Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CSS 14102D3-S

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CSS 14102D3-S

Pokiaľ si zvolíte práčku CSS 14102D3-S, ako prvé oceníte jej ekonomickú úspornosť, doloženú zaradením do energetickej triedy A+++ a ročnou spotrebou 239 kWh. Vďaka kompaktnému vyhotoveniu je ideálnou voľbou do malých kúpeľní. Dokonale čistú bielizeň práčka zaručí vďaka patentovanému systému rozpúšťania a dávkovania pracieho prášku: vďaka nemu Candy CSS 14102D3-S zvýši účinnosť prania pri nízkych teplotách a zároveň skráti prací cyklus a zníži spotrebu energie.

Kľúčové vlastnosti práčky Candy CSS 14102D3-S

  • Možnosť bezdotykového pripojenia WiFi alebo k NFC cez aplikáciu Simply Fi
  • Dotykový displej & ovládanie pomocou hlasu
  • Bezpečnostný zámok dverí
  • Ochrana proti úniku vody Antioverflow a proti preplneniu
  • Vyššia účinnosť prania aj pri znížených teplotách
  • Parný režim pre dezinfekciu a odstránenie nežiaducich pachov z bielizne
  • Detektor hmotnosti náplne: prispôsobí čas pracieho cyklu
  • Gentle Touch Opening – pomalé otváranie dvierok bubna
  • Odložený štart a koniec pracieho cyklu

Jednoduché ovládanie práčky

S prehľadným dotykovým displejom, ovládacím tlačidlom a funkciou hlasového navádzania je obsluha práčky Candy CSS 14102D3-S veľmi jednoduchá.

Cez 50 programov

Technológia Smart Touch umožňuje spojenie telefónu a práčky cez NFC, a to jednoduchým priložením telefónu k ovládaciemu panelu. Ak máte v smartfóne mobilnú aplikáciu, môžete využiť aj ďalšie funkcie ako vedenie štatistík pracích cyklov alebo zobrazenie tipov a trikov pre optimalizovanú spotrebu.

Rýchle pranie v priebehu minút & parný režim

Nechcete praním tráviť zbytočne príliš veľa času? Candy CSS 14102D3-S vám dá na výber z rôznych programov, ktoré prací cyklus zvládnu v zlomku času (rozmedzie od 14 do 44 minút). S práčkou budete mať možnosť využiť aj program pary, ktorá bielizeň vydezinfikuje a odstráni z nej všetky pachy.

Unikátny systém dávkovania pracieho prášku

Mix Power+ je patentovaný systém dávkovania pracieho prášku. Candy CSS 14102D3-S najprv prášok rozpustí s vodou v špeciálnej komore a následne ho dávkuje podľa parametrov vybraného pracieho cyklu.


Candy CSS 14102D3-S a jej bezpečnostné funkcie

Do práčky pohodlne umiestnite až 10 kilogramov špinavej bielizne. Poteší vás efektívny a vysoko účinný prací cyklus aj široká škála programov pre špecifické typy tkanín. Z bezpečnostných prvkov je Candy CSS 14102D3-S opatrená ochranou proti pretečeniu Antioverflow, preplneniu a detskou poistkou. Dvierka pre šetrnejšie otváranie disponujú aj mechanizmom pomalého otvárania Gentle Touch Opening.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 58 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  CANPR050
Produktové číslo:  31008429
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02