Obnoviť stránku

CANDY AQUA 1142DRE/2-S

3,2 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANDY AQUA 1142DRE/2-S

Hľadáte kvalitnú a pritom cenovo dostupnú práčku do vašej domácnosti? Práčka s predným plnením AQUA 1142DRE/2-S je skvelou voľbou. Ponúkne vám kombináciu rýchlych cyklov a jednoduchého použitia. Práčka s 1 100 ot./min pojme 4 kg bielizne. Využiť môžete až 15 programov a 3 rýchle programy do 1 hodiny. Všetko si pohodlne nastavíte pomocou otočného kolieska. Práčka CANDY vás prekvapí tiež špeciálnymi senzormi, ktoré detegujú množstvo vloženej bielizne. O vašu bezpečnosť počas používania práčky AQUA 1142DRE/2-S sa postará trojitý bezpečnostný systém.



Kľúčové vlastnosti práčky s predným plnením CANDY AQUA 1142DRE/2-S

  • Kombinácia rýchlych cyklov a jednoduchého použitia
  • Maximálna hmotnosť náplne činí 4 kg
  • 15 praktických programov
  • 3 rýchle programy do 1 hodiny
  • Praktické otočné koliesko
  • Špeciálne senzory detegujú množstvo vloženej bielizne
  • Práčka CANDY AQUA 1142DRE/2-S s antialergénnou funkciou
  • Funkcia Odložený štart
  • Bezpečnostný zámok dverí
  • Ochrana proti úniku vody
  • Ochrana proti prepeneniu
  • Energetická trieda F

Energeticky úsporná spredu plnená práčka CANDY AQUA 1142DRE/2-S

Spredu plnená práčka CANDY AQUA 1142DRE/2-S je veľmi úsporná, pretože patrí do energetickej triedy F. Šetrí tak nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Vďaka kompaktným rozmerom, iba 45 cm, je práčka CANDY vhodná aj do menších priestorov. Nezaberie vám príliš veľa miesta a zároveň skvele doplní interiér. Práčka s 1 000 otáčkami za minútu pojme až 4 kg bielizne pri objeme bubna 28 litrov, takže hravo vystačí pre menšie domácnosti.

Špeciálne senzory detegujú množstvo vloženej bielizne

Práčka s predným plnením CANDY AQUA 1142DRE/2-S je vybavená špeciálnymi senzormi, ktoré detegujú množstvo vloženej bielizne a automaticky upraví množstvo spotrebovanej vody a elektriny. Práčka Aquamatic dokáže minimalizovať spotrebovanú elektrinu a množstvo odpadu.

15 užitočných programov pre šetrnú starostlivosť o vašu bielizeň

V ponuke spredu plnenej práčky CANDY AQUA 1142DRE/2-S nájdete 15 programov, ktoré vám zaistia šetrnú a účinnú starostlivosť o vašu bielizeň. Jednoduchým posunutím otočného gombíka vyberiete presne ten program, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám. Na výber máte z programov Bavlna 90 °C, Hygienický 60 °C, Farebné 40 °C, Košele 30 °C, Eco 40 – 60 °C, Syntetika 40 °C, Športové 30 °C, Jemné 30 °C, Vlna 30 °C, Ručné pranie 20 °C, Vypúšťanie a odstreďovanie, Plákanie, Rýchly malá náplň 14, 30, 59 min.



Práčka s predným plnením CANDY AQUA 1142DRE/2-S s antialergénnou funkciou

Ak trpíte na alergie, máme pre vás skvelú správu. Práčka s predným plnením CANDY AQUA 1142DRE/2-S je totiž vybavená možnosťou pridať antialergénnu funkciu, ktorá počas plákania a odstreďovania odstráni všetky stopy pracieho prášku a fosfátov, ktoré môžu zapríčiniť alergickú reakciu. Aj tá najcitlivejšia pokožka tak bude chránená pred podráždením.

Funkcia Odložený štart

Využiť môžete tiež praktickú funkciu Odložený štart, ktorá vám umožní nastaviť si začiatok pracieho cyklu presne podľa vašich potrieb. Keď sa vrátite z nákupu či práce, bude na vás čakať krásne voňavá a čistá bielizeň. Odložený štart je možné nastaviť až na 24 hodín.

3 rýchle programy do 1 hodiny

Spredu plnená práčka CANDY AQUA 1142DRE/2-S vám ponúkne tiež 3 rýchle programy do 1 hodiny so 100 % účinnosťou. Vybrať si môžete z programov: Rýchly malá náplň 14, 30, 59 min. Táto dokonalá kombinácia vám ušetrí nielen čas, ale aj veľa energie.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas používania práčky CANDY AQUA 1142DRE/2-S sa postará trojitý bezpečnostný systém. Prvým je bezpečnostný zámok dverí, ktorý vám nedovolí otvoriť dvierka pri spustenom pracom cykle. Druhým je ochrana proti úniku vody, ktorá okamžite uzavrie prívod vody do práčky, vďaka čomu nedôjde k pretečeniu. Tretia ochrana je proti prepeneniu, kedy nadmerné dávkovanie pracieho prostriedku môže viesť k tvorbe veľkého množstva peny. V prípade takejto situácie, práčka vylúči fázu odstreďovania alebo predĺži trvanie programu.



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 47 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda F
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 44 cm
Šírka 51 cm
Výška 70 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej

Farba práčky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda F
Doba trvania (program ECO 40-60) 177 min (2,95 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom C
Vážená spotreba vody na cyklus 35 l
Kód:  CANPR104
Produktové číslo:  31011252
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01