Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CDCP 6/E

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CDCP 6/E

Samostatne stojaca umývačka Candy CDCP 8/E-S s bielou farbou je špičkovým pomocníkom v kuchyni, ktorý ušetrí váš čas a energiu pri umývaní riadu. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a disponuje kapacitou na šesť jedálenských súprav riadu. Ponúka šesť umývacích programov, šesť stupňov zmäkčovania vody  a možnosť nastavenia až piatich stupňov teplôt, ako je napríklad intenzívny program pri 70 °C, univerzálny program pri 60 °C, program Eco Bio pri 55 °C či rýchly program pri 40 °C. Vo vnútornom priestore umývačky nájdete tri praktické koše so sivou farbou na prehľadné usporiadanie riadu. Konkrétne ide o kôš univerzálny, držiak na hrnčeky a kôš na príbory.

Hlavné prednosti

  • Kapacita na 6 súprav riadu
  • 6 umývacích programov
  • 6 stupňov zmäkčovania vody
  • 5 stupňov umývacích teplôt
  • 3 koše na riad, hrnčeky a príbory
  • Kontrolka soli a leštidla
  • Funkcia odloženého štartu

Užitočné funkcie

Medzi vymoženosti umývačky patrí indikátor doplnenia zásobníka soli a indikátor doplnenia zásobníka leštidla. Nechýba ani skvelá funkcia odloženého štartu o 2, 4 a 8 hodín, ktorá vám umožní zapnúť spotrebič individuálne podľa svojich potrieb. O ukončení umývacieho programu vás informuje zvukový signál. Všetka elektronika je riadená pomocou LED diód. Chod umývačky je veľmi tichý a pokojný. Na perfektne čistý riad je táto energeticky úsporná umývačka tou správnou voľbou.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardný
Umiestnenie umývačky Stolný

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Všeobecné funkcie umývačky Zvukový signál ukončenia umývania

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Displej

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 43,8 cm
Šírka umývačky 55 cm
Hĺbka umývačky 50 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)
Kód:  CANMY03
Produktové číslo:  32000949
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09