Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CCTUS 544WH

4,6 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CCTUS 544WH

Máte málo miesta na mrazené potraviny? Kúpte si túto kvalitnú voľne stojacu mrazničku Candy CCTUS 544 WH. Svojím moderným dizajnom sa bude vynímať kdekoľvek v domácnosti alebo napríklad aj na chate. Ponúka solídny úložný priestor s objemom 82 l a navyše patrí do veľmi úspornej triedy A++, takže vám ušetrí aj peniaze. Okrem nízkej spotreby určite oceníte aj tichý chod, pretože hladina hluku dosahuje iba 40 dB.

Jej mraziaci výkon sa pohybuje okolo 4 kilogramov za 24 hodín, čo zodpovedá 4-hviezdičkovej triede mrazenia. Vnútorný priestor je efektívne organizovaný štyrmi transparentnými zásuvkami, takže budete mať presný prehľad o uložených potravinách.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická mraznička za skvelú cenu
  • Štyri zásuvky
  • Kompaktné rozmery
  • Energetická trieda A++
  • Veľmi tichý chod
  • Nastaviteľná teplota

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ Zásuvková
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Výška 85 cm
Šírka 55 cm
Hĺbka 58 cm
Hmotnosť 33 kg

Vlastnosti mrazničky

Klimatická trieda ST
Kód:  FAC1193
Produktové číslo:  37000390
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14