Obnoviť stránku

CANDY CF 6B2S3PSX

+ 15 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
598,90 €

CANDY CF 6B2S3PSX

Haier
Candy
Hoover
Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Umývačka riadu
CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ

Hľadáte štýlovú a cenovo dostupnú umývačku, ktorá splní všetky vaše očakávania? Potom je úzka umývačka CANDY CF 6B2S3PSX z radu RapidÓ pre vás ako stvorená. Pojme až 16 súprav riadu a ponúkne vám dva koše na uskladnenie všetkého riadu. Kuchynský riad umyjete a vysušíte iba za 35 minút s najrýchlejším cyklom triedy A. Umývačka riadu z radu RapidÓ vám ponúka kombináciu rýchlejších umývacích cyklov, ktoré pomáhajú šetriť čas a energiu. Veľkou výhodou umývačky je 10 praktických programov a impulzné umývanie, ktoré šetrí energiu a váš čas. Umývačku CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ môžete mať stále pod kontrolou vďaka digitálnemu displeju. Umývačku môžete tiež prepojiť pomocou WiFi a Bluetooth pripojenia.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Kľúčové vlastnosti umývačky CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ

BLDC Speed Drive Inverter motor

Konektivita WiFi + Bluetooth

Smart door

Najrýchlejší cyklus

Najväčší objem vnútorného priestoru na trhu

Vnútorné osvetlenie

Power Wash

Kompatibilná s Google Assistant a Alexa (v angličtine)

Desať programov pre každý riad

Samočistiaci antibakteriálny filter

Ukazovateľ ADDISH

Bezpečnostné prvky

Výkonná umývačka CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ vás poteší nielen svojím výkonom, ale aj možnosťou ovládania vzdialene pomocou vášho smartfónu a aplikácie hOn.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

BLDC Speed Drive Inverter motor

Súčasťou umývačky CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ je inovatívny a odolný bezkefový motor BLDC Speed Drive Inverter, ktorý dokáže zvýšiť čistiacu silu a zároveň znížiť spotrebu energie. Vďaka jeho vhodne vytvoreným umývacím systémom môže byť vaša nová umývačka zaradená až do energetickej triedy C.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Možnosť ovládania umývačky CANDY CF 6B2S3PSX RapidO cez WiFi + Bluetooth

Umývačku CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ môžete veľmi jednoducho ovládať na diaľku pomocou WiFi a Bluetooth pripojenia. Vďaka tomu budete mať neustály prístup k Energy Manager a k všetkým štatistikám výkonu, aby ste mohli umývačku CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ používať čo najlepšie. Prostredníctvom aplikácie hOn môžete tiež nastaviť až 20 ďalších programov. Nesmieme zabudnúť ani na funkciu Snap & Wash – aplikácia hOn odporučí program na základe fotografie riadu.

Exkluzívna technológia umývačky CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ vám ponúka exkluzívne technológie pre dokonale čistý riad. Poteší vás ultra rýchlym programom, ktorý zvládne umyť a vysušiť riad už za 35 minút.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Automatické otváranie dvierok umývačky CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ

Umývačka riadu CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ disponuje funkciou Smart door, ktorá dokáže automaticky otvoriť dvierka umývačky na konci umývacieho cyklu. Vďaka tomu pomôže dosiahnuť rýchly a maximálny výkon vysušenia bez zaparenia.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Rýchlosť a exkluzívna technológia

Kuchynský riad umyjete a vysušíte iba za 35 minút s najrýchlejším cyklom triedy A. To je možné vďaka vysokotlakovému systému, exkluzívnej technológii, ktorá sústredí maximálny umývací výkon v najkratšom čase.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Kompatibilná s Google Assistant a Alexa

Umývačku CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ môžete prepojiť prostredníctvom WiFi, vďaka čomu je možné ovládať a spravovať všetky funkcie prostredníctvom inteligentnej aplikácie hOn, alebo pomocou hlasovej služby Amazon Alexa, či Google Assistant, ktorá je v anglickom jazyku.

Inteligentné funkcie a desať praktických programov

Šetrite čas aj peniaze s inteligentnými funkciami, ktoré umývačka CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ ponúka. Vyberajte si z desiatich prednastavených programov podľa úrovne znečistenia riadu.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Jednoduché ovládanie umývačky CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ

Ovládací panel umývačky riadu CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ je vybavený intuitívnym šesťmiestnym textovým displejom s možnosťou nastavenia češtiny, alebo slovenčiny, vďaka ktorému si jednoducho zvolíte program a funkciu, ktoré maximálne vyhovujú potrebám vášho riadu. 

