Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CSTG 47TME/1-S

+ 15 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,3 46 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
304,90 €

CANDY CSTG 47TME/1-S

Hľadáte kvalitnú a pritom cenovo dostupnú práčku do vašej domácnosti? Práčka s vrchným plnením CANDY CSTG 47TME/1-S je skvelou voľbou. Ponúkne vám kombináciu rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a inteligentného pripojenia, ktoré vám umožní ovládať práčku prostredníctvom inteligentnej technológie NFC. Práčka s 1 400 ot./min pojme až 7 kg bielizne. Využiť môžete mnoho užitočných programov vrátane 9 rýchlych programov do 1 hodiny. Všetko si pohodlne nastavíte na prehľadnom displeji. Práčka CANDY vás prekvapí aj funkciou pomalého otvárania dverí. O vašu bezpečnosť počas používania práčky CANDY CSTG 47TME/1-S sa postará trojitý bezpečnostný systém.



Kľúčové vlastnosti práčky s vrchným plnením CANDY CSTG 47TME/1-S

  • Kombinácia rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a inteligentného pripojenia
  • Maximálna hmotnosť náplne činí 7 kg
  • 9 rýchlych programov do 1 hodiny
  • Jednoduché a rýchle ovládanie
  • Funkcia pomalého otvárania dverí
  • Bezdotykové prepojenie spotrebiča pomocou technológie NFC
  • Praktická funkcia My Statistic
  • Funkcia Check-Up pre úplný prehľad o stave práčky
  • Funkcia Smart Cycles pre sťahovanie nových programov
  • Špeciálne senzory detegujú množstvo vloženej bielizne
  • Masážne body na povrchu bubna
  • Bezpečnostný zámok dverí
  • Ochrana proti úniku vody
  • Ochrana proti prepeneniu
  • Energetická trieda B

Praktická funkcia My Statistic

Práčka s horným plnením CANDY CSTG 47TME/1-S si vás získa možnosťou mať pranie pod kontrolou. Stačí využiť užitočnú funkciu My Statistic, v ktorej môžete ovládať najčastejšie používané pracie programy. Zároveň vám táto funkcia umožní naučiť sa, ako zlepšiť používanie programov.



9 rýchlych programov do 1 hodiny

Zvrchu plnená práčka CANDY CSTG 47TME/1-S vám ponúkne tiež 9 rýchlych programov do 1 hodiny so 100 % účinnosťou. Vybrať si môžete z programov: Rýchly špeciálny 49 min, Rýchly perfektná bavlna 59 min, Rýchle zmiešané a farebné 20 °C 59 min, rýchly pre malé náplne 14, 30, 44 min, Rýchly hygienický 59 min, rýchly športový plus 39 min, Rýchly jemný 59 min. Táto dokonalá kombinácia vám ušetrí nielen čas, ale aj veľa energie.

Funkcia Check-Up pre úplný prehľad o stave zvrchu plnenej práčky

Predĺžte životnosť zvrchu plnenej práčky CANDY CSTG 47TME/1-S so skvelou funkciou Check-up, ktorá vás informuje o aktuálnom stave práčky. Ihneď tak budete informovaní v prípade poruchy. Funkcia vám tiež poradí ako postupovať ďalej.

Stiahnite si nové pracie programy

Práčka s vrchným plnením CANDY CSTG 47TME/1-S vám ponúkne možnosť sťahovania nových pracích programov pomocou funkcie Smart Cycles. Vďaka tomu tak vaša bielizeň dostane len tú najlepšiu starostlivosť.

Práčka s vrchným plnením CANDY CSTG 47TME/1-S šetrí váš čas aj peniaze

Chcete ušetriť a zároveň mať krásne čistú a jemnú bielizeň? Vyskúšajte kompletnú sadu rád a návrhov, vďaka čomu môžete výrazne ušetriť čas a peniaze.



Špeciálne senzory detegujú množstvo vloženej bielizne

Práčka s horným plnením CANDY CSTG 47TME/1-S je vybavená špeciálnymi senzormi, ktoré detegujú množstvo vloženej bielizne a automaticky upravia množstvo spotrebovanej vody a elektriny. Práčka CANDY CSTG 47TME/1-S dokáže minimalizovať spotrebovanú elektrinu a množstvo detergentu. Polovičná náplň môže usporiť až o 70 % menej vody, času a elektriny!

Funkcia Odložený štart

Využiť môžete tiež praktickú funkciu Odložený štart, ktorá vám umožní nastaviť si začiatok pracieho cyklu presne podľa vašich potrieb. Keď sa vrátite z nákupu či práce, bude na vás čakať krásne voňavá a čistá bielizeň. Odložený štart je možné nastaviť až na 24 hodín.

Bezdotykové prepojenie spotrebiča CANDY

Práčka s vrchným plnením CANDY CSTG 47TME/1-S je vybavená bezdotykovým prepojením prostredníctvom inteligentnej technológie NFC. Jednoducho stačí priložiť telefón k ovládaciemu panelu. V aplikácii okrem iného nájdete mnoho užitočných rád, rozšírené funkcie, spotrebu energiu a vody. Interakcia so spotrebičom je možná iba u smartfónov Android vybavených technológiou NFC (nemožno použiť pre IOS).

Zvrchu plnená práčka CANDY CSTG 47TME/1-S s funkciou pomalého otvárania dverí

Zaiste vás poteší funkcia pomalého otvárania dverí bubna Slow motion. Stačí stlačiť tlačidlo a dvierka práčky CANDY CSTG 47TME/1-S sa ladne a pomaly otvoria. Nemusíte sa tak obávať, že by vám dvierka vyleteli prudko hore.


Masážne body na povrchu bubna

Zhora plnená práčka CANDY CSTG 47TME/1-S je opatrená špeciálnymi masážnymi bodmi na povrchu celého bubna, ktoré zaistia šetrnú a účinnú starostlivosť o vašu bielizeň a tkaniny. Bielizeň jemne kĺže po bodoch, vďaka čomu sa nemusíte obávať zaseknutia alebo znehodnotenia svojho oblečenia.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas používania práčky s horným plnením CANDY CSTG 47TME/1-S sa postará trojitý bezpečnostný systém. Prvým je bezpečnostný zámok dverí, ktoré vám nedovolí otvoriť dvierka pri spustenom pracom cykle. Druhým je ochrana proti úniku vody, ktorá okamžite uzavrie prívod vody do práčky, vďaka čomu nedôjde k pretečeniu. Tretia ochrana je proti prepeneniu, kedy nadmerné dávkovanie pracieho prostriedku môže viesť k tvorbe veľkého množstva peny. V prípade takejto situácie, práčka vylúči fázu odstreďovania alebo predĺži trvanie programu.

Zhora plnená práčka CANDY CSTG 47TME/1-S až pre 8 kg bielizne

Zhora plnená práčka CANDY CSTG 47TME/1-S je vrchom plnená, takže vám umožní pohodlné vkladanie a vykladanie bielizne. Práčka pojme až 7 kg bielizne a ponúkne vám až 1 400 otáčok za minútu. Spadá do energetickej triedy B, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda B
Spotreba energie (pranie) 52 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 7 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 42 l
Doba trvania (pranie) 208 min (3,47 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 41 cm
Výška 86 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie NFC

Hmotnosť

Hmotnosť 58,5 kg

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  CANPR105
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31011178
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06