Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CCTUS 482WH

4,8 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CCTUS 482WH

Voľne stojaca mraznička CANDY CCTUS 482 WH ponúka mraziacu kapacitu 3 kg/24 h, ktorá je postačujúca pre bežnú domácnosť. Zároveň budete mať, vďaka trom priehľadným zásuvkám z odolného plastu, dobrý prehľad o všetkých uložených potravinách. CCTUS 482 WH sa vyznačuje veľmi tichou prevádzkou, ktorá nepresahuje hodnotu 43 dB. Energetická trieda A+ zaručuje nízku spotrebu. Úspora energie je až 20 % oproti triede A. Mraznička ponúka klasický dizajn a vyhotovenie v bielej farbe, ktoré ľahko skombinujete s vašimi vstavanými spotrebičmi.

Parametre a špecifikácia

Typ chladiva mrazničky

Typ chladiva R600a

Typ mrazničky

Typ Zásuvková
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Výška 84 cm
Šírka 49 cm
Hĺbka 50 cm
Hmotnosť 26 kg

Vlastnosti mrazničky

Klimatická trieda ST
Kód:  FAC0001a
Produktové číslo:  37000387
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04