Obnoviť stránku

CANDY CH64CCB

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CH64CCB

Ak hľadáte kombináciu výkonu, ľahkej údržby a spoľahlivosti, kúpou sklokeramickej varnej dosky CANDY CH64CCB určite nešliapnete vedľa. Varná doska so šírkou 60 cm vám ponúka 4 varné Highlight zóny, ktoré sa pohodlne ovládajú pomocou dotykového ovládania. Nastaviť si môžete výkon až do úrovne 9. CANDY CH64CCB si vás získa svojím moderne prepracovaným vyhotovením v čiernej farbe s prednou skosenouhranou. V prípade potreby vám príde vhod funkcia časovača a možnosť nastavenia príkonov dosky medzi 2,5 až 7 kW. Vďaka tomu tak nebude dochádzať k preťaženiu. Sklokeramický povrch sa veľmi ľahko udržuje a skvele prenáša teplo. Samozrejmosťou je detská poistka a funkcia automatického vypnutia.


Kľúčové vlastnosti sklokeramickej varnej dosky CANDY CANDY CH64CCB

  • Sklokeramická varná doska Candy v čiernom dizajne s prednou skosenou hranou
  • Ponúka šírku 60 cm
  • Ovládanie pomocou dotykového ovládania
  • Možnosť nastavenia príkonov dosky medzi 2,5 až 7 kW
  • Detská poistka
  • Povrch vyniká odolnosťou voči teplotným šokom
  • Štyri kontrolky zostatkového tepla
  • Možnosť nastavenia výkonu až do úrovne 9
  • Funkcia časovača
  • Sklokeramická varná doska CANDY CH64CCB so 4 varnými zónami Highlight
  • Benefitom hladkého povrchu varnej dosky je jednoduchá a rýchla údržba




Praktický Power Management

Súčasťou varnej dosky CANDY CH64CCB je funkcia Power Management, pomocou ktorej si môžete nastaviť maximálny príkon dosky od 2,5 do 7 kW. Túto praktickú funkciu ocenia predovšetkým domácnosti, ktoré majú obmedzený príkon energie. Vďaka tomu tak nebude dochádzať k preťaženiu. Nastaviť si môžete tiež typpripojenia na istič.

Dotykové ovládanie pre ľahkú obsluhu varnej dosky CANDY

Aby ste mali obsluhu čo najpohodlnejšiu, je varná doska CANDY CH64CCB vybavená dotykovým ovládaním. Jednoducho dosku ovládate pomocou dotyku prsta. Ovládať môžete jednotlivé varné zóny zvlášť, či ovládať všetky zóny centrálne naraz.

CANDY CH64CCB so 4 varnými zónami Highlight

Sklokeramická varná doska CANDY CH64CCB je opatrená 4 varnými zónami Highlight, ktoré majú odlišnú veľkosť. V prednej časti varnej zóny máte potom k dispozícii dotykové ovládanie, na ktorom pohodlne nastavíte teplotu až do úrovne 9.

Elegantný dizajn v čiernej farbe

Varná doska CANDY CH64CCB vyniká svojím elegantným vyhotovením v čiernej farbe, vďaka čomu vkusne doplní interiér vašej kuchyne. Doska má prednú skosenú hranu. Benefitom hladkého povrchu varnej dosky je jednoduchá a rýchla údržba.


Výkonná a spoľahlivá varná doska CANDY CH64CCB

Varná doska CANDY CH64CCB so sklokeramikou je známa svojím rýchlym a presným prenosom tepla. Navyše sa veľmi jednoducho udržuje, vďaka čomu vám nezaberie čistenie príliš veľa času. Povrch vyniká tiež odolnosťou voči teplotným šokom. Sklokeramická doska vám sľúbi nielen vysoký výkon, ale je tiež spoľahlivá a vybavená mnohými bezpečnostnými prvkami, ktoré chránia vás a vašu rodinu počas varenia.

Bezpečnosť na prvom mieste


O vašu bezpečnosť počas používania varnej dosky CANDY CH64CCB sa postarajú štyri kontrolky zostatkového tepla, ktoré vás upozornia na to, či sú varné zóny stále teplé. Samozrejmosťou je detská poistka, ktorá uzamkne ovládacie prvky proti nechcenému použitiu. Inteligentná funkcia po dovarení vašich chutných pokrmov, automaticky vypne varné zóny a ochladí ich.

Praktický časovač

Súčasťou varnej dosky CANDY CH64CCB je aj praktický časovač, ktorý vám pomôže s prípravou vašich pokrmov. Funkcia časovača vám príde vhod vo chvíli, kedy potrebujete navariť viac chodov dopredu a nemáte príliš veľa času. Jednoducho stačí nastaviť potrebnú dĺžku varenia a po ubehnutí nastavenej doby sa zóna sama vypne.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Sklokeramická

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla

Rozmery varnej dosky

Výška 5 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  CANVD005
Produktové číslo:  33801793
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08