Obnoviť stránku

CANDY CCT 685 / 1X

Príslušenstvo k tovaru

CANDY CCT 685 / 1X

Komínový odsávač pár CANDY CCT 685 / 1X v štýlovom nerezovom prevedení a šírkou 60 cm. Tento model elegantným riešením pre tých, ktorí chcú štýlové doplnky do svojej kuchyne. Jeho služby využijete pri každodennom varení, kedy vás zbaví nepríjemných zápachov a zaistí čerstvý vzduch.
Vo výbave nájdete dva kovový umývateľný filter pre zachytávanie mastnôt, spätnú klapku a uhlíkový filter. Pomocou tlačidlového ovládania môžete zvoliť až 3 rýchlosti odsávania a maximálny výkon odťahu je 650 m3 za hodinu.
Dokonalé osvetlenie pracovnej plochy zaistí dvojica moderných LED 1,5W žiaroviek. Okrem komínového odťahu (150 mm) môžete tiež využiť aj recirkuláciu. Tá za pomoci uhlíkového filtra zachytí mastnotu a pary priamo v odsávači a čistý vzduch vypustí späť do miestnosti. Odsávač pár je vhodný pre vstavanie do skrinky. Tichý motor s úrovňou hluku maximálne 58 dB vás nebude rušiť ani pri ostatných činnostiach v domácnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Nerezové prevedenie
  • Spätná klapka
  • LED osvetlenie
  • Uhlíkový filter súčasťou balenia
Kód:  FAC1175
Produktové číslo:  36900575
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06