Obnoviť stránku

CANDY CCTOS 502W

4,7 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CCTOS 502W

Skladná skriňová chladnička s vysoko úspornými rozmermi a nezvyčajne nízkou prevádzkovou hlučnosťou 40 dB predstavuje skvelú možnosť vybavenia vašej chaty alebo garsónky. S celkovým úžitkovým objemom 97 l pritom ponúka veľký úložný priestor na potraviny každého druhu, ktorý úplne postačuje potrebám dvoch osôb. Vďaka funkcii automatického odmrazovania chladiacej časti si nemusíte robiť starosti s časom a námahou, ktoré je potrebné vynakladať pri starostlivosti o staršie modely chladničiek. Odmrazovanie CANDY CCTOS 502 W nielenže je efektívne, ale vďaka energetickej triede A+ i vysoko úsporné.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+
  • Úsporné LED osvetlenie
  • Automatické odmrazovanie
  • Zásuvka na ovocie a zeleninu
  • Nízka hlučnosť

Výkonné LED osvetlenie chladničky vám poskytuje bezpečný prehľad o aktuálnom stave potravín kedykoľvek budete plánovať nákup. Že majú potraviny zabezpečené adekvátne skladovacie podmienky, sa môžete presvedčiť pomocou mechanického ukazovateľa teploty. O zachovanie kvality potravín nemusíte mať strach ani pri dlhšom výpadku prúdu. Akumulačné schopnosti totiž spotrebiču umožňujú uchovať stálu teplotu až po dobu 11 hodín.

Súčasťou chladničky je dvojica sklenených políc, tri priehradky na dvierkach na uskladnenie vajec a mliečnych výrobkov a priestranná priehradka na ovocie a zeleninu. Samotné dvierka, ktoré sú pre lepšiu manipuláciu vybavené stabilným ergonomických držadlom, je u CANDY CCTOS 502 W možné inštalovať tak, aby sa otvárali vo vami preferovanom smere. Nezanedbateľné vylepšenie oproti predchádzajúcemu modelu predstavuje ekologicky šetrná prevádzka, ktorú spotrebiču prepožičiava chladiace médium R600.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Umiestnenie mrazničky v chladničke Hore
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky N

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 97 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 2 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Biela

Rozmery chladničky

Výška chladničky 85 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 26 kg
Kód:  FAC0001b
Produktové číslo:  34001848
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18