Obnoviť stránku

Candy CDP 1L39W

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Candy CDP 1L39W

Splňte si sen o dokonale čistom a lesklom riade s unikátnou automatickou umývačkou od popredného výrobcu Candy. Voľne stojaci spotrebič vyniká mnohými praktickými funkciami a navyše vám ušetrí veľa práce, času aj energie. Spadá do energeticky úspornej triedy A+, a preto je mimoriadne šetrným riešením do každej domácnosti. Moderný spotrebič vás zaujme aj elegantným vyhotovením v bielej farbe.

Kľúčové vlastnosti

  • Vnútorný priestor až na 13 súprav riadu
  • Bezpečnostná ochrana proti pretečeniu
  • Trojitý samočistiaci antikorový mikrofilter
  • Funkcia odloženého štartu až na 9 hodín
  • Polohovateľný horný kôš
  • Funkcia uloženia posledného umývacieho cyklu do pamäte

Navrhnuté presne pre vás

Priestranná umývačka so šírkou 60 cm vám ponúkne vnútorný priestor až na 13 súprav riadu, čo ocení každá klasická domácnosť. Vybrať si môžete z 5 špeciálnych umývacích programov, ako je napríklad Intenzívny režim 75 °C, Univerzálny 60 °C, Eco 45 °C, Ultra rýchly na 29 minút a 50 °C, ale aj program Opláchnutie. K dispozícii budete mať aj špeciálny cyklus samočistenia umývačky aj Express umývanie, ktoré vám ušetrí až 25 % času a energie. Navoliť si môžete aj teplotu vody v rozpätí od 45 do 75 °C. Všetko ľahko nastavíte pomocou prehľadného ovládacieho panelu. Na koniec umývacieho cyklu vás upozorní svetelná aj zvuková signalizácia.

Ochrana proti pretečeniu, funkcia odloženého štartu aj samočistiaci mikrofilter

Jednou z predností je aj praktická funkcia odloženého štartu, vďaka ktorej možno začiatok umývacieho programu komfortne naplánovať na 3/6/9 hodín dopredu. Umývačka ďalej disponuje špeciálnou ochranou proti pretečeniu Antioverflow. Interiér umývačky je vybavený horným polohovateľným košom a spodným košom s bezpečnostnou zarážkou. Spotrebič je tiež zabezpečený pred zanesením trojitým samočistiacim antikorovým mikrofiltrom. Na nedostatok pridanej soli a leštidla vás upozornia zabudované LED kontrolky.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  CANMY06
Produktové číslo:  32000996
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03