Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CI 642 CTT

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CI 642 CTT

Ak hľadáte kombináciu intuitívneho ovládania, užitočných funkcií a flexibilného nastavenia, kúpou varnej dosky CANDY CI 642 CTT nešliapnete vedľa. Varná doska so šírkou 60 cm vám ponúka štyri varné zóny, ktoré sa pohodlne ovládajú pomocou dotykového ovládania. Nastaviť môžete až deväť úrovní výkonu. Určite si vás získa svojím moderne vypracovaným vyhotovením v čiernej farbe s rovnými hranami. V prípade potreby vám príde vhod funkcia Pauza a možnosť nastavenia príkonu dosky medzi 2,5 až 7 kW. Vďaka tomu nebude dochádzať k preťaženiu. Aby ste dosiahli maximálny výkon, je varná doska vybavená funkciou Booster. Veľkou výhodou je aj praktická funkcia Keep Warm, ktorá výrazne šetrí energiu. Samozrejmosťou je detská poistka a funkcia automatického vypnutia.


Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky CANDY CI 642 CTT

  • Indukčná varná doska v čiernom vyhotovení s rovnými hranami
  • Ponúka šírku 60 cm a štyri varné zóny
  • Ovládanie pomocou dotykového ovládania
  • Nastaviť môžete až deväť úrovní výkonu
  • Možnosť nastavenia príkonu dosky medzi 2,5 až 7 kW
  • Funkcia Booster na dosiahnutie maximálneho výkonu
  • Elektromagnetická cievka
  • Varná doska CANDY CI 642 CTT s funkciou Power Management
  • Praktická funkcia Pauza preruší varenie
  • Funkcia Keep Warm udrží stabilnú teplotu
  • Detská poistka a funkcia automatického vypnutia


Kombinácia intuitívneho ovládania, flexibilného nastavenia a užitočných funkcií

Indukčná varná doska CANDY CI 642 CTT vám ponúka kombináciu užitočných funkcií, flexibilného nastavenia a inteligentného prístupu ku každému používateľovi. Ovládanie varnej dosky je vďaka tomu veľmi jednoduché a rýchle. Indukčná doska vás poteší dotykovým ovládaním a možnosťou nastavenia niekoľkých najmodernejších funkcií, ktoré vám pomôžu s prípravou vášho pokrmu. Veľkou výhodou je elektromagnetická cievka, ktorá sa nachádza pod keramickým varným povrchom. Aktivuje sa vtedy ak je na nej umiestnená panvica, či hrniec z kovu. Vďaka tomu budete mať počas varenia úplnú kontrolu nad pripravovanými pokrmami.

Varná doska CANDY CI 642 CTT s funkciou Power Management

Súčasťou varnej dosky CANDY CI 642 CTT je funkcia Power Management, pomocou ktorej môžete nastaviť maximálny príkon dosky od 2,5 do 7 kW. Túto praktickú funkciu ocenia predovšetkým domácnosti, ktoré majú obmedzený príkon energie. Vďaka tomu nebude dochádzať k preťaženiu. Nastaviť môžete aj typ pripojenia na istič.

Okamžité zvýšenie výkonu s funkciou Booster

Súčasťou varnej dosky CANDY CI 642 CTT je užitočná funkcia Booster, ktorá vám umožní okamžité zvýšenie výkonu vami vybranej varnej zóny. Vďaka tomu sa výrazne urýchli príprava jedla. Funkciu Booster môžete využiť pre všetky štyri varné zóny.

Úplný komfort pri varení

Varná doska CANDY CI 642 CTT je vybavená inteligentnou funkciou Keep Warm, ktorá udržuje stabilnú teplotu a vaše jedlo tak dostane tú najlepšiu možnú starostlivosť. Zároveň neplytváte energiou. V prípade, že potrebujete prerušiť varenie, príde vám vhod praktická funkcia Pauza, ktorá preruší varenie. Až budete chcieť pokračovať, funkciu stačí vypnúť.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster, Detská poistka, Dotykové ovládanie

Rozmery varnej dosky

Výška 5,5 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Rovné hrany
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  CANVD028
Produktové číslo:  33802670
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02