Obnoviť stránku

CANDY CFT610/3 N

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CFT610/3 N

Kvalitne spracovaný a cenovo dostupný digestor spoločnosti CANDY CF T610/3 N na prvý pohľad zaujme moderným dizajnom v čiernej farbe, vďaka ktorému vynikne v každej modernej kuchyni. Dokáže pohltiť všetky nepríjemné výpary vzniknuté počas varenia aj smaženia a zaistí vždy čisté a príjemné ovzdušie. Svojím vyhotovením je vhodný pre montáž pod skrinku. 

Kľúčové vlastnosti digestora Candy

  • Kvalitný 60 cm digestor pre montáž pod skrinku
  • Moderný dizajn
  • Možnosť odťahu do komína alebo recirkulácia
  • Halogénové osvetlenie
  • Uhlíkový filter
  • Hliníkový filter – umývateľný aj v umývačke

Kvalitný digestor Candy

Moderný digestor je vybavený integrovaným halogénovým osvetlením s výkonom 28 W, ktoré zaistí perfektný prehľad počas prípravy pokrmov. Podľa potreby si môžete ručne navoliť jednu z troch rôznych rýchlostí odsávania. Maximální výkon potom dosahuje až 185 m3. Iste oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá pri najvyšších otáčkach neprekročí hranicu 64 dB. Samozrejme môžete zvoliť spôsob odťahu buď do komína alebo je aj možnosť recirkulácie cez uhlíkový filter, ktorý absorbuje výpary, čiastočne aj dym a výsledkom je čistý vzduch produkovaný späť do kuchyne. Súčasťou je hliníkový filter pre zachytávanie tukových častíc, čím sa zníži usadzovanie mastnoty v priestore kuchyne. Po znečistení môžete filter pokojne umyť v umývačke riadu a znovu použiť. 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ

Typ Podstavný

Funkcie a výbava

Vlastnosti Halogénové osvetlenie
Funkcie Recirkulácia

Vývody

Počet 1
Priemer 12,5 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 12,5 cm

Výkon

Farba

Farba Čierna

Energetická trieda

Ročná spotreba energie 60,5 kWh/annum

Hlučnosť

Hlučnosť 64 dB
Kód:  FAC1171a
Produktové číslo:  36900774
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18