Obnoviť stránku

CANDY CIS642MCTT

+ 5 rokov záruka po registrácii
4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CIS642MCTT

Haier
Candy
Hoover
Varná doska CANDY CIS642MCTT indukčná

Indukčná varná doska
CANDY CIS642MCTT

Ak hľadáte kombináciu intuitívneho ovládania, užitočných funkcií a flexibilného nastavenia, kúpou varnej dosky CANDY CIS642MCTT nešliapnete vedľa. Indukčná varná doska so šírkou 60 cm vám ponúka štyri varné zóny, ktoré sa pohodlne ovládajú pomocou dotykového ovládania. Nastaviť môžete až deväť úrovní výkonu. Určite si vás získa svojím moderne prepracovaným vyhotovením v čiernej farbe s rovnými hranami. V prípade potreby vám príde vhod funkcia Pauza a možnosť nastavenia príkonu dosky medzi 2,5 až 7 kW. Vďaka tomu nebude dochádzať k preťaženiu. Aby ste dosiahli maximálny výkon, je indukčná doska vybavená funkciou Booster. Veľkou výhodou je aj praktická funkcia Keep Warm, ktorá výrazne šetrí energiu. Samozrejmosťou je detská poistka a funkcia automatického vypnutia.

Varná doska CANDY CIS642MCTT indukčná

Kľúčové vlastnosti varnej dosky CANDY CIS642MCTT

Indukčná varná doska v čiernom vyhotovení s rovnými hranami

Ovládanie pomocou dotykového ovládania

Funkcia Booster na dosiahnutie maximálneho výkonu

Praktická funkcia Pauza preruší varenie

Funkcia Keep Warm udrží stabilnú teplotu

Nechýbajú ani indikátory zvyškového tepla

Kombinácia užitočných funkcií a moderného vyhotovenia

Indukčná platňa CANDY CIS642MCTT je zárukou skvelých funkcií a neodolateľného vzhľadu. Poteší vás aj intuitívnym dotykovým ovládaním a funkciou Power Management.

Varná doska CANDY CIS642MCTT indukčná

Kombinácia intuitívneho ovládania, flexibilného nastavenia a užitočných funkcií

Indukčná varná doska CANDY CIS642MCTT vám ponúka kombináciu užitočných funkcií, flexibilného nastavenia a inteligentného prístupu ku každému používateľovi. Ovládanie varnej dosky je veľmi jednoduché a rýchle. Indukčná doska vás poteší dotykovým ovládaním a možnosťou nastavenia niekoľkých najmodernejších funkcií, ktoré vám pomôžu s prípravou vášho pokrmu. Veľkou výhodou je elektromagnetická cievka, ktorá sa nachádza pod keramickým varným povrchom. Aktivuje sa vtedy, ak je na nej umiestnená panvica, alebo hrniec z kovu. Vďaka tomu budete mať počas varenia úplnú kontrolu nad pripravovanými pokrmami.

Varná doska CANDY CIS642MCTT indukčná

Indukčná platňa CANDY CIS642MCTT s funkciou Power Management

Súčasťou indukčnej platne CANDY CIS642MCTT je funkcia Power Management, pomocou ktorej si môžete nastaviť maximálny príkon dosky od 2,5 do 7 kW. Túto praktickú funkciu ocenia predovšetkým domácnosti, ktoré majú obmedzený príkon energie. Vďaka tomu nebude dochádzať k preťaženiu. Nastaviť si môžete aj typ pripojenia na istič.

Indukčná doska CANDY CIS642MCTT s užitočnými funkciami

Súčasťou indukčnej dosky CANDY CIS642MCTT je mnoho užitočných funkcií, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalý pokrm pre celú vašu rodinu. Funkcia Keep Warm udrží stabilnú teplotu, takže neplytváte energiou a pokrmy budú stále príjemne teplé. Všetko si pohodlne nastavíte pomocou dotykového ovládania.

Varná doska CANDY CIS642MCTT indukčná

Úplný komfort pri varení

Indukčná varná doska CANDY CIS642MCTT je vybavená inteligentnou funkciou Keep Warm, ktorá udržuje stabilnú teplotu a vaše jedlo tak dostane tú najlepšiu možnú starostlivosť. Zároveň neplytváte energiou. V prípade, že potrebujete práve prerušiť varenie, príde vám vhod praktická funkcia Pauza, ktorá preruší varenie. Až budete chcieť pokračovať, funkciu stačí vypnúť.

Varná doska CANDY CIS642MCTT indukčná

Dotykové ovládanie na jednoduchú obsluhu varnej dosky CANDY

Aby ste mali obsluhu čo najpohodlnejšiu, je indukčná varná doska CANDY CIS642MCTT vybavená dotykovým ovládaním. Dosku jednoducho ovládate pomocou kĺzavého pohybu prsta tam a späť, vďaka čomu môžete plynule regulovať výkon varnej zóny. Ovládať môžete jednotlivé varné zóny samostatne, alebo ako jeden centrálny ovládač pre všetky štyri zóny.

Varná doska CANDY CIS642MCTT indukčná

Elegantný dizajn v čiernej farbe

Indukčná doska CANDY CIS642MCTT vyniká rovnými hranami a elegantným vyhotovením v čiernej farbe, vďaka čomu krásne doplní interiér vašej kuchyne. Benefitom hladkého povrchu varnej dosky je jednoduchá a rýchla údržba. Doska tak bude vyzerať stále ako nová!

Bezpečnosť

Bezpečnosť na prvom mieste

Počas varenia je dôležité, aby ste boli v úplnom bezpečí. Indukčná varná doska CANDY CIS642MCTT je vybavená detskou poistkou, ktorá vám umožní uzamknúť ovládacie prvky dosky proti nechcenému stlačeniu. Vďaka tomu vaše ratolesti nebudú môcť zmeniť žiadne nastavenie. Samozrejmosťou je funkcia automatického vypnutia, ktorá sa spustí kedykoľvek zabudnete vypnúť varnú zónu. Nechýbajú ani indikátory zvyškového tepla, ktoré vás upozornia, či je doska stále horúca.

Varná doska CANDY CIS642MCTT indukčná

Funkcia Booster

Okamžité zvýšenie výkonu s funkciou Booster

Súčasťou varnej dosky CANDY CIS642MCTT je užitočná funkcia Booster, ktorá vám umožní okamžité zvýšenie výkonu vami vybranej varnej zóny. Vďaka tomu sa výrazne zrýchli príprava jedla. Funkciu Booster je možné využiť pre všetky štyri varné zóny.

Varná doska CANDY CIS642MCTT indukčná

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Automatické vypnutie, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Funkcia udržovania teploty, Ochrana proti prepätiu a podpätiu, Ukazovateľ zvyškového tepla, Zvukový signál

Rozmery varnej dosky

Výška 5,5 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Rovné hrany
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  CANVD032
Produktové číslo:  33802672
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01