Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CFT610/4W/1 Idea

+ 5 rokov záruka po registrácii
4,7 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
52,90 €

CANDY CFT610/4W/1 Idea

Haier
Candy
Hoover

Podstavný digestor
CANDY CFT610/4W/1 Idea

CANDY CFT610/4W/1 Idea je výkonný podstavný digestor, ktorý zamedzí šíreniu pachov vzniknutých v priebehu varenia. Odsávač pár disponuje 3 rýchlosťami odsávania, sami si teda zvolíte podľa množstva vyprodukovaných pár rýchlosť odťahu pomocou mechanického posuvného ovládania. Tukové častice dokonale zachytí kovový filter, čím sa zníži usadzovanie mastnoty v priestore kuchyne. Filter je možné veľmi ľahko umyť a vyčistiť. Nechýba ani pachový papierový filter. Sacie potrubie s priemerom 12 cm je zárukou skvelého výkonu a účinného odťahu pár.

Podskrinkový digestor CANDY CFT610/4W/1

Kľúčové vlastnosti digestora CANDY CFT610/4W/1 Idea

Podstavný digestor CANDY zo série Idea

Verzia pre odťah aj recirkuláciu

Jednoduchosť a rýchlosti ovládania

Odsávač pár s LED osvetlením

Podskrinkový digestor s tichou prevádzkou

Filtre

Podskrinkový digestor CANDY z rodiny Idea na jednoduché použitie

Podskrinkový digestor CANDY CFT610/4W Idea ponúka nielen možnosť odťahu, ale aj recirkuláciu, vďaka ktorej sa prečistený vzduch bude cez filter vracať späť do kuchyne.

Podskrinkový digestor CANDY CFT610/4W/1

Elegantný odsávač pár CANDY CFT610/4W/1 zo série Idea

Odsávač pár CANDY CFT610/4W/1 zo série Idea si vás na prvý pohľad získa svojím prepracovaným dizajnom a jednoduchým použitím. Biela elegantná farba krásne doplní štýl vašej kuchyne. Vďaka výkonnému elektrickému motoru zaistí vysoký sací výkon a zároveň nízku hladinu zvuku.

Možnosť odťahu aj recirkulácie

Pri digestore CANDY CFT610/4W/1 Idea je možnosť odťahu aj recirkulácie. Recirkulačný digestor sa hodí najmä do priestorov, kde nie je možné odvádzať vzduch von z miestnosti. Nasaje zápach a paru, ktoré vyčistí cez filtre s aktívnym uhlím a vracia potom vyčistený vzduch späť do miestnosti. V tom nie je potrebné žiadne potrubie a inštalácia je naozaj jednoduchá a rýchla. Odťahový digestor zase odvádza vzduch von z miestnosti buď odťahovým potrubím, alebo komínom. 

Jednoduché ovládanie, kvalitné LED osvetlenie a tichý chod

Obsluha digestora je veľmi jednoduchá, a to za pomoci jednoduchých tlačidiel. Digestor podskrinkový ponúka taktiež pomerne tichý chod, teda vás v priebehu varenia nebude rušiť. Odsávač CANDY CFT610/4W je skvelým pomocníkom, ktorý zbaví vašu kuchyňu nepríjemných pachov z varenia.

Jednoduché ovládanie digestora CANDY CFT610/4W/1

Podstavný digestor CANDY CFT610/4W/1 vás poteší jednoduchým a rýchlym ovládaním pomocou posuvného ovládača. Jednoducho si tak nastavíte 3 rýchlosti podľa svojich potrieb. Odsávač pár CANDY CFT610/4W/1 disponuje hlučnosťou minimálnou 55 a maximálnou 71 (dB (A)). Sacie potrubie má v Ø 12 cm. Tlačidlo nízkych otáčok 1 slúži na vetranie kuchyne. Vhodné na mierne varenie s malým množstvom pary. Tlačidlo stredného výkonu (otáčok) 2 zase využijete na odsávanie vzduchu pre štandardné varenie. Tlačidlo vysokého výkonu (otáčok) 3 naopak využijete v prípade vysokej intenzity pary.

Podskrinkový digestor CANDY CFT610/4W/1

Kvalitné LED osvetlenie

Digestor CANDY CFT610/4W/1 Idea je vybavený kvalitným LED osvetlením, čo vám uľahčí prípravu skvelých pokrmov. To zaistí dostatok svetla, ktoré je v priebehu varenia potrebné.

Podskrinkový digestor CANDY CFT610/4W/1

Odsávač pár podskrinkový CANDY CFT610/4W/1 s veľmi tichým chodom

Odsávač pár podskrinkový CANDY CFT610/4W/1 Idea dosahuje nízku hladinu hluku, iba 55 – 71 dB(A). Vďaka tomu si môžete užívať krásne čistý vzduch bez akéhokoľvek rušenia.

Filtre

Súčasťou balenia digestora CANDY CFT610/4W/1 Idea sú filtre

V balení digestora CANDY CFT610/4W/1 nájdete uhlíkové filtre a pachové papierové filtre, ktoré sú skvelé na udržanie vašej kuchyne sviežej a bez mastnoty. Uhlíkový filter zase eliminuje nežiaduce látky vďaka absorpčnej kapacite aktívneho uhlia.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre digestora

Energetická trieda C
Ročná spotreba energie 44 kWh/annum

Typ

Typ Podstavný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 1
Typ filtra Tukový

Vývody

Umiestnenie vývodu Zvrchu

Výkon

Výkon odsávania 209,7 m3/h
Vhodné do Menšej kuchyne (do 20 m²)
Počet stupňov výkonu 3

Rozmery

Šírka 60 cm
Výška 8 cm

Farba

Farba Biela
Kód:  CANDI012
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  36901731
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18