Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANDY CCGMEE9025PX/E

+ 5 rokov záruka po registrácii
Garancia najlepšej ceny
752,90 €

CANDY CCGMEE9025PX/E

Haier
Candy
Hoover
Sporák CANDY CCGMEE9025PX/E

Kombinovaný sporák CANDY CCGMEE9025PX/E

Moderný a multifunkčný kombinovaný sporák so šírkou 90 cm skvele zapadne do vašej kuchyne a postará sa o dokonalé varenie a pečenie. Skladá sa z piatich varných zón na varnej doske a rúry s objemom 96 l. Od praktických gombíkov po výber materiálov bol každý detail starostlivo navrhnutý tak, aby bola zabezpečená maximálna praktickosť, efektivita, trvanlivosť a kvalita.

Sporák CANDY CCGMEE9025PX/E

Kľúčové vlastnosti

Ponuka funkcií pečenia

Jednoduché nastavenie a ovládanie pomocou otočných gombíkov

Nastavenie teploty pečenia pomocou termostatu

Bočné drôtené pojazdy kvôli ľahkému vedeniu plechov

Kvalitné a bezpečné varenie vďaka tangenciálnemu ochladzovaniu rúry a dvierok

Kombinácia displeja a ovládacích gombíkov

Sporák CANDY CCGMEE9025PX/E

Vymoženosti sporáka CANDY CCGMEE9025PX/E

Drôtené pojazdy z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sú pripevnené k vnútornej stene dutiny rúry, umožňujú vkladať mriežky a podnosy v rôznych úrovniach úplne hladko a plynulo. Vkladanie plechov a roštov je pohodlné a jednoducho sa obsluhuje. Dvierka rúry sú navyše vyrobené z dvojitého bezpečnostného skla a bezpečnosť pri manipulácii s nimi má na starosti moderná funkcia tangenciálneho ochladzovania dvierok aj rúry. Vonkajšia strana dvierok tak zostane pomerne chladná aj počas pečenia na vysoké teploty a nehrozí riziko popálenia.

Sporák CANDY CCGMEE9025PX/E

Bezpečné varenie bez úniku plynu

Plynový sporák s elektrickou rúrou je vybavený bezpečnostným plynovým systémom. V prípade, že sa horák vypne, automaticky zavrie kontrolný plynový ventil. Aby ste potom mohli horák znovu zapnúť, stačí stlačiť gombík zapaľovača a otočiť ním proti smeru hodinových ručičiek. Potom je nutné počkať 5 – 10 sekúnd, kým sa bezpečnostný plynový systém znovu zapne. Ak horák zhasne a to z akéhokoľvek dôvodu, okamžite zatvorte kontrolný ventil a vyčkajte minimálne minútu, než sa ho pokúsite znovu zapnúť.

Sporák CANDY CCGMEE9025PX/E

Prehľadné ovládanie a jednoduché nastavenie

Moderný a elegantný dizajn, ktorý vám v kombinácii s otočnými gombíkmi umožní vychutnávať si pečenie bez toho, aby ste museli študovať komplikované návody. Jednoducho si nastavíte programy, teplotu aj funkcie, a to pomocou otočných gombíkov na spotrebiči. Jedným pohľadom na displej potom ľahko skontrolujete správne nastavenie pečenia. Termostat určuje teplotu pečenia v rúre. Po vložení jedla do rúry otočte prepínačom a nastavte požadovanú teplotu medzi 40 – 240 °C. Pre teploty varenia rôznych jedál pozri tabuľka varenia.

Sporák CANDY CCGMEE9025PX/E

Kvalitné a bezpečné varenie

Vynikajúci, vysoko odolný plynový horák, ktorý zaručuje najlepší výkon varenia. Vybrať si môžete z piatich plynových horákov: 1× rýchly 2,9 kW, 1× pomocný 0,95 kW, 2× stredný 1,7 kW, 1× Wok 3,5 kW. Doska je vybavená kvalitnými liatinovými podperami hrncov, ktoré sa veľmi ľahko a pohodlne čistia. Navyše je doska vybavená bezpečným elektronickým zapaľovaním v gombíku, takže už len stačí otočiť gombíkom pre požadovaný plynový horák a môžete sa venovať vareniu.

Sporák CANDY CCGMEE9025PX/E

Funkcia na pečenie pre každý pokrm

Rúra disponuje ôsmimi klasickými programami na pečenie a vnútorným osvetlením. Vďaka pravému horúcemu vzduchu s kruhovým vyhrievacím telesom môžete piecť až na troch úrovniach naraz s perfektnými a rovnomernými výsledkami pečenia. Pripravíte si tak skvelé jedlo pre celú rodinu naraz, bez nutnosti čakania. Určite oceníte praktické programy ako je rozmrazovanie zamrazených potravín, alebo program grilu, či super grilu, ktorý zaručí skvelé prepečenie a chrumkavú kôrku.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ sporáka Kombinovaný
Typ varnej dosky Plynová
Typ rúry Elektrická

Vlastnosti

Počet platničiek 5
Objem rúry 96 l
Vysúvanie plechu Závesné rošty
Príkon 3,6 kW
Pripojenie 400 V, Zemný plyn, Propán-bután

Doska

Vlastnosti dosky Integrované zapaľovanie
Ovládanie dosky Otočné gombíky
Výbava dosky Liatinová mriežka, Horák wok

Rúra

Vybavenie rúry Displej, Svetlo
Vlastnosti rúry Chladné dvierka rúry
Výhrevné teleso Kruhové
Dverové sklo Dvojité
Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Rozmrazovanie, Ventilátor

Farba

Farba Antikoro

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Šírka 89,8 cm
Výška 78,7 cm
Hĺbka 60,1 cm

Energetická trieda

Balenie

Počet plechov v balení 1
Počet roštov v balení 1
Kód:  CANSP02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  33002105
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13