Obnoviť stránku

Candy CDP 6S3TAW-S

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Candy CDP 6S3TAW-S

Splňte si sen o dokonale čistom a lesklom riade s novou automatickou umývačkou od popredného výrobcu Candy. Moderný spotrebič vyniká radom praktických funkcií a navyše vám ušetrí veľa práce, času aj energie. Spadá do najvyššej energetickej triedy A+++, preto je mimoriadne šetrným riešením do každej domácnosti. Navyše s hlučnosťou iba 43 dB môžete umývačku spustiť aj cez noc. Voľne stojaci spotrebič vás zaujme aj elegantným dizajnom v bielej farbe.

Kľúčové vlastnosti

  • Vnútorný priestor až na 16 súprav riadu
  • 12 programov, 7 teplôt, 6 stupňov zmäkčovania vody
  • Dotykové ovládanie s prehľadným displejom
  • Bezpečnostný systém Aquastop chráni pred náhlym únikom vody
  • Trojitý samočistiaci antikorový mikrofilter
  • Funkcia odloženého štartu až o 23 hodín

Navrhnuté presne pre vás

Priestranná umývačka so šírkou 60 cm vám ponúkne vnútorný priestor až na 16 súprav riadu, čo ocení aj väčšia domácnosť. Vybrať si môžete z 12 špeciálnych umývacích programov, ako je napríklad intenzívny program 75 °C, univerzálny program 60 °C, program Eco 45 °C aj režim predumytia. K dispozícii budete mať tiež 7 rôznych teplôt a 6 stupňov zmäkčovania vody. Všetko ľahko navolíte pomocou prehľadného dotykového ovládania Smart Sensor Systém s multifunkčným displejom. Ten vás informuje o všetkých dôležitých nastaveniach aj o zostávajúcom čase do konca umývacieho cyklu. Samozrejmosťou je aj zvukový signál ukončenia programu umývania. Váš riad bude vždy dokonale suchý vďaka unikátnemu systému kondenzačného sušenia Turbo Dry s fénom. 

Aquastop, funkcia odloženého štartu aj samočistiaci mikrofilter

Jednou z predností je aj praktická funkcia odloženého štartu až o 23 hodín, vďaka ktorej možno začiatok umývacieho programu komfortne naplánovať dopredu. Umývačka ďalej disponuje systémom Aquastop, ktorý ochráni vašu umývačku pred náhlym únikom vody, ak by došlo k odpojeniu prívodnej hadice. Spotrebič je tiež zabezpečený pred zanesením trojitým samočistiacim antikorovým mikrofiltrom. Na nedostatok pridanej soli a leštidla vás upozornia zabudované svetelné kontrolky.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  CANMY05
Životnosť: 6 mesiacov
Produktové číslo:  32000986
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16