Obnoviť stránku

Candy CKBC 3150 E/1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Candy CKBC 3150 E/1

Kombinovaná chladnička Candy CKBC 3150 E / 1 je vďaka svojmu čistému vnútornému objemu 250 litrov (190/60 l) vhodná do stredne veľkých domácností. Maximálne využíva svoje kapacity na uloženie čo najväčšieho množstva potravín. Vnútorný priestor osvetľuje moderné LED technológie.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentne riešený vnútorný priestor
  • LED osvetlenie
  • Úsporná prevádzka
  • Priehľadné priehradky
  • Tichý chod

Vnútri je chladnička vybavená tromi výškovo nastaviteľnými poličkami so strieborným rámikom a širokou zásuvkou na zeleninu a ovocie. Do dverí sa zmestia aj veľké fľaše a nad nimi v troch poličkách ďalšie potraviny, ako jogurty, plechovky a pod. Mraziaca časť poskytuje trojicu úplne priehľadných boxov s ľahkým vysúvaním a dokonalým prehľadom o uložených potravinách. 

Prednosťou chladničky Candy je možnosť zmeny smeru otvárania dverí a automatické odmrazovanie chladničky. Mrazák za jeden deň namrazí 3,5 kg potravín a pri výpadku prúdu všetko zostane zmrazené ešte po dobu 19 hodín. 

 
Kód:  FAC1153
Produktové číslo:  34900348
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02