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Samočistiaci antibakteriálny filter umývačky CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ

Neustále čistá voda vo všetkých fázach umývania vďaka samočistiacemu filtru z nehrdzavejúcej ocele s vnútorným mikrofiltrom. Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ vám tak ponúka maximálny umývací výkon a dlhšiu efektívnosť. Disponuje aj antibakteriálnou úpravou, ktorá vám zaručí vyššiu hygienu a trvalo čistú vodu.

Najväčší objem vnútorného priestoru na trhu

Umývačka riadu CANDY CF 6B2S3PSX vyniká najväčším vnútorným objemom na trhu a exkluzívnou technológiou PowerWash.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Najväčší objem vnútorného priestoru na trhu

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX vám ponúkne najväčší objem vnútorného priestoru na trhu. Do umývačky sa zmestí všetok malý aj veľký riad. Maximálny priestor pre váš kuchynský riad, aj ten najväčší, ako sú: plechy do rúry, doštička, misa na šalát.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Rýchlosť a exkluzívna technológia PowerWash

Umývačka riadu CF 6B2S3PSX RapidÓ disponuje novým systémom Powerwash, ktorý pomocou šiestich prídavných vodných dýz výrazne zvyšuje prietok vody a zabezpečuje lepšie výsledky pri tých veľmi znečistených a tiež ťažkých druhoch riadu.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Umývačka riadu CANDY CF 6B2S3PSX s vnútorným svetlom

Umývačka riadu CANDY CF 6B2S3PSX vyniká vnútorným osvetlením, ktoré je umiestnené nad košíkmi. Vďaka tomu máte úplný prehľad o tom, aký riad sa v umývačke nachádza.

Funkcia ADDDISH

Inteligentná funkcia pridávania riadu

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ si vás určite získa skvelou funkciou, ktorá vám umožní pridať riad aj po začiatku spustenia umývacieho cyklu.  V prípade, že doma nájdete ešte ďalší špinavý riad, nie je nič jednoduchšie ako ho pohodlne pridať do umývačky. 

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Prakticky usporiadaný vnútorný priestor

Usporiadajte si vnútorný priestor umývačky CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ

Umývačka riadu CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ má dômyselne vybavený a prispôsobený vnútorný priestor, vďaka ktorému môžete do umývačky bez problémov vložiť všetok váš špinavý riad. Súčasťou sú dva koše: výklopné držiaky na šálky v hornom koši, držiak na dlhé kuchynské náčinie v hornom koši, polohovanie horného koša, fixné držiaky na taniere v spodnom koši, košíček na príbory v spodnom koši.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Bezpečnostný systém

Bezpečnostný systém umývačky CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ sa postará o vašu bezpečnosť počas používania ochranou proti pretečeniu. V prípade, že nastane porucha a voda v dôsledku toho prekročí normálnu úroveň, automaticky sa zablokuje vstup vody alebo sa vypustí nadbytočné množstvo vody. Nemusíte sa tak báť, že by ste svojich susedov pri používaní umývačky CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ vytopili.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Impulzné umývanie

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ s impulzným umývaním

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ využíva technológiu impulzného umývania, ktorá znižuje spotrebu a hlučnosť a zlepšuje účinnosť.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Desať praktických programov

Umývačka riadu CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ ponúka celkom 10 praktických programov

Umývačka riadu CANDY CF 6B2S3PSX RapidÓ má k dispozícii celkom 10 programov, ktoré vám pomôžu s umývaním rôznych druhov riadu. Využiť môžete tieto programy: Wash & Dry 35 min – rýchle umývanie vrátane sušenia za 35 minút, Rýchly 59 min (vrátane sušenia), Eco, Univerzálny, Intenzívny, Sklo, Auto Wash, Auto Plus, Nočný, Opláchnutie, +WiFi programy.

Umývačka CANDY CF 6B2S3PSX

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda B
Kapacita súprav riadu 16 ×
Doba trvania (program ECO) 3,92 h (235 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9,5 l
Emisie hluku šíreného vzduchom B

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Programy umývania Polovičná náplň
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu
Všeobecné funkcie umývačky Automatické otváranie dverí

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Odnímateľný vrchný kryt

Farba

Farba Antikoro

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Google, Amazon Alexa, hOn
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Mobilná aplikácia

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii
Kód:  CANMY88
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  32002380
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19