Obnoviť stránku

CANDY CH64CCW

+ 5 rokov záruka po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CH64CCW

Ak hľadáte kombináciu výkonu, ľahkej údržby a spoľahlivosti, kúpou sklokeramickej varnej dosky CANDY CH64CCW určite nešliapnete vedľa. Varná doska so šírkou 60 cm vám ponúka 4 varné Highlight zóny, ktoré sa pohodlne ovládajú pomocou dotykového ovládania. Zaiste si vás získa svojím moderne prepracovaným vyhotovením v bielej farbe bez rámčeka s rovnými hranami. V prípade potreby vám príde vhod funkcia časovača a možnosť nastavenia príkonov dosky medzi 2,5 až 7 kW. Vďaka tomu nebude dochádzať k preťaženiu. Sklokeramický povrch sa veľmi ľahko udržuje a skvele prenáša teplo. Samozrejmosťou je detská poistka a funkcia automatického vypnutia.


Kľúčové vlastnosti sklokeramickej varnej dosky CANDY CH64CCW

  • Sklokeramická varná doska v bielom vyhotovení bez rámčeka s rovnými hranami
  • Ponúka šírku 60 cm
  • Ovládanie pomocou dotykového ovládania
  • Možnosť nastavenia príkonov dosky medzi 2,5 až 7 kW
  • Detská poistka
  • Povrch vyniká odolnosťou voči teplotným šokom
  • Štyri kontrolky zostatkového tepla
  • Plošné rozšírenie na varenie
  • Funkcia časovača
  • CANDY CH64CCW so 4 varnými zónami Highlight
  • Benefitom hladkého povrchu varnej dosky je jednoduchá a rýchla údržba

Praktický Power Management

Súčasťou varnej dosky CANDY CH64CCW je funkcia Power Management, pomocou ktorej si môžete nastaviť maximálny príkon dosky od 2,5 do 7 kW. Túto praktickú funkciu ocenia predovšetkým domácnosti, ktoré majú obmedzený príkon energie. Vďaka tomu nebude dochádzať k preťaženiu. Nastaviť si môžete tiež typ pripojenia na istič.

Dotykové ovládanie zaistí ľahkú obsluhu sklokeramickej dosky CANDY

Aby ste mali obsluhu čo najpohodlnejšiu, je sklokeramická doska CANDY CH64CCW vybavená dotykovým ovládaním. Jednoducho dosku ovládate pomocou dotyku prsta. Ovládať môžete jednotlivé varné zóny zvlášť, alebo nastaviť všetky zóny centrálne naraz.

CANDY CH64CCW so 4 varnými zónami Highlight

Sklokeramická varná doska CANDY CH64CCW je vybavená 4 varnými zónami Highlight, ktoré majú odlišnú veľkosť. Na varnej doske nájdete jednu Hightlight zónu, ktorá je dvojitá, takže vám umožní plošné rozšírenie na varenie. V prednej časti varnej zóny máte zase k dispozícii dotykové ovládanie s možnosťou nastavenia až do úrovne 9.

Elegantný dizajn v bielej farbe s rovnými hranami

Varná doska CANDY CH64CCW vyniká svojim elegantným vyhotovením v bielej farbe, vďaka čomu vkusne doplní interiér vašej kuchyne. Doska bez rámčeka má rovné hrany. Benefitom hladkého povrchu varnej dosky je jednoduchá a rýchla údržba.


Výkonná a spoľahlivá vstavaná varná doska CANDY CH64CCW

Vstavaná varná doska CANDY CH64CCW so sklokeramikou je známa svojím rýchlym a presným prenosom tepla. Navyše sa veľmi jednoducho udržuje, vďaka čomu vám nezaberie čistenie príliš veľa času. Povrch vyniká tiež odolnosťou voči teplotným šokom.  Sklokeramická doska vám sľúbi nielen vysoký výkon, ale je tiež spoľahlivá a vybavená mnohými bezpečnostnými prvkami, ktoré chránia vás a vašu rodinu počas varenia.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas používania varnej dosky CANDY CH64CCW sa postarajú štyri kontrolky zostatkového tepla, ktoré vás upozornia na to, či sú varné zóny stále teplé. Samozrejmosťou je detská poistka, ktorá uzamkne ovládacie prvky prvky proti nechcenému použitiu. Inteligentná funkcia po dovarení vašich chutných pokrmov automaticky vypne varné zóny a ochladí ich.

Praktický časovač

Súčasťou varnej dosky CANDY CH64CCW je aj praktický časovač, ktorý vám pomôže s prípravou vašich pokrmov. Funkcia časovača vám bude vhodná vo chvíli, keď potrebujete navariť viacero chodov vopred a nemáte  príliš veľa času. Jednoducho stačí nastaviť potrebnú dĺžku varenia a po ubehnutí nastavenej doby sa zóna sama vypne.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Sklokeramická

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Ochrana proti prepätiu a podpätiu, Ukazovateľ zvyškového tepla
Prepojenie dosky s digestorom Nie

Rozmery varnej dosky

Výška 4,65 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Biela

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Rovné hrany
Rámik Bez rámika
Vzhľad Biele sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  CANVD036
Produktové číslo:  33801794
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09