Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CMXW22DS

4,7 89 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
93,90 €

CANDY CMXW22DS

Haier
Candy
Hoover
Mikrovlnná rúra CANDY CMXW22DS

Mikrovlnná rúra
Candy CMXW22DS

Neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne by malo byť jej spoľahlivé a účinné príslušenstvo. Určite tam nesmie chýbať ani mikrovlnná rúra Candy CMXW22DS, vďaka ktorej si ohrejete za pár chvíľ úplne čokoľvek. Vítaným bonusom je špeciálny program na detské jedlo a sterilizáciu fľašiek alebo program na zdravé varenie.

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW22DS

Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry Candy CMXW22DS

Mikrovlnná rúra Candy CMXW22DS disponuje celkom piatimi úrovňami výkonu

Rovnomerné varenie pomocou technológie Cooking Surround

Jednoduché a rýchle čistenie

Vydarený moderný dizajn

Rúra je vybavená funkciou ECO

Nechýbajú tiež praktické digitálne hodiny a časovač

Mikrovlnka Candy ponúka program na rozmrazovanie

Užitočná funkcia Start Express pre maximálny výkon

Moderná mikrovlnka Candy CMXW22DS

Mikrovlnka Candy CMXW22DS si vás na prvý pohľad získa svojím moderným prepracovaním. Skvele tak zapadne do akéhokoľvek interiéru. Využiť môžete tiež smart aplikáciu Simply-Fi.

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW22DS

Mikrovlnná rúra Candy s 5 úrovňami výkonu

Mikrovlnná rúra Candy vás v prvom rade vás určite poteší výkonom 800 W rozdeleným do 5 úrovní a dostatočným objemom 22 litrov. Jednoduché ovládanie je zaistené pomocou tlačidiel, otočného voliča a prehľadného digitálneho displeja. Inteligentná technológia Cooking Surround sa postará o rovnomerné varenie pokrmu a určite oceníte aj funkciu Eco, ktorá v prípade nečinnosti vypne displej a šetrí energiu.

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW22DS

Rúra Candy CMXW22DS s aplikáciou Simply-Fi

Varenie nikdy nebolo jednoduchšie predovšetkým vďaka novej mobilnej aplikácii Candy CookinApp. Poskytuje až 40 vyhradených programov na varenie. Okrem toho vám aplikácia Simply-Fi pomôže počas celého varenia. Môžete si vybrať z rôznych receptov. Nechať si poradiť a získať tipy na údržbu. Rúru nie je nutné mať pripojenú na WiFi. Recepty, rady a tipy sú dostupné po stiahnutí v aplikácii Simply Fi (pre iOS a Android).

Komfortné používanie mikrovlnnej rúry Candy CMXW22DS

Jednoduché ovládanie je základom každého spotrebiča, mikrovlnná rúra Candy CMXW22DS tiež nie je žiadnou výnimkou. Navyše vám prichystá aj niekoľko automatických užitočných funkcií v podobe funkcie Rozmrazovania, Start Express či užitočnú detskú poistku.

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW22DS

Mikrovlnka Candy CMXW22DS ponúka praktický program na rozmrazovanie

Určite to každý pozná – že zabudne vytiahnuť mäso deň vopred, aby sa rozmrazilo. Odteraz vás toto už nemusí trápiť. Mikrovlnka Candy CMXW22DS disponuje programom na rozmrazovanie, kde jednoducho nastavíte váhu potraviny a mikrovlnná rúra už sa o všetko postará. Za chvíľku tak budete mať všetko potrebné rozmrazené a pripravené na ďalšie použitie.

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW22DS

Užitočná funkcia Start Express

Mikrovlnka Candy CMXW22DS ponúka rýchlu a užitočnú funkciu pre maximálny výkon. Rúra totiž disponuje tlačidlom Start Express, ktoré stlačíte a rúra pôjde na maximálny výkon 30 sekúnd. Ďalším stlačením pridáte ďalších 30 sekúnd, a tak ďalej.

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW22DS

Bezpečnosť na prvom mieste

Mikrovlnná rúra Candy CMXW22DS myslí aj na vašu bezpečnosť. Rúra je vybavená funkciou detského zámku, ktorý deťom zabraňuje manipulovať s mikrovlnnou rúrou.

Úsporné funkcie

Úsporné funkcie rúry

Záujem značky Candy o úsporu energie je doslova pretkaný návrhom každého spotrebiča. Nová funkcia ECO šetrí energiu v pohotovostnom režime a vypína všetky LED diódy.

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW22DS

Program detské jedlo

Mikrovlnná rúra Candy CMXW22DS s programom pre detské jedlo

Rodičia určite ocenia špeciálny program určený pre detské jedlo a sterilizáciu fľaštičiek alebo variant zdravého varenia.

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW22DS

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Strieborná
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 28,9 cm
Vonkajšia šírka 46,1 cm
Vonkajšia hĺbka 36,5 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Časovač, Detská poistka, Automatické programy, Bez grilu

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 250 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier
Kód:  CANMW006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  38000259
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02