Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CDI 1L38-02T

+ tablety do umývačky riadu zadarmo po registrácii
4,7 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CDI 1L38-02T

Haier
Candy
Hoover
Umývačka CANDY CDI 1L38-02T

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Umývačka riadu
CANDY CDI 1L38-02T

Kúpte si modernú vstavanú umývačku riadu CANDY CDI 1L38-02T, ktorá je veľmi úsporná a má mnoho užitočných funkcií. Umývačka pojme až 13 súprav riadu, ktoré možno umyť vo veľmi krátkom čase vďaka praktickým programom. Hlučnosť umývačky dosahuje 53 dB (C). Ak dávate prednosť jednotnému štýlu vašej kuchyne a viditeľné ovládacie panely by do nej nezapadali, potom nemôžete zvoliť ničlepšie ako túto integrovanú umývačku riadu, ktorá má ovládací panel na hornom okraji dvierok. Biela farba umývačky riadu CANDY CDI 1L38-02T sa výnimočne hodí do vašej kuchyne. Systém Anti-Overflow zaisťuje vašu bezpečnosť počas prevádzky.

Umývačka CANDY CDI 1L38-02T

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti umývačky CANDY CDI 1L38-02T

Má šírku 60 cm

Ultra Rapid washing system

Funkcia Express – úspora času skrátením programov

5 prednastavených programov

Samočistiaci trojúrovňový filter

Skvelý dizajn a prehľadné vnútorné usporiadanie

Umývačka riadu 60 cm široká Candy CDI 1L38-02T je plne integrovaná do kuchynskej linky. Ovládací panel je skrytý a je prístupný po otvorení hornej hrany dvierok.

Umývačka CANDY CDI 1L38-02T

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Umývačka riadu 60 cm CANDY CDI 1L38-02T dokonale zapadne do každého interiéru

Umývačka riadu 60 cm CANDY CDI 1L38-02T si vás získa svojím sofistikovaným dizajnom, ktorý si môžete vybrať tak, aby ladil s dekorom vašich kuchynských skriniek. Umývačka riadu má šírku 60 cm a je plne integrovaná do kuchynských skriniek. Príjemnou výhodou umývačky riadu CANDY CDI 1L38-02T je skrytý ovládací panel umiestnený na hornej hrane dvierok. Uvidíte ho len vtedy, keďotvoríte dvere.

Umývačka riadu CANDY CDI 1L38-02T

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Prehľadné vnútorné usporiadanie vstavanej umývačky CANDY

Vstavaná umývačka CANDY CDI 1L38-02T obsahuje 2 priestranné koše, do ktorých môžete uložiť všetok riad. Horný kôš je plne nastaviteľný a má sklopné držiaky na poháre. Ušetríte tak veľa miesta na iné nádoby. Spodný kôš sa používa na odkladanie tanierov, pretože má bezpečnostnú zarážku a pevné držiaky. Príbory môžete uložiť do špeciálneho koša umiestneného v spodnom koši.Umývačka riadu je tiež vybavená LED displejom, ktorý zobrazuje aktuálnu fázu umývania. V prípade potreby vás upozorní aj na nedostatok soli vnútri umývačky CANDY CDI 1L38-02T. Vašu bezpečnosť počas prevádzky zaisťuje systém Antioverflow, ktorý slúži ako ochrana proti pretečeniu.

Inteligentné funkcie a 5 prednastavených programov

Ušetrite čas a peniaze vďaka inteligentným funkciám, ktoré ponúka umývačka riadu CANDY CDI 1L38-02T. Vyberte si z 5 prednastavených programov v závislosti od stupňa znečistenia.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ultra rýchly program 29 minút

Umývačka CANDY CDI 1L38-02T ponúka 5 programov a ultrarýchly program, ktorý dokáže umyť a usušiť riad len za 29 minút pri 50 °C. Tento praktický program sa hodí, ak potrebujete okamžite umyť nejaký riad a nemôžete dlhšie čakať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

CANDY CDI 1L38-02T vám ponúka skrátenie programov až o 25 %

Pri umývaní riadu môžete využiť aj praktickú funkciu Express, ktorá vám ušetrí veľa času skrátením programov až o 25 % v závislosti od zvoleného cyklu. Táto funkcia sa hodí, keď sa ponáhľate a nemáte čas čakať na dokončenie cyklu. Môžete ho jednoducho pohodlne skrátiť.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

5 programov pre dokonale čistý riad

Umývačka riadu CANDY CDI 1L38-02T ponúka 5 praktických programov, ktoré vám pomôžu umyť špinavý riad. Programy môžete vyberať podľa stupňa znečistenia. Okrem programu Universal tu nájdete aj program Oplachovanie alebo ECO. Ak potrebujete umyť riad v čo najkratšom čase, odporúčame program Ultra rýchly program, ktorý trvá len 29 minút. Teplota vody sa počas umývania pohybuje od45 do 75 °C. 

Oneskorený štart

Vstavaná umývačka riadu CANDY CDI 1L38-02T s funkciou Odložený štart

To nie je všetko! Vstavaná umývačka riadu CANDY CDI 1L38-02T ponúka množstvo užitočných funkcií, ktoré vám pomôžu pohodlne umyť riad. Jednou z nich je praktická funkcia Odložený štart, ktorá umožňuje nastaviť začiatok a koniec cyklu podľa vašich potrieb. Štart môžete odložiť o 3, 6 alebo 9 hodín.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Samočistiaci filter

Samočistiaci trojúrovňový filter

Umývačka riadu CANDY CDI 1L38-02T je vybavená samočistiacim trojstupňovým filtrom, ktorý zabezpečuje trvalo čistú vodu vo všetkých fázach umývania. Filter sa čistí sám a zabraňuje vniknutiu špinavej vody do umývacej komory.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda F
Kapacita súprav riadu 13 ×
Doba trvania (program ECO) 3,17 h (190 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 11,7 l
Emisie hluku šíreného vzduchom D

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardný
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 59,8 cm
Hĺbka umývačky 55 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)
Kód:  CANMY53
Produktové číslo:  32900719
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04