Obnoviť stránku

CANDY CSOE C8DG-S

3,6 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
328,90 €

CANDY CSOE C8DG-S

Haier
Candy
Hoover
Sušička bielizne CANDY CSOE C8DG-S

Sušička bielizne
Candy CSOE C8DG-S

Sušička Candy CSOE C8DG-S zaisťuje dokonalé výsledky pri sušení bielizne. Sušička je vybavená ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o bielizeň.  Náplň sušičky je 8 kg. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou prehľadného displeja a aplikácie Simply-Fi. Certifikovaný Woolmark ApparelCare sa postará o šetrné sušenie. Candy CSOE C8DG-S ponúka senzorové sušenie so 4 úrovňami. Sušička Candy H10A2TE-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Sušička bielizne CANDY CSOE C8DG-S

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Candy CSOE C8DG-S

Konektivita wifi

Rýchle cykly do 90 minút

Filter na textilný prach v bubne

Certifikované šetrné sušenie vlny

Senzorové sušenie

Možnosť odloženého štartu


Sušička Candy CSOE C8DG-S s možnosťou ovládania s aplikáciou Simply-Fi

Ponúka kombináciu rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a šikovného pripojenia, ktoré umožňujú ovládať sušičku odkiaľkoľvek pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi. Pokiaľ nedisponujete smartfónom, je možné sušičku ovládať pomocou viacmiestneho displeja, ktorý je plne v slovenskom jazyku.

Sušička bielizne CANDY CSOE C8DG-S

Možnosť prepojenia cez aplikáciu Simply-Fi

Sušičku Candy CSOE C8DG-S je možné ovládať aj pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do smartfónu. Sušičku s pripojením na wifi tak budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas sušenia. Pri návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okremvzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámenia môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Sušička bielizne CANDY CSOE C8DG-S

7 rýchlych programov do 90 minút

Sušička bielizne Candy CSOE C8DG-S ušetrí nielen čas, ale aj energiu. Na výber je hneď 7 rýchlych programov, ktoré zaisťujú perfektné výsledky sušenia. Zvoliť si možno programy: Denný Perfect 59 min, Denný 45 min, Úsporný 30 min, Osvieženie, Relax - uvoľnenie vlákien a pokrčenie za 12 min.

Sušička bielizne CANDY CSOE C8DG-S

Sušička Candy CSOE C8DG-S s filtrom na textilný prach

Sušička bielizne Candy CSOE C8DG-S má špeciálny filter na textilný prach v bubne, ktorý slúži na zachytenie všetkých nečistosť a prachu. Navyše, filter bol predtým umiestnený v spodnej časti pri kondenzátore, takže bol naozaj zle dostupný. Teraz ho nájdete priamo na dvierkach sušičky Candy CSOE C8DG-S, takže uľahčujeprístup k pravidelnému čisteniu.

Certifikované šetrné sušenie vlny


Sušenie vlny Apparel Care

Obľúbené svetre majú so špeciálnym certifikovaným programom Woolmark Apparel Care tú najlepšiu starostlivosť. Program sa postará o vlnené oblečenie bez zničenia vlákien, takže sa nemusíte ničoho obávať. Zároveň zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe chuchvalcov, obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotusušenia.

Sušička bielizne CANDY CSOE C8DG-S

Senzorové sušenie

Sušička Candy CSOE C8DG-S so senzorovým sušením

Sušička bielizne Candy CSOE C8DG-S pripravila 4 úrovne automatického senzorového sušenia, ktoré si môžete vybrať podľa svojich potrieb. Úroveň Extra suchá bielizeň je ideálna na priame uloženie bielizne do šatníka, prípadne si ju môžete hneď obliecť. Aby sa vám lepšie žehlilo, zvoľte si úroveň Nažehlenie, ktorá bielizeň zanechá mierne vlhkú. Nechýba tiež úroveň Na Ramienko na zavesenie a postupné dosušenie a úroveň Do skrine na ramienko.

Sušička bielizne CANDY CSOE C8DG-S

Odložený štart

Nastavte si čas sušenia podľa svojich potrieb

Pokiaľ necháte v sušičke mokrú bielizeň príliš dlho, môže sa stať, že bielizeň bude mať nepríjemný pach. So sušičkou Candy CSOE C8DG-S už nemusíte mať také starosti. Nastavte si čas sušenia s funkciou Odložený štart, ktorá umožňuje naprogramovať začiatok sušiaceho cyklu s maximálnym oneskorením 24hodín.

Sušička bielizne CANDY CSOE C8DG-S

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť C
Hlučnosť 69 dB
Spotreba energie 4,7 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 561 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 58,5 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 34,2 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Ovládanie mobilom
Súprava na pripojenie k odpadu Nie

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  CANSU057
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31102351
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08