Obnoviť stránku

CANDY CDPM 95390 F

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CDPM 95390 F

Investujte váš drahocenný čas efektívnejšie a zverte umývanie riadu umývačke Candy. Riad bude vždy dokonalé čistý a s minimom námahy. Umývačka sa o špinavý riad vždy dokonale postará a stane sa tak neoceniteľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Táto voľne stojaca umývačka pojme až 16 súprav riadu a vďaka výške len 85 centimetrov sa bez problémov zmestí aj do bežnej kuchynskej linky. Používateľa určite poteší veľmi tichým chodom, nízkou spotrebou vody a energie.

Kľúčové vlastnosti

  • Na 16 súprav riadu
  • 12 umývacích programov
  • Nízka spotreba energie
  • Multifunkčný digitálny displej
  • MAXI PLATES – veľkosť taniera 34,5 cm
  • SuperSilent – tichá prevádzka
  • Dirt Sensor System
  • Možnosť ovládania cez tablet alebo smartfón

Jednoduché ovládanie

Dotykový displej ponúka prívetivý spôsob ovládania všetkých dostupných funkcií. K dispozícii je tiež indikátor soli a leštidla. Ich nedostatok vám ohlási zvukový signál. Umývačka Candy je tiež vybavená dvoma praktickými košmi Evospace – horným XL košom a dolným MAXI PLATES XXL košom, ktorý pojme riad s priemerom až 34,5 cm. Určite vás poteší 12 umývacích programov, medzi ktorými nájdete intenzívne umývanie, rýchle alebo hygienické umývanie a eco program. Z ďalších funkcií je tu napríklad funkcia odloženého štartu od 1 do 23 hodín, 6 stupňov zmäkčovania vody a voľba intenzity umývania. Spotrebič disponuje aj funkciou impulzného umývania a kondenzačného sušenia.

Vždy bezpečne

Na bezpečnú prevádzku dohliada trojitý samočistiaci antikorový mikrofilter a systém ochrany proti pretečeniu Aquastop, ktorý zamedzí akýkoľvek únik vody. Pre všetkých používateľov, ktorí majú radi moderné technológie, je pripravená možnosť ovládania umývačky pomocou wifi pripojenia. Ovládajte umývanie riadu moderným a jednoduchým spôsobom cez váš tablet alebo smartfón. Stačí si nainštalovať potrebnú aplikáciu a môžete začať.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  FAC1101e
Produktové číslo:  32000896
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16