Obnoviť stránku

CANDY CDB 475 DN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CDB 475 DN

Vstavaná automatická práčka so sušičkou CANDY CDB 475 DN vyniká svojím moderným dizajnom a celým radom praktických funkcií a programov. Spotrebič patrí do energetickej triedy A, na jedno pranie môžete naplniť až 7 kg bielizne a 5 kg bielizne na sušenie. Ponúka 16 špeciálnych programov, ako je napr. program na pranie vlny WOOLMARK, program JEANS, ručné pranie či špeciálny RAPID program prania a sušenia v dĺžke 59 minút. Nechýba ani Autoprogram na 5 kg bielizne na pranie a 5 kg bielizne na sušenie. Zvlášť obľúbený je rýchloprogram, pomocou ktorého vyperiete bielizeň za 14, 30 a 44 minút.

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky úsporná vstavaná práčka so sušičkou
  • 16 špeciálnych programov
  • Technológia Fuzzy logic zaistí nižšiu energetickú spotrebu
  • Antibakteriálne lopatky bubna s iónmi striebra a vaňa zo Silitechu
  • Multifunkčný displej
  • Ochrana proti pretečeniu
  • Čidlo kontroly množstva peny
  • Automatické vyváženie
  • Funkcia odloženého štartu
  • Detská poistka
  • Funkcia Aquaplus - na citlivú pokožku

Veľkou prednosťou práčky je elektronika Fuzzy logic, vďaka ktorej dosahuje nižšiu energetickú spotrebu a perfektné výsledky prania. Je vybavená antikorovým bubnom s antibakteriálnymi lopatkami s iónmi striebra a vaňou z materiálu Silitech. Všetky programy jednoducho nastavíte pomocou multifunkčného displeja. Na zaistenie dokonalej starostlivosti o bielizeň je táto veľmi kvalitná vstavaná práčka so sušičkou s množstvom funkcií tou správnou voľbou. Vďaka svojmu vzhľadu sa stane prirodzenou súčasťou každého interiéru.

Skvelé funkcie a režimy

Inteligentný spotrebič disponuje integrovanou ochranou proti pretečeniu, špeciálnym čidlom na kontrolu množstva peny aj automatickým vyvažovaním. Medzi ďalšie špeciálne funkcie, ktoré práčka ponúka, patrí funkcia odloženého štartu na presné nastavenie začiatku pracieho cyklu. Rodičia s malými deťmi ocenia predovšetkým funkciu detskej poistky, ktorá zabráni otvoreniu dvierok počas prania. Samozrejmosťou je v prípade tejto práčky so sušičkou aj funkcia Aquaplus na pranie najmä detskej a spodnej bielizne, kedy vďaka väčšiemu množstvu vody dochádza k veľmi šetrnému praniu bielizne a dokonalému odstráneniu pracieho prášku.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 68 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 54,1 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 82 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Detská poistka
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAC1178
Produktové číslo:  31800152
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18