Obnoviť stránku

CANDY CCFEE 150

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CCFEE 150

Skladná skriňová mraznička s veľmi úspornými rozmermi a výnimočne nízkou prevádzkovou hlučnosťou len 43 dB predstavuje skvelú možnosť vybavenia vašej chaty alebo vám poslúži ako doplnková mraznička v domácnosti. S celkovým úžitkovým objemom 143 l ponúka veľký úložný priestor pre potraviny všetkého druhu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A++
  • Zámka dverí
  • Vyberateľné tesnenie
  • Nízka hlučnosť
  • Moderné vyhotovenie

Mraznička je charakteristická horným otváraním, ktoré je zaistené vyváženým vekom disponujúcim pohodlným držadlom a zámkou dverí. Vyberateľné tesnenie umožní jednoduchú údržbu. Určite oceníte aj vnútorné osvetlenie a termostat nastaviteľný na ovládacom paneli s kontrolkami prevádzky.

Ekologicky šetrná prevádzka, ktorú zaisťuje energetická trieda A++, je nezanedbateľným vylepšením oproti predchádzajúcim modelom. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Truhlicová
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Vlastnosti mrazničky

Klimatická trieda mrazničky SN, N, ST, T
Kód:  FAC0002c
Produktové číslo:  37000417
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12