Obnoviť stránku

CANDY CBW 27D1E-S

4,0 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
442,90 €

CANDY CBW 27D1E-S

Vstavaná automatická práčka Candy CBW 27D1E-S s predným plnením a kapacitou až 7 kg je skvelou voľbou ako pre rodiny s deťmi, tak pre mladé páry, či singles, ktorí sa chcú špinavou bielizňou zaoberať čo najmenej. Práčka disponuje šestnástimi rôznymi programami, medzi ktorými nájdete aj štyri rýchle cykly, ktoré vyperú vašu bielizeň za menej ako 60 minút. Vďaka funkcii KG detektor práčka prispôsobí spotrebu vody a energie množstvu bielizne, ktorú ste do práčky vložili. Ak chcete začať s praním v určitý čas, určite oceníte funkciu odloženého štartu, ktorá vám dovolí odložiť začiatok prania až o 24 hodín. Samozrejme nemôže chýbať detská poistka, ktorá dá pozor, aby vaše deti nechtiac nespustili program. O vašu bielizeň bude postarané aj vďaka šetrnému bubnu Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu, čo zabraňuje opotrebovaniu oblečenia pri praní. Práčka Candy CBW 27D1E-S má bielu farbu s rozmermi (v × š × h) 82 × 60 × 52,5 cm.


Kľúčové vlastnosti práčky s predným plnením Candy CBW 27D1E-S

  • Výber zo šestnástich rôznych pracích programov
  • Štyri rýchle programy s dĺžkou do 60 minút
  • Odložený štart až o 24 hodín
  • Detská poistka
  • Šetrný bubon Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu, ktorý predchádza zníženiu kvality oblečenia počas prania
  • Kg detektor – množstevná automatika
  • Eco programy aj pri vysokých teplotách
  • Kapacita bubna práčky až 7 kg

Práčka Candy CBW 27D1E-S ponúka 16 rôznych programov

U práčky Candy CBW 27D1E-S si môžete vyberať až zo šestnástich programov, kde si určite vyberiete ten najvhodnejší, či už sa chystáte prať detskú bielizeň, na ktorú je špeciálne program „Detský“, alebo chcete vyprať len špinavé džínsy, kde vyberiete program „Jeans“. Na dotykovom displeji si navyše môžete navoliť otáčky odstreďovania, teplotu prania a tiež nastaviť úroveň znečistenia.


Čistá bielizeň do hodiny so 100 % účinnosťou

Candy CBW 27D1E-S dokonale kombinuje úsporu času a skvelý výkon. Túto kombináciu môžete vyskúšať rýchlymi programami, ktoré trvajú 14, 30, 44, alebo 59 minút, čo je program vhodný na bavlnu, alebo zmiešanú a farebnú bielizeň. Vďaka týmto skvelým programom vám ostane čas na to, čo máte naozaj radi.

Candy CBW 27D1E-S využíva inteligentný dizajn

Vstavaná práčka Candy CBW 27D1E-S bola vytvorená tak, aby vám poskytla tie najlepšie výhody spolu s minimálnou spotrebou. Vaše pohodlie je pre nás prioritou, a preto naň vždy pri navrhovaní našich nových spotrebičov pamätáme. Práčka má bielu farbu a je úplne zabudovatelná napríklad do kuchynskej linky, čím vám šetrí priestor.



Kg Detektor – množstevná automatika

Práčka Candy CBW 27D1E-S vďaka Kg Detektoru minimalizuje spotrebovanú elektrinu a znižuje množstvo odpadu. Pomocou citlivých senzorov hmotnosti práčka deteguje množstvo vloženej bielizne a na základe toho upraví množstvá spotrebovanej vody a elektriny. Táto technológia vám môže ušetriť až 70 % vody, času a elektriny.

Nastavte si úroveň znečistenia oblečenia

Jedno pranie nemôže vyhovovať každej náplni. Nech už je vaša potreba prania akákoľvek, práčka Candy sa o to postará. Jednoducho si z troch úrovní znečistenia vyberte tú najvhodnejšiu tak, aby bolo vaše oblečenie čisté bez toho, aby ste plytvali vodou, alebo elektrickou energiou.

Pranie podľa vašich potrieb

Funkcia Odložený štart je veľmi praktická funkcia, pomocou ktorej si môžete odložiť pranie s oneskorením až o 24 hodín. Už nebudete musieť mať starosti, že vašu bielizeň bude cítiť nepríjemným zápachom, ktorý je spôsobený tým, že mokrá bielizeň zostala po vypraní príliš dlho v práčke. Žiadne ďalšie plytvanie energiou.

Eco programy

Energeticky úsporný program Eco spotrebováva viditeľne menej energie a vody. Plákacia aj pracia fáza trvá dlhšie, ale zaručuje energetickú úspornosť. Môžete prať Eco pri nižšej teplote s dosiahnutím rovnakých výsledkov, alebo vybrať ekologické pranie naozaj špinavej bielizne na 60 °C.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda D
Spotreba energie (pranie) 69 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 7 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 41 l
Doba trvania (pranie) 208 min (3,47 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Vstavaný model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 53 cm
Šírka 60 cm
Výška 82 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Hmotnosť

Hmotnosť 66 kg

Farba práčky

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CANPR119
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31800952
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19