Obnoviť stránku

CANDY CS3 1052D2-S

4,6 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CS3 1052D2-S

So spredu plnenou práčkou HCS CS3 1052D2-S energetickej triedy A++ nielen maximálne ušetríte, ale tiež oceníte jej pomerne nízku prevádzkovú hlučnosť 56/75 dB, vďaka ktorej vás nebude obťažovať nadmerným hlukom. Spoločnosť Candy si zakladá na skvelom výkone, funkčnom dizajne a svoje produkty inovuje radom inteligentných technológií. Určite oceníte možnosť odloženého štartu a s technológiou Smart Touch práčku bezdotykovo prepojíte s vaším mobilným telefónom. Potom môžete prístroj ovládať cez mobil a sťahovať nové funkcie a pracie cykly.

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita dostačujúca na 5 kg špinavej bielizne
  • Nastaviteľná teplota prania, miery znečistenia, otáčky
  • Spoľahlivá ochrana pred únikom vody Antioverflow
  • Kg Detector zistí množstvo vloženej bielizne a prispôsobí cyklus
  • Digitálny displej na perfektný prehľad o priebehu cyklu
  • Dvierka so šírkou 35 cm sa dajú otvoriť až do uhla 180°

Srdcom kompaktnej práčky je bubon Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu, kam pohodlne umiestnite až 5 kilogramov špinavej bielizne. Práčka je vhodná aj pre početnejšie rodiny s množstvom oblečenia. Poteší vás efektívny a vysoko účinný prací cyklus aj široká škála programov na špecifické typy tkanín. Navyše nemusíte čakať pokiaľ bude práčka úplne zaplnená – podľa množstva oblečenia automaticky určí optimálnu spotrebu vody a energie. Candy pamätal tiež na maximálnu bezpečnosť, preto je práčka vybavená ochranou proti úniku vody, prepeneniu a bezpečnostnou zámkou dverí.
Základné programy:

  • Biele, Biele + predpranie, Eco Mix 20°, Bavlna, Syntetika, Denný 59 min, Rýchly 14,30, 44 min, Plákanie, Odčerpanie + Odstreďovanie, Jemný, Džínsy, Detský, Vlna, Ručný

Ovládanie pomocou smartfónu

Tento spotrebič disponuje funkciou Smart Touch, ktorá uľahčuje komunikáciu medzi vami a práčkou. Jednoduchým priložením mobilného telefónu na ovládací panel môžete práčku pohodlne ovládať. Stačí si stiahnuť aplikáciu Candy Simply-Fi (kompatibilnú s Android a iOS) a povoliť funkciu NFC v mobilnom zariadení. A prečo si vybrať práčku s funkciou Smart Touch?

Špeciálne programy na rôzne textílie

  • Hlasový asistent – vyberte ten správny prací cyklus krok za krokom. Po aktivácii tejto funkcie sa vás asistent spýta na tri jednoduché otázky. Vy nadiktujete typ tkaniny, farbu a úroveň znečistenia. Aplikácia potom odporučí najvhodnejší prací program, ktorý sa spustí v okamihu priloženia mobilného telefónu na ovládací panel.
     
  • Inteligentné programy – k bežným programom si môžete ešte stiahnuť nepreberné množstvo ďalších programov napr. na pranie plyšových hračiek, záclon, obrusov, športovej bielizne alebo prešívaných búnd. V ponuke nájdete aj programy na odstránenie čokoládových škvŕn alebo zápachu z dymu.
     
  • Inteligentná kontrola – približne 3-minutový diagnostický cyklus, ktorý overí funkčnosť všetkých hlavných komponentov práčky. V prípade akéhokoľvek problému vás aplikácia upozorní a poskytne radu, ako daný problém vyriešiť, prípadne rovno poskytne kontakt na servisné stredisko.
     
  • Štatistiky – získajte prehľad o programoch, ktoré využívate najviac, spotrebe energie a vody. Aplikácia dokonca poradí, ako spotrebu energií optimalizovať.
     
  • Odložený štart – že na tejto funkcii nie je nič zvláštne? Opak je pravdou. Pri práčkach Candy si ľahko nastavíte presný čas na minúty, kedy má prací program začať alebo skončiť.
     
  • Tipy a triky – neviete si rady s nejakým typom tkaniny alebo ako odstrániť škvrny? Objavte sekciu rád a tipov, kde nájdete takmer všetko. Môžete mať istotu, že každý kúsok bielizne bude dokonale vypratý.

Nemusíte čakať na plnú várku

Candy vyvinul inteligentnú množstevnú automatiku, s ktorou nepotrebujete vyčkávať na zaplnenie celej kapacity práčky. Kg Detector deteguje množstvo vloženej bielizne a prispôsobí prací cyklus aktuálnemu naplneniu. Práčka tak použije len toľko vody a elektrickej energie, koľko skutočne potrebuje na optimálne výsledky prania a plákania. 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 60,5 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 33 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Aquaoverflow

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  CANPR012
Produktové číslo:  31007006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07