním pomocou dotykového displeja.


Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky CANDY CTP 643 SC

  • Indukčná varná doska v čiernom vyhotovení s rovnými hranami
  • CANDY CTP 643 SC má šírku 60 cm a disponuje štyrmi varnými zónami
  • Ovládanie pomocou dotykového ovládania
  • Nastaviť si môžete až 9 úrovní výkonu
  • Možnosť nastavenia príkonov dosky medzi 2 až 7 kW
  • Funkcia Booster na dosiahnutie maximálneho výkonu
  • Flexi zóna umožní komfortné varenie na varnej doske CANDY CTP 643 SC
  • Nechýbajú ani indikátory zostatkového tepla
  • Elektromagnetická cievka
  • CANDY CTP 643 SC ponúka detskú poistku a funkciu automatického vypnutia

Kombinácia intuitívneho ovládania, flexibilného nastavenia a užitočných funkcií

Indukčná varná doska CANDY CTP 643 SC vám ponúka kombináciu užitočných funkcií, flexibilného nastavenia a inteligentného prístupu ku každému používateľovi. Ovládanie varnej dosky je tak veľmi jednoduché a rýchle. Indukčná doska vás poteší dotykovým ovládaním a možnosťou nastavenia niekoľkých najmodernejších funkcií, ktoré vám pomôžu s prípravou vášho pokrmu. Veľkou výhodou je elektromagnetická cievka, ktorá sa nachádza pod keramickým varným povrchom. Aktivuje sa vtedy, ak je na nej umiestnená panvica, či hrniec z kovu. Vďaka tomu budete mať na varnej doske CANDY CTP 643 SC počas varenia úplnú kontrolu nad pripravovanými pokrmami.

Varná doska CANDY CTP 643 SC s funkciou Power Management

Súčasťou varnej dosky CANDY CTP 643 SC je funkcia Power Management, pomocou ktorej si môžete nastaviť maximálny príkon dosky od 2 do 7 kW. Túto praktickú funkciu ocenia predovšetkým domácnosti, ktoré majú obmedzený príkon energie. Vďaka tomu tak nebude dochádzať k preťaženiu. Nastaviť si môžete aj typ pripojenia na istič.

Flexi zóna vám zaručí komfortné varenie na varnej doske CANDY CTP 643 SC

Veľkou výhodou varnej dosky CANDY CTP 643 SC je Flexi zóna, ktorá vám spríjemní celý proces varenia. Využívať môžete dve nezávislé zóny, alebo jednu veľkú. Sami si tak nastavíte, čo pre vás bude pohodlné. Varná doska disponuje celkom štyrmi varnými zónami s možnosťou prepojiť dve obdĺžnikové zóny a vytvoriť tak jednu veľkú Flexi zónu s rozmermi 40 × 20 cm. To využijete ak budete na varnej doske CANDY CTP 643 SC pripravovať pokrmy napríklad v pekáči.

Dotykové ovládanie pre jednoduchú obsluhu varnej dosky CANDY CTP 643 SC

Pre čo najľahšiu manipuláciu s doskou má CANDY CTP 643 SC dotykové ovládanie. To je realizované pomocou kĺzavého pohybu prsta tam a späť, vďaka čomu môžete plynule regulovať výkon varnej zóny. Ovládať môžete jednotlivé varné zóny, alebo nastaviť všetky varné zóny dosky CANDY CTP 643 SC naraz.

CANDY CTP 643 SC má elegantný dizajn v čiernej farbe

Varná doska CANDY CTP 643 SC vyniká rovnými hranami a elegantným vyhotovením v čiernej farbe, ktorý krásne doplní interiér vašej kuchyne. Benefitom hladkého povrchu varnej dosky CANDY CTP 643 SC je jednoduchá a rýchla údržba.


Bezpečnosť na prvom mieste

Počas varenia je dôležité, aby ste boli v úplnom bezpečí. Varná doska CANDY CTP 643 SC je vybavená detskou poistkou, ktorá vám umožní uzamknúť ovládacie prvky dosky proti nechcenému stlačeniu. Vďaka tomu vaše ratolesti nebudú môcť zmeniť nastavenie. Samozrejmosťou je funkcia automatického vypnutia, ktorá sa spustí kedykoľvek zabudnete vypnúť varnú zónu. Nechýbajú ani indikátory zostatkového tepla, ktoré vás upozornia, či je doska ešte stále horúca.

Okamžité zvýšenie výkonu s funkciou Booster

Súčasťou varnej dosky CANDY CTP 643 SC je užitočná funkcia Booster, ktorá vám umožní okamžité zvýšenie výkonu vami vybranej varnej zóny. Vďaka tomu sa vám výrazne zrýchli príprava jedla. Funkciu Booster je možné využiť na všetky štyri varné zóny.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Funkcie a vlastnosti Časovač, Detská poistka, Flexi zóna

Rozmery varnej dosky

Výška 5,2 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Rovné hrany
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  FAC116a16
Produktové číslo:  33801957
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19