Obnoviť stránku

CANDY CCTOS 504 WH

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CCTOS 504 WH

Chladnička Candy CCTOS 504 WH je ideálnym variantom, ak hľadáte menšiu, praktickú a cenovo dostupnú kombinovanú chladničku. Napriek svojej veľkosti vyniká vnútorným využiteľným objemom s celkovou kapacitou 97 litrov, z čoho je využiteľný objem 84 litrov v chladiacej časti a 13 litrov v mraziacej časti, čo zaisťuje bezpečné uloženie vašich obľúbených pokrmov či nápojov. Oceníte aj nízku hlučnosť, iba 40 dB. Pri výpadku elektrického prúdu sa o mrazené potraviny nemusíte báť celých 11 hodín - počas tejto doby je mraziaca časť schopná uchovávať potraviny v zmrazenom stave.

Päť dôvodov na kúpu

  • Tri priehradky vo dverách
  • Bezprúdový režim až 11 hodín
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Skladné rozmery s celkovou využiteľnou kapacitou až 97 l
  • So spotrebou iba 131 kWh patrí do energetickej triedy A++

Praktickosť a funkčnosť nadovšetko

Samozrejmosťou je priehľadná zásuvka na ovocie a zeleninu. Praktické dverové zásuvky využijete pri chladení nápojov, na uskladnenie konzerv či na uloženie vajíčok. Chladnička disponuje dvomi výškovo nastaviteľnými policami z bezpečnostného skla, ktoré vám pri hľadaní obľúbených potravín osvieti integrované LED osvetlenie. Mraziaci výkon v časti mrazničky dosahuje 2 kg/deň. Vyhotovenie spotrebiča je jednoduché a elegantné - dvere v bielej farbe s externým kovovým držadlom disponujú voliteľným závesom dverí.

Skladné rozmery a veľké možnosti umiestnenia

Vďaka svojim veľmi malým rozmerom a nízkej energetickej náročnosti je vhodná najmä do priestorovo menších domácností, chát či študentských ubytovní. S výškou 84 cm ju môžete umiestniť aj pod pracovnú dosku kuchynskej linky. Ďalším praktickým vybavením sú dve nastaviteľné nožičky, pomocou ktorých ľahšie umiestnite chladničku aj na nerovnej podlahe.

Kód:  FAC1196
Produktové číslo:  34001851
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16