Obnoviť stránku

CANDY CBO 150 NE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY CBO 150 NE

Vybavte vašu domácnosť touto modernou chladničkou CBO 150 NE od spoločnosti CANDY. Za rok spotrebuje 166 kWh a ponúkne celkový objem až 130 litrov. Ten je rozdelený na 115-litrovú chladiacu časť a 15-litrovú mrazničku. Spotrebič sa radí do energetickej triedy A+. Chladiaca časť je rozdelená 2 nastaviteľnými policami zo skla.Používateľov určite poteší možnosť zmeny smeru otvárania dvierok. O vašu zeleninu a ovocie sa postará prítomná zásuvka Crisper. Vlhkosť sa kondenzuje na zadnej stene, kde namŕza a dochádza k automatickému rozmrazeniu a odtoku kanálikom. O odmrazovanie chladiacej časti sa teda nemusíte starať. Môžete si byť istí, že kombinovaná chladnička CANDYCBO 150 NE sa stane spoľahlivým a moderným riešením na uloženie všetkých vašich potravín.



Kľúčové vlastnosti chladničky Candy CBO 150 NE

  • Jednodverová chladnička spadajúca do en. triedy A+
  • Celkový objem je 130 litrov (chladiaca časť 115 litrov, mraziaca časť 15 litrov)
  • Auto odmrazovanie chladiacej časti
  • Hlučnosť 40 dB, takže je spotrebič vhodný aj do kuchýň spojených s obývačkou
  • Výmenný záves dverí (záves vpravo)
  • S mrazničkou v hornej časti
  • K dispozícii máte 2 nastaviteľné sklenené police
  • Zásuvka Crisper na ovocie a zeleninu
  • invertorový kompresor

Sklenené police z kvalitného a odolného skla

Vnútorný priestor vstavanej chladničky CANDY CBO 150 NE je prispôsobený tak, aby si každá potravina našla svoje miesto. Súčasťou sú 2 kvalitné police z odolného skla s kovovým zakončením. Tieto police sa veľmi jednoducho čistia a môžete si ich výškovo prispôsobiť podľa svojich potrieb. Vďaka tomu tak maximálne využijete celý priestorchladničky.

Crisper zásuvka na ovocie a zeleninu

Zaiste oceníte aj praktickú zásuvku Crisper, do ktorej pohodlne uložíte všetko ovocie a zeleninu. Potraviny v zásuvke vám vydržia dlhšie čerstvé, chrumkavé a plné vitamínov. Chladnička kombinovaná CANDY CBO 150 NE je takskvelá do každej domácnosti.

Praktický systém hviezdičiek

Kombinovaná chladnička s mrazničkou CANDY CBO 150 NE je vybavená systémom hviezdičiek, ktoré slúžia na označenie minimálnej zaručenej teploty a účelu, na aký je označený mraziaci priestor vhodný. 4 hviezdičky znamenajú, že daný priestor má teplotu -18 °C, čo je minimálna teplota na skladovanie mrazených potravín a zmrazovaniečerstvých potravín. Mraziaci výkon sa udáva na základe hmotnosti potravín, ktoré je možné zmraziť za 24 hodín, v tomto prípade zvládne zamraziť 2 kg čerstvých surovín.



Automatické odmrazovanie a statické chladenie

Vstavaná chladnička CANDY CBO 150 NE je opatrená statickým chladením, čo je najbežnejší chladiaci systém. Teplotu si pohodlne nastavíte pomocou manuálneho ovládania. Chladnička CANDY CBO 150 NE je navyše vybavená automatickým odmrazovaním chladiacej časti, takže nemusíte riešiť, kedy je potreba chladničku odmraziť. O všetko sa postará sama.

Úsporná chladnička CANDY CBO 150 NE

Vstavaná chladnička CANDY CBO 150 NE spadá do energetickej triedy A+, takže šetří nejen energiu, ale tiež vašu peněženku. Navyše spotrebúva až o 20 % menej elektrickej energie. Celoročná spotreba činí len 184 kWh.

Možnosť nastavenia závesu otvárania dverí chladničky CANDY CBO 150 NE

V prípade potreby môžete využiť možnosť výmeny závesu otvárania dverí chladničky CANDY CBO 150 NE, ktoré si upravíte podľa priestorových možností. Nastaviť je možné tiež výšku variabilných nožičiek.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Hore
Typ modelu chladničky Vstavaný model

Funkcie chladničky

Chladenie a mrazenie chladničky Statické chladenie, Automatické odmrazovanie
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Manuálny
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky ST

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 2ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 1ks
Celkový úžitkový objem chladničky 115 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 2 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Žiadna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 87,8 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 35 kg
Kód:  CANCHL090
Produktové číslo:  34900596
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06