Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CMW 2070 DW

4,1 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
83,90 €

CANDY CMW 2070 DW

Hľadáte kvalitnú a pritom cenovo dostupnú mikrovlnnú rúru? Potom je pre vás mikrovlnná rúra CANDY CMW 2070 DW ako stvorená. Pripraviť v nej môžete veľa druhov potravín, ako sú mrazené pokrmy, ryby, omáčky, krémy, polievky a hŕbu ďalších. Mikrovlnná rúra je vybavená digitálnymi hodinami a tlačidlovým ovládaním. Využiť môžete tiež digitálne hodiny a časovač. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že rúra ľahko pojme tanier do priemeru 24,5 cm. Aby bola obsluha čo najjednoduchšie, je tu prítomných 8 automatických programov, praktická funkcia rozmrazovania a tento model navyše disponuje aj grilom. Vyberať možno medzi 6 úrovňami výkonu.


Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry CANDY CMW 2070 DW

  • Mikrovlnná rúra CANDY CMW 2070 DW je vybavená funkciou ECO
  • Môžete vypnúť zvuky, kedykoľvek budete chcieť
  • Jednoduché a rýchle čistenie
  • Candy ponúka praktický program na rozmrazovanie
  • Užitočná funkcia Start Express na rýchle rozmrazovanie
  • Rúra je vybavená funkciou detského zámku
  • Quartz gril dokáže pokrm rovnomerne a rýchlo grilovať
  • 8 prednastavených funkcií

ECO funkcia šetrí energiu

Mikrovlnná rúra CANDY CMW 2070 DW je vybavená funkciou ECO, ktorá šetrí nielen váš čas, ale aj energiu. Táto funkcia šetrí energiu v pohotovostnom režime a vypína všetky zabudované LED diódy. Dokonca môžete vypnúť zvuky, kedykoľvek budete chcieť. Veľkou výhodou rúry je jej ľahké a rýchle čistenie. Postačí vám navlhčená handrička. Príslušenstvo, ktoré môžete vybrať, umyte pod tečúcou vodou s mydlom.

CANDY ponúka praktický program na rozmrazovanie

Určite to každý poznáme, že nie vždy si spomenieme vytiahnuť mäso deň vopred, aby sa nám rozmrazilo. Odteraz vás toto už nemusí trápiť. Mikrovlnná rúra CANDY CMW 2070 DW disponuje programom na rozmrazovanie, kde jednoducho nastavíte váhu potraviny a mikrovlnná rúra sa už o všetko postará. Behom chvíľky tak budete mať všetko potrebné rozmrazené a pripravené na ďalšie použitie.

Užitočná funkcia Start Express

Mikrovlnná rúra CANDY CMW 2070 DW ponúka rýchlu a užitočnú funkciu pre maximálny výkon. Rúra totiž disponuje tlačidlom Start Express, ktoré jednoducho stlačíte a rúra pôjde na maximálny výkon po dobu 30 sekúnd. Ďalším stlačením pridáte ďalších 30 sekúnd, a tak ďalej.

Bezpečnosť na prvom mieste

Mikrovlnná rúra CANDY CMW 2070 DW myslí aj na vašu bezpečnosť. Rúra je vybavená funkciou detského zámku, ktorá zabraňuje deťom manipuláciu s mikrovlnnou rúrou.

Candy ponúka 8 programov

Mikrovlnná rúra CANDY CMW 2070 DW ponúka okrem iného tiež 8 prednastavených programov, ktoré vám pomôžu s prípravou vášho jedla. Stačí si len vybrať jedlo, ktoré chcete pripravovať a s ostatným si už mikrovlnná rúra poradí.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Biela
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 26,2 cm
Vonkajšia šírka 45,2 cm
Vonkajšia hĺbka 33,5 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Manuálne
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Časovač, Detská poistka

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 700 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier
Kód:  CANMW020
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  38000190
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17