Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CS H7A2LE-S

4,6 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CS H7A2LE-S

Využite svoj čas efektívnejšie a získajte najlepší pomer ceny a výkonu

So sušičkou Candy CS H7A2LE-S ušetríte veľa času, a to je v dnešnej uponáhľanej dobe, keď riešite v každodennom živote plno iných úloh, na nezaplatenie. Využite funkcie, ktoré vám táto sušička ponúka a nakladajte so svojím časom efektívnejšie. Zamerali sme sa na 3 dôležité parametre: rýchle cyklyjednoduché použitie a inteligentné prepojenie. Aj napriek týmto pridaným hodnotám je naša sušička cenovo dostupná.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Candy CS H7A2LE-S

  • Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom
  • NFC pripojenie na kontrolu a ovládanie sušičky na smartfóne
  • Kapacita bielizne až 7 kg
  • Prehľadný displej a veľké priehľadné dvere
  • Integrovaná kondenzačná nádoba v dvierkach – Easy Case
  • Certifikácia Woolmark na bezpečné sušenie vlneného prádla
  • Možnosť odloženého štartu o 3, 6 a 9 hodín
  • 4 úrovne sušenia:  Extra suché, Na žehlenie, Na ramienko, Do skrine
  • Program Super Easy Iron na odstránenie pokrčenia
  • Rýchle programy do 1 hodiny vám ušetria čas

Sušička prádla CANDY CS H7A2LE-S disponuje technológiou Smart Touch a NFC konektivitou

Sušička prádla CANDY CS H7A2LE-S disponuje funkciou Smart Touch, ktorá umožňuje bezkontaktné pripojenie pomocou funkcie NFC. Stačí len priložiť telefón k ovládaciemu panelu a môžete začať využívať ďalšie doplnkové funkcie, ako je sťahovanie ďalších programov alebo Inteligentnú kontrolu prístroja. Túto technológiu možno uviesť do prevádzky iba v smartfónoch Android vybavených technológiou NFC (nefunguje pre IOS).

Špeciálna nádoba na kondenzovanú vodu Easy Case

Ďalším unikátom sušičky CANDY CS H7A2LE-S je zásobník Easy Case, ktorý zachytáva kondenzovanú vodu a tú tak môžete ďalej využiť napríklad do žehličky alebo na zalievanie kvetov. Easy Case je umiestnený priamo na dvierkach sušičky, takže na prvý pohľad vidieť, kedy je potrebné ho vyprázdniť.

Certifikované šetrné sušenie vlny v sušičke bielizne CANDY

Pri sušičke bielizne Candy iste oceníte aj certifikovaný šetrný cyklus Woolmark Apparel Care, ktorý je určený špeciálne na sušenie vášho vlneného oblečenia. Tento program sa postará o to, aby sa počas procesu sušenia nepoškodili vlákna a tiež zabraňuje opotrebovaniu a tvorbe hrčiek. Ďalej obmedzuje trenie odevov a starostlivo kontroluje teplotu sušenia.

100 % komfort a jednoduché použitie

Vďaka efektívnemu a úspornému tepelnému čerpadlu využíva Candy CS H7A2LE-S opätovné použitie horúceho vzduchu. Tento systém využitia energie robí z bubnových sušičiek s tepelným čerpadlom najefektívnejší typ.

Štyri úrovne automatického senzorového sušenia

Candy CS H7A2LE-S disponuje 4 úrovňami sušenia:  Extra suché – bielizeň, ktorú možno rovno uložiť do šatníka alebo obliecť. Na žehlenie – bielizeň s miernou vlhkosťou. Na ramienko – na zavesenie a postupné dosušenie. Do skrine – na zavesenie na ramienko.

Nastavte si čas sušenia podľa svojich potrieb

Ak necháte v sušičke mokrú bielizeň príliš dlho, môže sa stať, že bielizeň bude nepríjemne zapáchať. So sušičkou Candy CS H7A2LE-S už nemusíte mať také starosti. Nastavte si čas sušenia s funkciou Odložený štart, ktorá vám umožní naprogramovať začiatok sušiaceho cyklu s maximálnym oneskorením 9 hodín.

Super Easy Iron na odstránenie pokrčenia

Sušička je tiež vybavená programom, ktorý pomáha odstrániť pokrčenie bielizne, uľahčuje žehlenie, odstraňuje zápach a dezinfikuje. Tento program napomáha uvoľňovať vlákna, vďaka čomu je žehlenie oveľa jednoduchšie a v niektorých prípadoch ani vôbec nie je nutné. Namiesto žehlenia tak môžete robiť veci, ktoré máte naozaj radi!

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 67 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 212 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 59,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 32 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Displej
Súprava na pripojenie k odpadu Áno
Kód:  CANSU008
Produktové číslo:  31101153
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07