Obnoviť stránku

CANDY CLT G372DM

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

CANDY CLT G372DM

Vrchom plnená práčka od popredného výrobcu domácich spotrebičov CANDY vyniká veľmi nízkou spotrebou energie, množstevnou automatikou, špeciálnymi pracími programami aj radom dômyselných funkcií a patentovaných technológií, ktoré zaistia vášmu oblečeniu tú najšetrnejšiu starostlivosť. Patrí do najvyššej energetickej triedy A+++, preto je z dlhodobého hľadiska vysoko úsporným spotrebičom. Naraz môžete vyprať až 7 kilogramov bielizne. Vďaka XXL plniacemu otvoru so šírkou 21,5 cm možno ľahko nakladať aj vykladať väčšie kusy bielizne naraz. Prednosťou je elegantný dizajn v bielej farbe.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká energetická úspora - trieda A+++
  • Až 15 automatických programov
  • Rýchle režimy na 14, 30 a 59 minút
  • Prehľadný digitálny displej
  • Funkcia množstevné automatiky pre vysokú úsporu
  • Odložený štart až na 24 hodín
  • Ochrana proti úniku vody a prepeneniu
  • Možnosť doplniť bielizeň po zapnutí práčky
  • Veľká šírka plniaceho otvoru - 21,5 cm

Praktická množstevná automatika

Moderný spotrebič disponuje patentovaným systémom Mix Power System+, ktorý zaisťuje rozpúšťanie pracieho prášku v oddelenej komore i následné kropenie bielizne vytvorenou penou počas prania. Okrem toho práčka dokáže zvýšiť svoju účinnosť prania aj pri nastavení veľmi nízkej teploty na 20 °C. Vďaka programu Perfect 20 ° Mix & Wash dosiahnete rovnakú efektivitu prania ako pri 40 °C, avšak so 40 % úsporou energie. Vďaka dômyselnému systému môžete efektívne prať farebné i biele prádlo dohromady. Samozrejmosťou je množstevná automatika, kedy práčka sama vyhodnotí množstvo vloženej bielizne aj typ materiálu a automaticky nastaví zodpovedajúci prací program, aby spotreba vody aj energie bola čo najnižšia.

Komfortné ovládanie

Vyberať môžete až z 15 automatických programov, ako je napríklad intenzívny, hygienický, detský, pre biele prádlo, ručné pranie aj extra rýchly režim na 14, 30 alebo 59 minút. Nastaviť je možné až 1200 odstredivých otáčok. Všetko jednoducho navolíte pomocou otočného voliča. O zostávajúcom čase do konca cyklu a ďalších nastaveniach vás informuje digitálny displej. Prednosťou je možnosť doplniť bielizeň po zapnutí práčky. Prací cyklus možno komfortne naplánovať až o 24 hodín dopredu vďaka funkcii odloženého štartu. V prípade náhleho výpadku prúdu bude prací cyklus pokračovať v mieste prerušenia.

Pokročilé bezpečnostné funkcie

Práčka je vybavená tiež bubnom Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu, ktorý zaisťuje šetrnú starostlivosť o všetky typy tkanín. Dvierka bubna sú potiahnuté techno polymérom umožňujúcim šetrnejší kontakt pri otváraní. Vďaka Gentle Touch Opening technológii sa dvierka bubna otvárajú opatrne a pomaly. Samozrejmosťou je bezpečnostný dverný zámok, integrovaná ochrana proti úniku vody Antioverflow aj ochrana proti prepeneniu. V prípade poruchy vás spotrebič upozorní na chybu.

Doplňujúce vlastnosti:
Programy:Perfect 20 ° Mix & Wash - rovnaká účinnosť prania ako pri 40 °C s úsporou 40 % (možnosť zmiešať farby)Intenzívny 40 °CHygienický 60 °CPerfect Rapid 59 minRýchly 30 minRýchly 14 minDetskýPlákanieOdčerpávanie + OdstreďovanieRučné a hodvábVlnaJemnéSyntetikaBavlnaBiele

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 56,5 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 15

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Displej, LED indikátory, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  CANPR014
Produktové číslo:  31006985
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01