Obnoviť stránku

CANDY CSO H9A3TE-S

+ 5 rokov záruka po registrácii + 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CSO H9A3TE-S

Hľadáte kvalitnú a pritom cenovo dostupnú sušičku do svojej domácnosti? Sušička bielizne z radu SmartPro Candy CSO H9A3TE-S je skvelou voľbou. Ponúkne vám kombináciu rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a inteligentného pripojenia, ktoré vám umožní ovládať sušičku odkiaľkoľvek pomocou smart aplikácie Simply-Fi. Ak nedisponujete inteligentným telefónom, možno sušičku ovládať pomocou viacmiestneho displeja, ktorý je plne v českom jazyku. Sušička vám garantuje dlhú životnosť a vysoký výkon s tichým chodom. Maximálna hmotnosť náplne predstavuje 9 kg. Na výber máte hneď zo 7 rýchlych programov a 4 úrovní sušenia, ktoré si môžete vybrať presne podľa svojich potrieb. Pre vaše vlnené odevy je pripravený špeciálny certifikovaný program Woolmark Apparel Care. Vďaka parnej funkcii bude vaša bielizeň jemná a hebká na dotyk. Vďaka tomu už nebudete musieť niektoré druhy tkanín žehliť. Vo dvierkach sušičky Candy CSO H9A3TE-S nájdete aj praktickú nádobu na kondenzovanú vodu.



Kľúčové vlastnosti sušičky Candy CSO H9A3TE-S

  • Kombinácia rýchlych cyklov, jednoduchého použitia a inteligentného pripojenia
  • Maximálna hmotnosť náplne predstavuje 9 kg
  • Štyri úrovne automatického senzorového sušenia
  • Možnosť prepojenia cez aplikáciu Simply-Fi
  • Certifikované šetrné sušenie vlny
  • Špeciálna nádoba na kondenzovanú vodu
  • Výkonný invertorový motor s tichým chodom
  • Tepelné čerpadlo na úsporu energií
  • Sedem rýchlych programov do 90 minút
  • Sušička Candy CSO H9A3TE-S využíva paru na odstránenie pokrčenia a uľahčenie žehlenia
  • U niektorých tkanín nie je potrebné žehlenie
  • Prehľadný viacmiestny displej v českom jazyku
  • Energetická trieda A+++

Sušička Candy CSO H9A3TE-S s veľmi tichým chodom

Sušička Candy CSO H9A3TE-S vyniká vysokým výkonom a veľmi tichým chodom. Garantuje vám dlhú životnosť a úsporu energie vďaka úspornému a kvalitnému invertorovému motoru. Výsledky sušičky bielizne Candy CSO H9A3TE-S budú stáť za to!

Špeciálna nádoba na kondenzovanú vodu Easy Care

Súčasťou sušičky na prádlo Candy CSO H9A3TE-S je praktická nádoba na kondenzovanú vodu Easy Case. Zásobník nájdete priamo v dvierkach sušičky, takže máte úplný prehľad o tom, či je nádobu potrebné vyprázdniť. Veľkou výhodou nádoby je rukoväť a praktický lievik, vďaka ktorému je manipulácia naozaj jednoduchá a rýchla. Vodu môžete použiť do žehličky či ako vodu pre vaše kvety.

Sedem rýchlych programov do 90 minút

Sušička bielizne Candy CSO H9A3TE-S vám ušetrí nielen váš čas, ale aj energiu. Na výber máte hneď 7 rýchlych programov, ktoré vám zaistia perfektné výsledky sušenia. Zvoliť možno z programov: Denný Perfect 59 min, Denný 45 min, Úsporný 30 min, Osvieženie, Relax – uvoľnenie vláken a pokrčenia za 12 min.

Sušička Candy CSO H9A3TE-S so senzorovým sušením

Sušička prádla Candy CSO H9A3TE-S si pre vás pripravila 4 úrovne automatického senzorového sušenia, ktoré si môžete vybrať podľa svojich potrieb. Úroveň Extra suchá bielizeň je ideálna na uloženie bielizne rovno do šatníka, prípadne si ju môžete hneď obliecť. Aby sa vám lepšie žehlilo, vyberte úroveň Na žehlenie, ktorá bielizeň nechá mierne vlhkú. Nechýba ani úroveň Na vešia na zavesenie a postupné dosušenie a úroveň Do skrine na zavesenie na vešiak.

Už žiadna pokrčená bielizeň vďaka Super Easy Iron

Krásne hebkú a jemnú bielizeň vám zaistí sušička bielizne Candy CSO H9A3TE-S, ktorá využíva paru na odstránenie pokrčenia a uľahčenie žehlenia. Zároveň však tiež para funguje ako dezinfekcia, ktorá odstraňuje zápach. Parná funkcia pomáha uvoľňovať vlákna v bielizni, vďaka čomu sú vaše odevy krásne jemné tak, aby sa dali ľahko žehliť. U niektorých tkanín nie je potrebné žehlenie, takže máte oveľa viac času, ktorý môžete využiť pre svoje deti či aktivity, ktoré máte radi.

Prehľadný viacmiestny displej na sušičke Candy CSO H9A3TE-S

Sušička prádla Candy CSO H9A3TE-S je vybavená praktickým a prehľadným viacmiestnym displejom, ktorý je plne v českom jazyku. SmartPro sušičky vám tak zaisťujú jednoduchú a rýchlu obsluhu.



Možnosť prepojenia cez aplikáciu Simply-Fi

Sušičku Candy CSO H9A3TE-S je možné ovládať aj pomocou smart aplikácie Simply-Fi, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do svojho inteligentného telefónu. Sušičku s WiFi pripojením tak budete môcť ovládať odkiaľkoľvek, takže si môžete pohodlne nastaviť presný čas sušenia. Pri návrate domov tak budete mať všetko hotové. Okrem vzdialeného ovládania, optimalizovania spotreby a oznámení môžete sťahovať nové funkcie a cykly.

Certifikované šetrné sušenie vlny

Vaše obľúbené svetre budú mať so špeciálnym certifikovaným programom Woolmark Apparel Care tú najlepšiu starostlivosť. Program sa o vaše vlnené oblečenie postará bez zničenia vláken, takže sa nemusíte ničoho obávať. Zároveň zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe „žmolkov“ (hrčiek), obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotu sušenia.

Kvalitné tepelné čerpadlo sušičky Candy CSO H9A3TE-S

Sušička Candy CSO H9A3TE-S sa pýši najefektívnejším využitím energie pomocou tepelného čerpadla, ktoré dokáže opätovne použiť horúci vzduch. Vďaka tomu šetrí nielen energie, ale aj vašu peňaženku.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 69 dB
Spotreba energie 1,59 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 60 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 42,2 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Displej, Rýchly program
Súprava na pripojenie k odpadu Áno
Kód:  CANSU031
Produktové číslo:  31101763
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08